Dimarts i dimecres, seguiment a TV3

Cobertura especial dels actes de la Diada

TV3 ha preparat una programació especial per informar de prop dels actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya i la manifestació convocada a Barcelona

Dimecres, 11 de setembre

L'Onze de Setembre, TV3 i el 3/24 emetran en simultani bona part de la jornada, per informar de l'actualitat del dia. Des de les 07.00 i fins a les 12.00, han fet el seguiment conjunt de la celebració de la Diada arreu del territori i, en especial, de les ofrenes al monument a Rafael Casanova de Barcelona.

Des de les 12.00 i fins a les 14.30, TV3 emet "El matí de la Diada", conduït per Lídia Heredia des dels platós de TV3, amb diverses connexions. A les 14.30 i fins a les 16.00 es farà una edició especial del "TN migdia".

A partir de les 16.00 i fins a les 21.00, TV3 i el 3/24 emetran "Especial manifestació 11-S", que cobrirà la manifestació convocada a Barcelona i comptarà amb diversos analistes. A les 21.00, prendrà el relleu un "TN vespre" especial. I a partir de les 21.55 s'emetrà l'acte institucional de la celebració de la Diada des de la plaça de Sant Jaume. 

Transmissió en tecnologia 5G

TV3 farà servir la tecnologia 5G en la transmissió de la manifestació, en una prova pilot pionera, en col·laboració amb el departament d'Innovació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI), en el marc de la tecnologia 5G.

Mitjans Digitals oferirà un seguiment al minut de l'Onze de Setembre

TV3 i Catalunya Ràdio faran també una àmplia cobertura de la Diada des dels seus mitjans digitals, tant al web com a les diverses apps per a mòbils i a les xarxes socials. A banda de seguir en directe la programació especial, el portal de notícies 324.cat oferirà un seguiment detallat de la jornada al minut.

Medalles d'Honor del Parlament i missatge del president de la Generalitat

Els actes de la Diada van començar aquest dimarts amb la transmissió del lliurament de les medalles d'Honor del Parlament a Carola Rackete i Òscar Camps, seguit del missatge del president de la Generalitat, Quim Torra.

 

Anar al contingut