Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Capítol 12: Companys de viatge

Raimon, Jorge Javier Vázquez, Miki Esparbé i Carlos Cuevas, a "Col·lapse"

Ricard Ustrell ha parlat amb Raimon en el que ha suposat el seu retorn a un plató de televisió per primer cop des de la seva retirada dels escenaris, ara ja fa més de 5 anys.

El cantant Raimon, que aquesta mateixa setmana ha fet 82 anys, ha estat un dels convidats d'aquest dissabte a "Col·lapse". Ricard Ustrell ha parlat amb el cantautor de Xàtiva en el que ha suposat el seu retorn a un plató de televisió per primer cop des de la seva retirada dels escenaris, ara ja fa més de 5 anys.

Ustrell ha entrevistat també Jorge Javier Vázquez sobre el seu llibre "Antes del olvido", on el presentador de televisió explica especialment els últims anys de la seva vida, incloent-hi aspectes delicats com la seva addicció a l'alcohol.  

La part d'actualitat del "Col·lapse" s'ha dedicat a les criptomonedes, arran de l'estafa que ha afectat més de 200.000 persones només a Europa, algunes de les quals han perdut tots els estalvis. Ustrell ha conversat en directe amb l'economista i catedràtic de la Universitat Colúmbia de Nova York, Xavier Sala-i-Martín, sobre el món de les criptomonedes, incloses les turbulències provocades per la fallida de l'empresa FTX. L'entrevista ha comptat també amb les intervencions de les periodistes Rebeca Carranco i Berta Torrades. 

També han visitat el refugi dels dissabtes els actors Miki Esparbé i Carlos Cuevas, en una de les últimes entrevistes abans de l'estrena de la sèrie de Netflix "Smiley". El col·laborador del programa Alex Marteen els ha fet participar en un concurs per avaluar les actituds dels actors davant el sexe.  

El programa ha comptat una setmana més amb el coach del "Col·lapse", Sergi Pàmies, que ha abordat el creixement personal, i també ha tingut la participació de la cantant Mariona Escoda. La guanyadora d'"Eufòria" serà la nova rosa del musical "El Petit Príncep" i ha interpretat amb el pianista Manu Guix precisament "La cançó de la rosa". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut