"Clipping" ofereix una àmplia selecció de clips de qualitat per mostrar l'actualitat de la creació musical i audiovisual. El nou espai dona cabuda als artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d'un miler de videoclips en català. "Clipping" és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Enderrock i amb el suport de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La producció de videoclips a l'escena musical catalana ha crescut els darrers anys de manera quantitativa i qualitativa gràcies a les noves plataformes. Només en llengua catalana es produeixen cada any un miler de videoclips. Els nous talents es difonen a través de les xarxes socials i el clip és un format que també ha esdevingut un planter per a nous realitzadors.

Els capítols de "Clipping" tenen una durada de 30 minuts i aquesta primera temporada comprendrà un total de 22 programesk, amb la realització i muntatge musical de l'artista multimèdia barcelonina Mar Orfila.

Cada espai dona cabuda a una quinzena de clips catalans de qualitat, posant-los en context a través dels mateixos artistes i realitzadors, amb un tractament de caire periodístic.

El programa difon la música popular de proximitat amb un format dinàmic i desenfadat, a més a més de donar cabuda a la participació dels espectadors per votar a través de les xarxes socials.

"Clipping" està disponible al TV3alacarta i les xarxes socials del 33 es fan ressò dels continguts. A la llista d'iCat a Spotify hi trobaràs publicades les cançons que sonen cada setmana al programa.

"Clipping" està disponible al TV3alacarta i les xarxes socials del 33 es fan ressò dels continguts. A la llista d'iCat a Youtube hi trobaràs publicades les cançons que sonen cada setmana al programa. També inclou seccions interactives, com ara "El clip de la setmana", que destacarà un videoclip introduït per l'artista mateix; "Fabricants de clips", presentat per un realitzador o realitzadora de clips que explicarà les seves creacions; "La nevera", que mostrarà clips destacats històricament, i "El clipping de…", on un personatge mediàtic escollirà el seu videoclip preferit.

Anar al contingut