• Clipping - 10/04/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 10/04/2021

  La realitzadora Laia Roigé, la banda El Diluvi i el periodista Marc Pérez, al "Clipping"

  A la secció "Fabricant de clips" la realitzadora
  Laia Roigé parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Microhomes i Crissy Z & Broem.

  "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la formació valenciana El Diluvi, que presenta "Tot amor falla", una cançó que adapta uns versos del poeta Ausiàs March.

  El periodista barceloní Marc Pérez és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Una estona de cel", d'Els Pets, dirigit per Xavier G. Ubiergo l'any 1997.

  A "La nevera", el programa recordarà un clip de Sanjosex: "Animal salvatge", dirigit per Pol Ponsarnau, el 2010. La cançó forma part del disc "Al marge d'un camí", que va consolidar el bandautor empordanès.

  En aquest capítol també es podran veure els clips "Les coses importants són les que no ho semblen", una adaptació de textos de Mercè Rodoreda del disc "El viatge de les mans", de Toni Xuclà amb Clàudia Cabero i Gemma Abrié, i "Nokia", un tema en què uneixen forces les cantants Ven'nus i Ariox. A més, hi sortiran produccions de Pemi Rovirosa, Joina i Aiala, entre d'altres.

  La realitzadora Laia Roigé, la banda El Diluvi i el periodista Marc Pérez, al "Clipping" A la secció "Fabricant de clips" la realitzadora Laia Roigé parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Microhomes i Crissy Z & Broem. "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la formació valenciana El Diluvi, que presenta "Tot amor falla", una cançó que adapta uns versos del poeta Ausiàs March. El periodista barceloní Marc Pérez és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Una estona de cel", d'Els Pets, dirigit per Xavier G. Ubiergo l'any 1997. A "La nevera", el programa recordarà un clip de Sanjosex: "Animal salvatge", dirigit per Pol Ponsarnau, el 2010. La cançó forma part del disc "Al marge d'un camí", que va consolidar el bandautor empordanès. En aquest capítol també es podran veure els clips "Les coses importants són les que no ho semblen", una adaptació de textos de Mercè Rodoreda del disc "El viatge de les mans", de Toni Xuclà amb Clàudia Cabero i Gemma Abrié, i "Nokia", un tema en què uneixen forces les cantants Ven'nus i Ariox. A més, hi sortiran produccions de Pemi Rovirosa, Joina i Aiala, entre d'altres.

 • Clipping - 04/04/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 04/04/2021

  La realitzadora Laura Martinova, el músic Sr. Chen i l'actriu Sílvia Bel, al "Clipping".

  La realitzadora Laura Martinova, el músic Sr. Chen i l'actriu Sílvia Bel, al "Clipping".

 • Clipping - 27/03/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 27/03/2021

  El realitzador Ricardo Salas, el grup La Fúmiga i la periodista Violeta Gumà, al programa "Clipping"

  El realitzador Ricardo Salas, el grup La Fúmiga i la periodista Violeta Gumà, al programa "Clipping"

 • Clipping - 21/03/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 21/03/2021

  El realitzador Xumari Roca, el grup Marialluïsa i el periodista Albert Puig, al programa "Clipping"

  A la secció "Fabricant de clips" el r
  ealitzador i músic de Gurb Xumari Roca parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Berta Sala, Itzipa i Aleix Triadó.

  L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el quartet d'Igualada Marialluïsa, que presenta "Veig la sort", que forma part d'una trilogia audiovisual d'avançament del nou disc.

  El periodista musical de Catalunya Ràdio i director artístic Albert Puig és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Omertà", un cant a la llibertat d'expressió del grup valencià Zoo, dirigit per Cristóbal Quesada.

  A "La nevera", el programa recordarà un clip de Mazoni: "La granja de la Paula", dirigit per Raúl Cuevas, l'any 2007. Aquesta versió d'un clàssic de Bob Dylan va ser un dels primers èxits del bandautor bisbalenc.

  En aquest capítol també es podran veure els clips "L'amant malalta", un senzill que ha presentat per sorpresa el quartet barceloní Manel, i "La menor idea", un avanç del que serà el primer disc del trio Microhomes. A més, hi sortiran produccions de Caïm Riba, Vernal i Ebri Knight amb Ketekalles, entre altres.

  El realitzador Xumari Roca, el grup Marialluïsa i el periodista Albert Puig, al programa "Clipping" A la secció "Fabricant de clips" el realitzador i músic de Gurb Xumari Roca parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Berta Sala, Itzipa i Aleix Triadó. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el quartet d'Igualada Marialluïsa, que presenta "Veig la sort", que forma part d'una trilogia audiovisual d'avançament del nou disc. El periodista musical de Catalunya Ràdio i director artístic Albert Puig és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Omertà", un cant a la llibertat d'expressió del grup valencià Zoo, dirigit per Cristóbal Quesada. A "La nevera", el programa recordarà un clip de Mazoni: "La granja de la Paula", dirigit per Raúl Cuevas, l'any 2007. Aquesta versió d'un clàssic de Bob Dylan va ser un dels primers èxits del bandautor bisbalenc. En aquest capítol també es podran veure els clips "L'amant malalta", un senzill que ha presentat per sorpresa el quartet barceloní Manel, i "La menor idea", un avanç del que serà el primer disc del trio Microhomes. A més, hi sortiran produccions de Caïm Riba, Vernal i Ebri Knight amb Ketekalles, entre altres.

 • Clipping - 14/03/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 14/03/2021

  El realitzador Pau Griera, el cantautor Cesk Freixas i la periodista Júlia Bertran, al "Clipping".

  A la secció "Fabricant de clips", aque
  st dissabte, el realitzador barceloní Pau Griera parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Lildami, Sr. Chen i La Sra. Tomasa amb Stay Homas i Rodrigo Starz.

  L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el cantautor Cesk Freixas, que presenta "Quan no abrigui aquest món", un tema del seu vuitè disc, "Memòria".

  La periodista cultural de TV3 Júlia Bertran és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Fiera de mí", del segon treball de Maria Arnal i Marcel Bagés, dirigit per Joan Galo.

  A "La nevera", el programa recordarà un clip de Gossos amb Macaco: "Corren", dirigit per Àlam Raja, l'any 2007. Guanyador del Premi Enderrock 2008 per votació popular, aquest videoclip és una cançó del novè disc de la banda manresana, "Oxigen".

  En aquest capítol també es podran veure els clips "Ja no t'espero", un tast del primer disc de Guineu, el projecte de la cantant Aida G., i "Carta", del quartet mallorquí Alanaire, apadrinat per Joan Miquel Oliver. A més, hi sortiran produccions de Sara Roy, Gigi Ros i Vaire, entre d'altres.

  El realitzador Pau Griera, el cantautor Cesk Freixas i la periodista Júlia Bertran, al "Clipping". A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte, el realitzador barceloní Pau Griera parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Lildami, Sr. Chen i La Sra. Tomasa amb Stay Homas i Rodrigo Starz. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el cantautor Cesk Freixas, que presenta "Quan no abrigui aquest món", un tema del seu vuitè disc, "Memòria". La periodista cultural de TV3 Júlia Bertran és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Fiera de mí", del segon treball de Maria Arnal i Marcel Bagés, dirigit per Joan Galo. A "La nevera", el programa recordarà un clip de Gossos amb Macaco: "Corren", dirigit per Àlam Raja, l'any 2007. Guanyador del Premi Enderrock 2008 per votació popular, aquest videoclip és una cançó del novè disc de la banda manresana, "Oxigen". En aquest capítol també es podran veure els clips "Ja no t'espero", un tast del primer disc de Guineu, el projecte de la cantant Aida G., i "Carta", del quartet mallorquí Alanaire, apadrinat per Joan Miquel Oliver. A més, hi sortiran produccions de Sara Roy, Gigi Ros i Vaire, entre d'altres.

 • Clipping - 07/03/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 07/03/2021

  El realitzador Pol Ferraris, el grup Flashy Ice Cream i el periodista Blai Marsé, al programa "Clipping".

  A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte, el realitzador barceloní Pol Ferraris parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Ginestà, Aiala i Gigi Ros.

  L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la banda de trap de Sabadell Flashy Ice Cream, que presenta "Salsa", amb la col·laboració del raper terrassenc Lildami.

  El periodista musical de Catalunya Ràdio Blai Marsé és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Es feo", del grup barceloní Manos de Topo, dirigit pel realitzador Kike Maíllo.

  A "La nevera", el programa recordarà un clip d'Els Pets: "Bon dia", dirigit per Xavi G. Ubiergo, l'any 1997. Aquesta cançó forma part del primer disc d'or de la banda de Constantí, amb 100.000 còpies venudes.

  En aquest capítol també es podran veure els clips "Se us veu tan contents ballant swing", de la nova banda del músic Ramon Vives, Supermon, i "Negre petit", del primer treball del jove cantant afrobanyolí Daura Mangara. A més, hi sortiran produccions de Miquel Abras, Òrbites i Nunavut, entre d'altres.

  El realitzador Pol Ferraris, el grup Flashy Ice Cream i el periodista Blai Marsé, al programa "Clipping". A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte, el realitzador barceloní Pol Ferraris parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Ginestà, Aiala i Gigi Ros. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la banda de trap de Sabadell Flashy Ice Cream, que presenta "Salsa", amb la col·laboració del raper terrassenc Lildami. El periodista musical de Catalunya Ràdio Blai Marsé és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Es feo", del grup barceloní Manos de Topo, dirigit pel realitzador Kike Maíllo. A "La nevera", el programa recordarà un clip d'Els Pets: "Bon dia", dirigit per Xavi G. Ubiergo, l'any 1997. Aquesta cançó forma part del primer disc d'or de la banda de Constantí, amb 100.000 còpies venudes. En aquest capítol també es podran veure els clips "Se us veu tan contents ballant swing", de la nova banda del músic Ramon Vives, Supermon, i "Negre petit", del primer treball del jove cantant afrobanyolí Daura Mangara. A més, hi sortiran produccions de Miquel Abras, Òrbites i Nunavut, entre d'altres.

 • Clipping - 28/02/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 28/02/2021

  "Clipping" mostra l'actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat. Els protagonistes d'avui són el realitzador Àngel Leiro, el duet Marcel i Júlia i el periodista Lluís Marquina.

  A la secció "Fabricant de clips el realitzador Àngel Leiro parla de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Lax'n'Busto, Bars, Lucrecia i Dani Nel·lo.

  L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, té com a protagonista el duet Marcel i Júlia, que presenta "Millor amb tu", del seu segon treball, "En òrbita".

  El periodista Lluís Marquina, presentador del programa "Tot es mou", a TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana tria el seu videoclip preferit: "Tanca els ulls", un regal del grup Txarango a la fidelitat del públic.

  A "La nevera", el programa recorda un clip d'Adrià Puntí: "Sota una col", una cançó inclosa al disc "L'hora del pati", de l'any 1999. Primer clip amb dibuixos per a una cançó en català, va ser dirigit pel mateix Puntí i per Òscar X. Gómez.

  En aquest capítol també es podran veure els clips "Parc", la cançó que dona nom al cinquè disc del bandautor Ferran Palau, i "Llepolies", del disc amb el mateix títol que estrena el grup valencià Zoo. A més, hi sortiran produccions d'Aniol Riba, Tona Gafarot i Fetus, entre d'altres.

  "Clipping" mostra l'actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat. Els protagonistes d'avui són el realitzador Àngel Leiro, el duet Marcel i Júlia i el periodista Lluís Marquina. A la secció "Fabricant de clips el realitzador Àngel Leiro parla de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Lax'n'Busto, Bars, Lucrecia i Dani Nel·lo. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, té com a protagonista el duet Marcel i Júlia, que presenta "Millor amb tu", del seu segon treball, "En òrbita". El periodista Lluís Marquina, presentador del programa "Tot es mou", a TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana tria el seu videoclip preferit: "Tanca els ulls", un regal del grup Txarango a la fidelitat del públic. A "La nevera", el programa recorda un clip d'Adrià Puntí: "Sota una col", una cançó inclosa al disc "L'hora del pati", de l'any 1999. Primer clip amb dibuixos per a una cançó en català, va ser dirigit pel mateix Puntí i per Òscar X. Gómez. En aquest capítol també es podran veure els clips "Parc", la cançó que dona nom al cinquè disc del bandautor Ferran Palau, i "Llepolies", del disc amb el mateix títol que estrena el grup valencià Zoo. A més, hi sortiran produccions d'Aniol Riba, Tona Gafarot i Fetus, entre d'altres.

 • Clipping - 21/02/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 21/02/2021

  El realitzador Albert Palomar i la cantautora Judit Neddermann al programa "Clipping", al 33.

  A la secció "Fabricant de clips", aquest di
  ssabte el realitzador manresà Albert Palomar parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d'Arbre, Falcon & Firkin i Un Tal Pere.

  L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la cantautora maresmenca Judit Neddermann, que presenta "Canta", del seu nou disc "Aire", un projecte apadrinat per Alejandro Sanz.

  L'actriu, cantant, directora i dramaturga barcelonina Bàrbara Mestanza és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "No vuelvas tarde esta noche", del cantautor tarragoní Espaldamaceta.

  A "La nevera", el programa recordarà un clip de Sopa de Cabra: "El far del sud", el primer senzill de l'aclamat disc "9", de l'any 1998, que va ser dirigit per Tito Guifre.

  En aquest capítol també es podran veure els clips "El nostre últim ball", un avançament del tercer disc dels trapers vallesans 31 FAM, i "La nova normalitat", del cantautor barceloní Samuel López. A més, hi sortiran produccions de Saïm, El Pony Pisador i Donallop, entre d'altres.

  El realitzador Albert Palomar i la cantautora Judit Neddermann al programa "Clipping", al 33. A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador manresà Albert Palomar parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d'Arbre, Falcon & Firkin i Un Tal Pere. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la cantautora maresmenca Judit Neddermann, que presenta "Canta", del seu nou disc "Aire", un projecte apadrinat per Alejandro Sanz. L'actriu, cantant, directora i dramaturga barcelonina Bàrbara Mestanza és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "No vuelvas tarde esta noche", del cantautor tarragoní Espaldamaceta. A "La nevera", el programa recordarà un clip de Sopa de Cabra: "El far del sud", el primer senzill de l'aclamat disc "9", de l'any 1998, que va ser dirigit per Tito Guifre. En aquest capítol també es podran veure els clips "El nostre últim ball", un avançament del tercer disc dels trapers vallesans 31 FAM, i "La nova normalitat", del cantautor barceloní Samuel López. A més, hi sortiran produccions de Saïm, El Pony Pisador i Donallop, entre d'altres.

 • Clipping - 14/02/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 14/02/2021

  La realitzadora Laura Obiols, el cantant Miki Núñez i l'actriu Laia Fontàn, al programa "Clipping".

  La realitzadora Laura Obiols, el cantant Miki Núñez i l'actriu Laia Fontàn, al programa "Clipping".

 • Clipping - 06/02/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 06/02/2021

  El realitzador Rubén Capilla, el cantautor Caïm Riba i el periodista Jair Domínguez seran tres dels protagonistes del "Clipping" d'aquesta setmana.

  A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador de Palma Rubén Capilla parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de MDMAR, Or i Anegats.

  L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el cantautor Caïm Riba, que estrena "Em sembla bé", la primera cançó del seu tercer disc en solitari, "Llunes de Plutó".

  El periodista, guionista i músic Jair Domínguez, del programa "Està passant" de TV3 i "El búnquer" de Catalunya Ràdio, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "És inútil continuar", del disc "Quina nit" de Sau, que va dirigir el popular director de teatre Ricard Reguant.

  A "La nevera", el programa recordarà el clip de Mikimoto & La Madam "Monique l'alcoholique", de l'any 1991, una col·laboració entre el grup sabadellenc La Madam i el periodista Miquel Calçada, impulsor de programes musicals a TV3 i Catalunya Ràdio.

  En aquest tretzè capítol també es podran veure els clips "L", del duet de pop sintètic alcoià Júlia, i "No és tant això", del quartet de pop folk alacantí Vienna. A més, hi sortiran produccions de The Tyets, Catfolkin i Dolo, entre d'altres.

  El realitzador Rubén Capilla, el cantautor Caïm Riba i el periodista Jair Domínguez seran tres dels protagonistes del "Clipping" d'aquesta setmana. A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador de Palma Rubén Capilla parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de MDMAR, Or i Anegats. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el cantautor Caïm Riba, que estrena "Em sembla bé", la primera cançó del seu tercer disc en solitari, "Llunes de Plutó". El periodista, guionista i músic Jair Domínguez, del programa "Està passant" de TV3 i "El búnquer" de Catalunya Ràdio, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "És inútil continuar", del disc "Quina nit" de Sau, que va dirigir el popular director de teatre Ricard Reguant. A "La nevera", el programa recordarà el clip de Mikimoto & La Madam "Monique l'alcoholique", de l'any 1991, una col·laboració entre el grup sabadellenc La Madam i el periodista Miquel Calçada, impulsor de programes musicals a TV3 i Catalunya Ràdio. En aquest tretzè capítol també es podran veure els clips "L", del duet de pop sintètic alcoià Júlia, i "No és tant això", del quartet de pop folk alacantí Vienna. A més, hi sortiran produccions de The Tyets, Catfolkin i Dolo, entre d'altres.

 • Clipping - 30/01/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 30/01/2021

  El realitzador Àlam Raja, el grup Zoo i la periodista Ariadna Oltra, al programa "Clipping".

  A la secció "Fabricant de clips", aquest dis
  sabte el realitzador barceloní Àlam Raja parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Gossos, Els Pets i Cris Juanico.

  L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el grup Zoo, que presenta "Avant", un avançament del tercer disc de la banda valenciana, que es titularà "Llepolies".

  La periodista Ariadna Oltra, que encapçala el "TN matí" de TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…" que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Flora + Caic", que uneix dos temes del disc "Kevin", del músic Ferran Palau.

  En aquest capítol també es podran veure els clips "2080", el primer senzill de "Viatge en espiral", el nou llarga durada del raper Lildami, i "Mirada estràbica", un tema que s'ha fet viral del grup Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya. A més, hi sortiran produccions de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Ebri Knight i Yung Rajola, entre d'altres.

  El realitzador Àlam Raja, el grup Zoo i la periodista Ariadna Oltra, al programa "Clipping". A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador barceloní Àlam Raja parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Gossos, Els Pets i Cris Juanico. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el grup Zoo, que presenta "Avant", un avançament del tercer disc de la banda valenciana, que es titularà "Llepolies". La periodista Ariadna Oltra, que encapçala el "TN matí" de TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…" que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Flora + Caic", que uneix dos temes del disc "Kevin", del músic Ferran Palau. En aquest capítol també es podran veure els clips "2080", el primer senzill de "Viatge en espiral", el nou llarga durada del raper Lildami, i "Mirada estràbica", un tema que s'ha fet viral del grup Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya. A més, hi sortiran produccions de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Ebri Knight i Yung Rajola, entre d'altres.

 • Clipping - 23/01/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 23/01/2021

  El realitzador Jordi Lops, el bandautor El Petit de Cal Eril i el periodista Jordi Nopca, al programa "Clipping"

  A la secció "Fabricant de clips" el realitzador de Barcelona Jordi Lops parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Doble, Senyor Oca i Lildami.

  L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista El Petit de Cal Eril, que presenta "Com quan dormim", el nou senzill del bandautor de Guissona. El periodista, escriptor i traductor Jordi Nopca és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "He creuat el riu", del doble àlbum "Ratpenat" del cantant blanenc Isaac Ulam.

  També es podran veure els clips "Reflexe", un avançament del disc "Parc" del bandautor de Collbató Ferran Palau, i "Culminació", amb el grup valencià El Diluvi versionant Ovidi Montllor. A més, hi sortiran produccions de Sau30, Stay Homas i Flashy Ice Cream, entre altres.

  El realitzador Jordi Lops, el bandautor El Petit de Cal Eril i el periodista Jordi Nopca, al programa "Clipping" A la secció "Fabricant de clips" el realitzador de Barcelona Jordi Lops parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Doble, Senyor Oca i Lildami. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista El Petit de Cal Eril, que presenta "Com quan dormim", el nou senzill del bandautor de Guissona. El periodista, escriptor i traductor Jordi Nopca és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "He creuat el riu", del doble àlbum "Ratpenat" del cantant blanenc Isaac Ulam. També es podran veure els clips "Reflexe", un avançament del disc "Parc" del bandautor de Collbató Ferran Palau, i "Culminació", amb el grup valencià El Diluvi versionant Ovidi Montllor. A més, hi sortiran produccions de Sau30, Stay Homas i Flashy Ice Cream, entre altres.

 • Clipping - 16/01/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 16/01/2021

  La realitzadora Cristina Tomàs, els grups Gertrudis i Doctor Prats, i l'actor Fel Faixedas seran tres dels protagonistes del programa musical d'aquesta setmana.

  A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte la realitzadora de Terrassa Cristina Tomàs parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Pavvla, Le Nais i TLTXT.

  L'espai "El clip de la setmana" tindrà com a protagonistes Gertrudis i Doctor Prats, que s'han unit per reversionar "No em dona la gana", de l'últim disc del grup Gertrudis.

  L'actor i humorista Fel Faixedas és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "General Mitre", de La Ludwig Band amb Tarta Relena.

  En aquest capítol, es podran veure els clips "Xe quin fàstic!", de la rapera d'Aldaia Jazzwoman amb la col·laboració de la MC vallesana Santa Salut, i "Come on", del grup valencià Prozac Soup. A més, hi sortiran produccions d'Eduard Iniesta, P.A.W.N. Gang, Èric Vinaixa i Carolina Alabau, entre d'altres.

  La realitzadora Cristina Tomàs, els grups Gertrudis i Doctor Prats, i l'actor Fel Faixedas seran tres dels protagonistes del programa musical d'aquesta setmana. A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte la realitzadora de Terrassa Cristina Tomàs parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Pavvla, Le Nais i TLTXT. L'espai "El clip de la setmana" tindrà com a protagonistes Gertrudis i Doctor Prats, que s'han unit per reversionar "No em dona la gana", de l'últim disc del grup Gertrudis. L'actor i humorista Fel Faixedas és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "General Mitre", de La Ludwig Band amb Tarta Relena. En aquest capítol, es podran veure els clips "Xe quin fàstic!", de la rapera d'Aldaia Jazzwoman amb la col·laboració de la MC vallesana Santa Salut, i "Come on", del grup valencià Prozac Soup. A més, hi sortiran produccions d'Eduard Iniesta, P.A.W.N. Gang, Èric Vinaixa i Carolina Alabau, entre d'altres.

 • Clipping - 19/12/2020
  Veure vídeo

  Clipping - 19/12/2020

  A la secció "Fabricant de clips" el realitzador d'Igualada Jep Jorba parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d'At Versaris, Keida i Clara Peya.
  L'espai "El clip de la setmana" tindrà com a protagonista la jove cantautora mallorquina Maria Jaume, que presentarà "Terra banyada", del seu disc de debut, "Fins a maig no revisc".
  La periodista Cristina Puig, presentadora del programa "Preguntes freqüents" a TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de¿", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Calgary 88", del setè disc de la banda mallorquina Antònia Font.
  A l'espai "La nevera" es recuperarà un videoclip del grup Sapo de l'any 2002, "Jols", que va arribar a ser la sintonia del programa "3XL", del canal juvenil de TV3.
  En aquest capítol, es podran veure els clips "No té cap sentit", del cantautor barceloní Nico Roig, i "Invasió terrícola", de l'últim disc del grup osonenc Obeses. A més, hi sortiran produccions de Joina, Plou i Da Souza, entre d'altres.

  A la secció "Fabricant de clips" el realitzador d'Igualada Jep Jorba parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d'At Versaris, Keida i Clara Peya. L'espai "El clip de la setmana" tindrà com a protagonista la jove cantautora mallorquina Maria Jaume, que presentarà "Terra banyada", del seu disc de debut, "Fins a maig no revisc". La periodista Cristina Puig, presentadora del programa "Preguntes freqüents" a TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de¿", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Calgary 88", del setè disc de la banda mallorquina Antònia Font. A l'espai "La nevera" es recuperarà un videoclip del grup Sapo de l'any 2002, "Jols", que va arribar a ser la sintonia del programa "3XL", del canal juvenil de TV3. En aquest capítol, es podran veure els clips "No té cap sentit", del cantautor barceloní Nico Roig, i "Invasió terrícola", de l'últim disc del grup osonenc Obeses. A més, hi sortiran produccions de Joina, Plou i Da Souza, entre d'altres.

 • Clipping - 12/12/2020
  Veure vídeo

  Clipping - 12/12/2020

  En aquest vuitè capítol, es podran veure els clips "Fràgil", de Sopa de Cabra, i "Agost", d'Irene Ferioli. A més, hi sortiran produccions de Gem, Senyor Peix i Quimi Portet, entre d'altres.
  A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador d'Olesa de Montserrat Joan "Singu" Riera parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d'Itaca Band i de Xiula amb Clara Peya.
  L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la cantant Gemma Humet, que presentarà "Ales al vent".
  La comunicadora Cristina Garrote, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de¿", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Standing Together", de Sidonie.

  En aquest vuitè capítol, es podran veure els clips "Fràgil", de Sopa de Cabra, i "Agost", d'Irene Ferioli. A més, hi sortiran produccions de Gem, Senyor Peix i Quimi Portet, entre d'altres. A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador d'Olesa de Montserrat Joan "Singu" Riera parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d'Itaca Band i de Xiula amb Clara Peya. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la cantant Gemma Humet, que presentarà "Ales al vent". La comunicadora Cristina Garrote, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de¿", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Standing Together", de Sidonie.

Anar al contingut