Carlos Cuevas, Clara Lago i Pau Freixas, en un rodatge de "Cites Barcelona"
Carlos Cuevas, Clara Lago i Pau Freixas, en un rodatge de "Cites Barcelona"
"Cites Barcelona": l'amor en temps de Tinder

Quina és la cita ideal de Carlos Cuevas i Clara Lago?

L'Hotel W és un dels escenaris on es roda un dels capítols de la tercera temporada de "Cites Barcelona". Què passa darrere les càmeres? Com veuen alguns dels seus protagonistes l'amor en temps de Tinder?

Després de dues temporades d'èxit, aquests dies s'està rodant a Barcelona la tercera temporada de la sèrie "Cites", dirigida per Pau Freixas, que tornarà a les pantalles de TV3 el 2023 amb el títol "Cites Barcelona". Un dels sis capítols de la nova entrega estarà protagonitzat per Carlos Cuevas i Clara Lago i té un punt de partida que promet: l'arribada d'un nou any envaeix de felicitat tots els presents al luxós Hotel W. Tots menys la Laura. Mentre sonen les dotze campanades, la Laura busca companyia desesperadament a Tinder, fins que troba en Jan, un noi que sembla estar tan sol i trist com ella.

 

"Són dues persones a qui les respectives parelles han abandonat la nit de Cap d'Any, i es troben a veure si un clau en treu un altre", explica Clara Lago, la Laura en aquest capítol de "Cites Barcelona"

 

Aprofitem que avui roden en aquest hotel emblemàtic de Barcelona per colar-nos al rodatge i conversar amb el seu director, Pau Freixas, i els protagonistes d'un dels capítols sobre l'amor, sobre com s'han normalitzat les cites per internet els darrers anys i sobre les claus de l'èxit de la nova temporada de la sèrie. "Feel good" és l'esperit de la nova temporada, segons explica el seu director.

 

 

 

 

Anar al contingut