La catifa vermella durant la preestrena de "Cites Barcelona" al Coliseum, amb Carmen Machi, Carlos Cuevas, Gonzalo de Castro i Eva Santola…
La catifa vermella durant la preestrena de "Cites Barcelona" al Coliseum, amb Carmen Machi, Carlos Cuevas, Gonzalo de Castro i Eva Santolaria, entre d'altres
Una preestrena de catifa vermella al Coliseum

Torna't a enamorar: "Cites Barcelona" s'estrena en exclusiva a TV3 el 12 de juny

La tercera temporada de la sèrie compta amb un repartiment de luxe: Carlos Cuevas, Laia Costa, Nausicaa Bonnín, David Verdaguer, Dulceida, Ivan Massagué, Carmen Machi, Gonzalo de Castro i Eva Santolaria, entre d'altres

A "Cites Barcelona", els personatges es troben cara a cara després de conèixer-se a internet; busquen amor, sexe o simplement algú que els allunyi de la soledat. El format també és una cita romàntica amb la ciutat, que serà l'escenari a través del qual els espectadors visitaran els llocs més icònics de la ciutat, com la Sagrada Família, el port o la Rambla, connectant també amb la vida quotidiana barcelonina a través d'altres racons menys coneguts. El director de la sèrie Pau Freixas s'ha mostrat entusiasmat durant la preestrena de dos capítols al Teatre Coliseum de Barcelona: "M'agradaria que aquesta producció fos infinita!".

Les actrius Carmen Machi i Eva Santolaria han fet de portaveus de tot l'extens repartiment de "Cites Barcelona". "Estic molt feliç de poder estrenar un projecte que ha estat madurant durant tant de temps i que ens fa tanta il·lusió a tots", ha dit Machi.

"És una de les sèries més especials que s'han fet mai per als espectadors i per a l'equip. I, a més, aquesta temporada és un homenatge a la televisió perquè la ficció és això: ens acompanya en els bons i en els mals moments" - Eva Santolaria

 


Un repartiment de luxe

"Cites Barcelona" compta amb artistes de gran renom en el seu ampli repartiment, com Belén Cuesta, Ivan Massagué, Laia Costa, Nausicaa Bonnín, Carolina Yuste, Pablo Rivero, Manuela Vellés, Betsy Túrnez, Eduard Buch, Aida Oset, Ricard Sales, Jordi Llovet, Carlos Cuevas, Gonzalo de Castro, Miguel Ángel Muñoz, Aina Clotet, Ajay Kumar, Andrea Álvarez, Pol López, Pep Ambrós, Alejo Sauras, Albert Ausellé, David Verdaguer, Berta Castañé, Berta Bayarri, Joana Vilapuig, Vito Sanz, Antonio Hortelano, Carme Balagué i la participació especial de Dulceida.

 

Trobades entre desconeguts

La sèrie narra trobades entre desconeguts, històries sobre què passa quan la tecnologia desapareix i l'únic que queda són dues persones amb les seves pròpies necessitats i contradiccions. Com és la primera cita, quan entren en joc les pors, els secrets i les expectatives seran alguns dels fils conductors del guió de "Cites Barcelona" on, en un marc molt urbà, cada capítol narrarà la història de dues cites. Al llarg de la temporada, els personatges es barregen i s'entrellacen, es creuen algunes de les històries i s'ofereix una mirada elegant, natural i entretinguda de les relacions de parella actuals, de la seva diversitat i complexitat.


"Cites Barcelona" és una producció de sis episodis que combinaran el castellà i el català produïts per Filmax i Citas La Serie, AIE, amb la participació de Prime Video i TV3. Pau Freixas i Èric Navarro són els productors executius creatius, i la sèrie estarà dirigida per Pau Freixas, David Selvas, Paco Caballero, Patricia Font i Carles Torrens.

 

Els sis episodis

 

Episodi 1:

LAURA I JAN: Després que els deixin la nit de Cap d'Any, Laura (Clara Lago) i Jan (Carlos Cuevas) tenen una cita i passen la nit junts en un hotel. Tot va bé fins que el Jan rep un missatge del seu ex.

TIAGO I MIMI: Tiago (Pablo Rivero) escapa d'un sopar de Cap d'Any per trobar-se amb Mimi (Manuela Vellés), la seva cita de Tinder que viu al mateix edifici, però no s'adona que ha oblidat el mòbil i les claus.
 

 

Episodi 2:

NICO I DIANA: Diana (Carmen Machi) només ha tingut una cita a la seva vida, i va ser amb el seu difunt marit. Nico (Gonzalo de Castro) mai no ha tingut una relació estable. La seva cita comença de meravella, però aviat descobreixen que busquen coses molt diferents.

JUANQUI I BARBS: Tot i la diferència d'edat, Juanqui (David Verdaguer), de 40 anys, i Barbs (Berta Castañé), de 18, gaudeixen d'una agradable cita junts. Malgrat això, un inesperat accident els porta a acabar a urgències.

 

Episodi 3:

ABI I MURALL: Abi (Belén Cuesta) queda perplexa quan el seu "match" de Tinder, Murall (Iván Massagué), li assegura que està "atrapat en el temps", a l'estil de Bill Murray, i que només podrà sortir del bucle si la cita va bé.

MERI I ORIOL: La cita de Meri (Joana Vilapuig) amb Oriol (Pol Monen) es complica quan apareix el seu ex juntament amb la nova parella. Abans que se n'adoni, la situació s'ha convertit en una conversa a quatre.

 

Episodi 4:

PAULA I SOFIA: Paula (Laia Costa) i Sofia (Nausicaa Bonnín) es retroben a Barcelona després de set anys. Tant la ciutat com elles mateixes han canviat, però la seva connexió continua sent tan forta com el primer dia.

MATILDA I SAMUEL: Matilda (Carolina Yuste) ha tingut un mal dia, una mala setmana i un mal mes, però la seva sort sembla millorar quan fa "match" amb Samuel (Miguel Ángel Muñoz), un noi que sembla el germà maco de Thor.

 

Episodi 5:

ALBA I JOSEP / DANI I JAVI: Dani (Pep Ambrós) està decidit que la seva germana Alba (Andrea Álvarez), una noia amb discapacitat intel·lectual, tingui la primera cita. Ella accepta amb una condició: que ell també en tingui una. Mentre Alba coneix Josep (Pol López), un noi amb autisme, Dani coneix Javi (Alejo Sauras), que s'identifica com a arromàntic, és a dir, algú incapaç d'enamorar-se.

 

Episodi 6:

CLAUDIA I IMANOL: Claudia (Eva Santolaria) i Imanol (Antonio Hortelano) es van conèixer el 1988 i des de llavors no s'havien tornat a veure fins que es van trobar a Tinder.

Imanol creu que això és cosa del destí. Claudia pensa que el destí és una invenció per donar sentit a la vida. Les seves diferències i la pressió de les expectatives posades en el seu retrobament faran perillar el conte de fades esperat.

 

 

Dues temporades d'èxit

Les dues temporades anteriors de "Cites", produïdes per Filmax i estrenades a TV3, van tenir una gran acceptació entre els espectadors, amb una audiència acumulada de més de 3 milions de persones. En concret, de mitjana, l'audiència va ser de 342.000 espectadors, i la quota de pantalla, de l'11,6%.

I pel que fa al digital, en total s'han fet 5,5 milions de reproduccions de les dues temporades de "Cites". La primera temporada va tenir una mitjana setmanal de 42.800 usuaris únics i 92.700 reproduccions a la carta. I la segona temporada, una mitjana 65.200 usuaris únics i 155.700 reproduccions setmanals a la carta.

"Cites Barcelona" és una ficció produïda per Filmax, amb la participació de TV3 i de Prime Video.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut