Dilluns, a les 21.55, a TV3

Un casament amb dubtes, el desenllaç de "Cites"

Dos capítols que posaran punt final a la segona temporada de la sèrie
Els protagonistes dels últims capítols de "Cites"

Els protagonistes dels últims capítols de "Cites"

El dilluns 25 de juliol, a partir de les 21.55, just després del "Telenotícies vespre", arriba el desenllaç de "Cites". Dos capítols que posaran punt final a la segona temporada de la sèrie de TV3 basada en el format original d'Entertainment One Television International Ltd. i produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax).

Elena i Gerard i Àngels i Francesc

Després de tenir una sèrie de cites desastroses, l'Elena (Paula Màlia) dóna una última oportunitat a l'aplicació i es troba amb el Gerard (Àlex Maruny). Contra tot pronòstic, creu que, per fi, ha trobat l'home perfecte, fins que, de sobte, descobrirà que el Gerard és el noi que li feia "bullying" a l'escola. L'Àngels (Carme Elias) i el Francesc (Pep Munné), dos divorciats, s'han citat en un restaurant. El Francesc sembla que amaga alguna cosa, i al llarg de la cita es descobrirà que tots dos tenen molt més en comú del que ens pensàvem.

Paula, Victòria i Sofia i Elena i Gerard

La Paula (Laia Costa) arriba al seu propi casament amb dubtes sobre el que sent. Ha de tirar endavant la cerimònia o deixar-ho tot i anar a buscar la Sofia (Nausicaa Bonnín)? L'Elena (Paula Màlia) descobreix que el Gerard (Àlex Maruny) és un dels convidats al casament i decideix aprofitar la trobada per tancar la porta a una possible relació per sempre. Quan perdi els anells de compromís, però, no tindrà cap dubte que el culpable és el Gerard, acusació que ell negarà categòricament.

I, després, recupera el desenllaç de la primera temporada en doble sessió

En el primer capítol, el dotzè, la Clàudia (Eva Santolaria) ha quedat amb en Carles (Miki Esparbé), un home que amaga un secret que la sorprendrà i que capgirarà la cita. Mentrestant, l'Octavi (Josep Julien) queda amb un desconegut, l'Isma (Àlex Monner), per tenir-hi una trobada purament sexual. La nit acabarà d'una manera que no s'esperen.

I en el tretzè, i últim, és Sant Jordi. L'Edu (Ricard Sales) i la Judith (Aida Oset) han quedat per fer un cafè junts, com fan normalment des del dia en què es van conèixer. Només són amics, però, avui, l'Edu vol fer un pas endavant i ha preparat una sorpresa. La Judith ni s'ho imagina, i ell no sap com reaccionarà. Ells dos no seran els únics per a qui el dia de Sant Jordi serà crucial.