Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"Tanqueu les finestres", al capítol 2

Woody Allen conversa amb Ricard Ustrell, a "Col·lapse"

Ricard Ustrell ha entrevistat el director de cinema Woody Allen, autor de pel·lícules com "Annie Hall", "Manhattan" o "Vicky Cristina Barcelona", que ha comentat detalls de la seva carrera, els records que té de Barcelona o la polèmica per les acusacions de suposats abusos sexuals 

Durant el programa, Ricard Ustrell també ha parlat amb Jaume Roures, productor de pel·lícules d'Allen, i amb l'actor Sergi López, que va participar a "Rifkin's Festival", un dels últims films del director. Arran de l'entrevista, s'ha abordat l'anomenada "cultura de la cancel·lació" amb Bob Pop i Carlota Freixenet, que s'han estrenat com a col·laboradors. 

A més, el programa ha fet un merescut homenatge a Margalida Solivellas, la corresponsal de TV3 a Palma que s'acaba de jubilar després de 36 anys a la cadena. 

"Col·lapse" compta amb els comentaris de Sergi Pàmies, encarregat de ser el coach del programa. I també inclou la intervenció d'Alex Marteen i la secció de Benja Villegas i Kiko Amat, que s'han estrenat aquesta setmana com a col·laboradors del talk show. 

Tot plegat amb l'actuació de la banda del programa i, també, del grup de rock alternatiu Speaker Cabinets. D'aquesta manera, un altre dissabte, a TV3 s'ha viscut com si fos l'última nit abans de la fi del món. Amb música, xou i col·lapse. 

"Col·lapse" és una producció de TV3 en col·laboració amb La Manchester. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut