Anar a la navegació principal

Històries de sorra

històries-de-sorra

El talent de Borja González (Cia. Ytuquepintas) ens serveix per il·lustrar la història de cada producte i el seu rastre en la nostra cultura i en les d'altres llocs del planeta. Només amb un munt de sorra, una taula de vidre i les seves mans, Borja González crea imatges màgiques que canvien a cada gest: episodis històrics, llegendes, mites...

Xuriguera & Faixedas

Carles Xuriguera i Fel Faixedas.
Carles Xuriguera i Fel Faixedas.

Carles Xuriguera i Fel Faixedas són dos actors amb més de 15 anys de carrera al teatre, la ràdio i la televisió. A "Collita pròpia" són dos bojos del bon menjar que no estalviaran benzina per arribar amb la seva vella furgoneta a aquell forn de pa de la Garrotxa on tothom diu que fan la millor coca o a aquell poble perdut del Pallars on tenen el millor embotit. Amb humor i una mica de cara, Xuriguera i Faixedas entren als obradors, restaurants i botigues per trobar el millor de cada comarca. La frase que els fa de motor vital és: "M'han dit que allà fan el millor... del món!".

Fundació Alícia

La Lídia Heredia a la cuina de la Fundació Alícia.
La Lídia Heredia a la cuina de la Fundació Alícia.

Al "Collita pròpia" cada setmana ens acostarem a la seu de la Fundació Alícia, a Sant Fruitós de Bages. La innovació tecnològica a la cuina, la millora dels hàbits alimentaris i la recuperació del patrimoni gastronòmic i agroalimentari són els tres grans eixos de la feina de la fundació.

Conversarem amb el seu director, el periodista i divulgador gastronòmic Toni Massanés, sobre la nostra relació amb els aliments. I aprendrem amb els cuiners i tècnics d'Alícia algunes tècniques i receptes senzilles per fer a casa.

Cerca vídeos del programa