Carlos Cuevas, el match de Clara Lago a Tinder
Carlos Cuevas, el match de Clara Lago a Tinder
Deixa't portar!

Tens una cita... amb els sis capítols de "Cites Barcelona"!

La tercera temporada de "Cites Barcelona" ha arribat amb un repartiment de luxe: Carlos Cuevas, Laia Costa, Nausicaa Bonnín, Aina Clotet, David Verdaguer, Dulceida, Ivan Massagué, Carmen Machi, Gonzalo de Castro i Eva Santolaria, entre d'altres

"Cites Barcelona" torna a les pantalles de TV3. La tercera temporada d'aquesta famosa sèrie farà que et tornis a enamorar. La sèrie, dirigida per Pau Freixas, compta amb un repartiment de luxe: Carlos Cuevas, Laia Costa, Nausicaa Bonnín, Aina Clotet, David Verdaguer, Dulceida, Ivan Massagué, Carmen Machi, Gonzalo de Castro i Eva Santolaria, entre d'altres.
 

Episodi 1:


LAURA I JAN: Després que els deixin la nit de Cap d'Any, Laura (Clara Lago) i Jan (Carlos Cuevas) tenen una cita i passen la nit junts en un hotel. Tot va bé fins que Jan rep un missatge del seu ex.

TIAGO I MIMI: Tiago (Pablo Rivero) s'escapa d'un sopar de Cap d'Any per trobar-se amb Mimi (Manuela Vellés), la seva cita de Tinder que viu al mateix edifici, però no s'adona que s'ha descuidat el mòbil i les claus.

Carlos Cuevas, el match de Clara Lago a Tinder
Carlos Cuevas, el match de Clara Lago a Tinder

 

Episodi 2:

 

NICO I DIANA: Diana (Carmen Machi) només ha tingut una cita a la seva vida, i va ser amb el seu difunt marit. Nico (Gonzalo de Castro) mai ha tingut cap relació estable. La seva cita comença de meravella, però aviat descobreixen que busquen coses molt diferents.

JUANQUI I BARBS: Tot i la diferència d'edat, Juanqui (David Verdaguer), de 40 anys, i Barbs (Berta Castañé), de 18, gaudeixen d'una agradable cita junts. Malgrat això, un inesperat accident els porta a acabar a urgències.

Carmen Machi és Diana a 'Cites Barcelona'
Carmen Machi és Diana a "Cites Barcelona"

 

Episodi 3:

ABI I MURALL: L'Abi (Belén Cuesta) queda perplexa quan el seu match de Tinder, en Murall (Ivan Massagué), li assegura que està "atrapat en el temps", a l'estil de Bill Murray, i que només podrà sortir del bucle si la cita va bé.

MERI I ORIOL: La cita de la Meri (Joana Vilapuig) amb l'Oriol (Pol Monen) es complica quan apareix el seu ex juntament amb la nova parella. Abans que se n'adoni, la situació s'ha convertit en una conversa a quatre.

Joana Vilapuig i Pol Monen es coneixen a 'Cites Barcelona'
Joana Vilapuig i Pol Monen es coneixen a "Cites Barcelona"

 

Episodi 4:

 

PAULA I SOFIA: La Paula (Laia Costa) i la Sofia (Nausicaa Bonnín) es retroben a Barcelona després de set anys. Tant la ciutat com elles mateixes han canviat, però la seva connexió continua sent tan forta com el primer dia.

MATILDA I SAMUEL: La Matilda (Carolina Yuste) ha tingut un mal dia, una mala setmana i un mal mes, però la seva sort sembla que millora quan fa match amb en Samuel (Miguel Ángel Muñoz), un noi que sembla el germà maco de Thor.

Laia Costa i Nausicaa Bonnín, l'esperat retrobament després de 7 anys
Laia Costa i Nausicaa Bonnín, l'esperat retrobament després de 7 anys

 

Episodi 5:

 

ALBA I JOSEP: En Dani (Pep Ambrós) està decidit que la seva germana Alba (Andrea Álvarez), una noia amb discapacitat intel·lectual, tingui la seva primera cita. Ella accepta, però li posa una condició al seu germà: que ell també en tingui una. L'Alba coneix en Josep (Pol López), un noi amb autisme.

DANI I JAVI: Mentrestant, en Dani està a la barra del mateix restaurant on ha quedat amb en Javi (Alejo Sauras), que d'entrada ja s'identifica com a "arromàntic", és a dir, algú incapaç d'enamorar-se i que mai ha sentit papallones a l'estómac.

L'Andrea Álvarez i el Pol López són l'Alba i el Josep a 'Cites Barcelona'
L'Andrea Álvarez i el Pol López són l'Alba i el Josep a "Cites Barcelona"

 

Episodi 6:

CLÀUDIA I IMANOL: Clàudia (Eva Santolaria) i Imanol (Antonio Hortelano) es van conèixer el 1988 i des de llavors no s'havien tornat a veure fins que es van trobar a Tinder.  

L'Imanol creu que això és cosa del destí. La Clàudia pensa que el destí és una invenció per donar sentit a la vida. Les seves diferències i la pressió de les expectatives posades en el seu retrobament faran perillar el conte de fades esperat.

L'esperat retrobament a la ficció d'Eva Santolaria i Antonio Hortelano
L'esperat retrobament a la ficció d'Eva Santolaria i Antonio Hortelano
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut