• Cinema 3 - capítol 522
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 522

  TOTS ELS PREMIS I ESTRELLES DE CANES 2013
  Les actrius i el director de "LA VIE D'ADELE", Palma d'Or.
  Entrevista a BRUCE DERN, millor actor
  , i BERENICE BEJO, millor actriu.
  Els germans Coen, Roman Polanski, Jim Jarmusch i la presència estel·lar de KIM NOVAK, JERRY LEWIS I ROBERT REDFORD.
  Comiat del Cinema Urgell: la gent del barri evoca el seus records.

  TOTS ELS PREMIS I ESTRELLES DE CANES 2013 Les actrius i el director de "LA VIE D'ADELE", Palma d'Or. Entrevista a BRUCE DERN, millor actor, i BERENICE BEJO, millor actriu. Els germans Coen, Roman Polanski, Jim Jarmusch i la presència estel·lar de KIM NOVAK, JERRY LEWIS I ROBERT REDFORD. Comiat del Cinema Urgell: la gent del barri evoca el seus records.

 • Cinema 3 - capítol 521
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 521

  Resum de les primeres jornades del Festival de Canes, amb especial atenció al film inaugural, "El gran Gatsby", de Baz Luhrman, amb Leonardo DiCaprio, i informació de les pel·lícules dels germans Coen, Sofia Coppola, Steven Soderbergh o Roman Polanski, entre d'altres.

  Resum de les primeres jornades del Festival de Canes, amb especial atenció al film inaugural, "El gran Gatsby", de Baz Luhrman, amb Leonardo DiCaprio, i informació de les pel·lícules dels germans Coen, Sofia Coppola, Steven Soderbergh o Roman Polanski, entre d'altres.

 • Cinema 3 - capítol 520
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 520

  Aquesta setmana, a "Cinema 3":
  Avanç de les pel·lícules que es podran veure al Festival de Canes, que comença el 15 de maig.
  Reportatge so
  bre els "Gatsby" que hem vist al cinema amb motiu de la inauguració a Canes d'"El gran Gatsby", protagonitzat per Leonardo DiCaprio.
  Reportatge de "La mula" amb entrevistes a Mario Casas, María Valverde, Secun de la Rosa i Juan Eslava Galán, autor de la novel·la.
  Atenció especial a la carrera de dos grans professionals que ens acaben de deixar: Ray Harryhausen i Alfredo Landa.
  En la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen dels falsos documentals.
  I sabrem més coses de Dee Wallace, la mare d'ET, que ara estrena "The lords of Salem".

  Aquesta setmana, a "Cinema 3": Avanç de les pel·lícules que es podran veure al Festival de Canes, que comença el 15 de maig. Reportatge sobre els "Gatsby" que hem vist al cinema amb motiu de la inauguració a Canes d'"El gran Gatsby", protagonitzat per Leonardo DiCaprio. Reportatge de "La mula" amb entrevistes a Mario Casas, María Valverde, Secun de la Rosa i Juan Eslava Galán, autor de la novel·la. Atenció especial a la carrera de dos grans professionals que ens acaben de deixar: Ray Harryhausen i Alfredo Landa. En la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen dels falsos documentals. I sabrem més coses de Dee Wallace, la mare d'ET, que ara estrena "The lords of Salem".

 • Cinema 3 - capítol 519
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 519

  Jaume Figueras i Àlex Gorina parlaran en la secció "Ni blanc ni negre" de pel·lícules sobre presons.
  A propòsit de l'estrena d'"Objetivo: Casa B
  lanca" parlarem del cine polític que està arribant a les nostres pantalles.
  Sortim al carrer per saber quines pel·lícules han ajudat el públic a prendre consciència política.
  Entrevistem Cristian Mungiu, el director romanès guanyador de la Palma d'Or a Canes, a qui la Filmoteca de Catalunya dedica un cicle.
  Ens fem ressò d'"Insomnia", l'exposició que es pot veure a la Fundació Miró de Barcelona.
  I entrevistem Bart Layton que estrena aquesta setmana "El impostor".

  Jaume Figueras i Àlex Gorina parlaran en la secció "Ni blanc ni negre" de pel·lícules sobre presons. A propòsit de l'estrena d'"Objetivo: Casa Blanca" parlarem del cine polític que està arribant a les nostres pantalles. Sortim al carrer per saber quines pel·lícules han ajudat el públic a prendre consciència política. Entrevistem Cristian Mungiu, el director romanès guanyador de la Palma d'Or a Canes, a qui la Filmoteca de Catalunya dedica un cicle. Ens fem ressò d'"Insomnia", l'exposició que es pot veure a la Fundació Miró de Barcelona. I entrevistem Bart Layton que estrena aquesta setmana "El impostor".

 • Cinema 3 - capítol 518
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 518

  Reportatge sobre "Tango libre" amb entrevistes al director, Frédéric Fonteyne, a la guionista i actriu Anne Paulicevich, i a Sergi López, un dels actors protagonistes.
  Entrevista al director de "Kauwboy", Boudewijn Koole.
  Reportatge d'una altra estrena de la setmana, "Tomboy", amb entrevista a la directora, Céline Sciamma.
  El cine italià torna a la cartellera amb "La nostra vita". Reportatge amb entrevistes al director, Daniele Luchetti, i a l'actor protagonista, Elio Germano, premiat com a millor actor al Festival de Canes.
  Reportatge sobre el rodatge d'"Ismael" a Sitges amb Belén Rueda, Mario Casas i el director, Marcelo Piñeyro.
  I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre la boxa en el cinema.

  Reportatge sobre "Tango libre" amb entrevistes al director, Frédéric Fonteyne, a la guionista i actriu Anne Paulicevich, i a Sergi López, un dels actors protagonistes. Entrevista al director de "Kauwboy", Boudewijn Koole. Reportatge d'una altra estrena de la setmana, "Tomboy", amb entrevista a la directora, Céline Sciamma. El cine italià torna a la cartellera amb "La nostra vita". Reportatge amb entrevistes al director, Daniele Luchetti, i a l'actor protagonista, Elio Germano, premiat com a millor actor al Festival de Canes. Reportatge sobre el rodatge d'"Ismael" a Sitges amb Belén Rueda, Mario Casas i el director, Marcelo Piñeyro. I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre la boxa en el cinema.

 • Cinema 3 - capítol 517
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 517

  Ampli reportatge sobre el Festival D'A que se celebra a Barcelona del 25 d'abril al 2 de maig amb entrevistes als directors de "Volar", "Otel.lo", "The Juan Bushwick Diaries" i "Et dec una nit de divendres".
  En la secció "Ni blanc ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre la importància de la Filmoteca de Catalunya en la cultura cinematogràfica del país.
  Repassem la cartellera amb estrenes tan diferents com "Iron Man 3" o l'últim film d'Isabel Coixet "Ayer no termina nunca".
  Entrevistes a Monica Bellucci i Louis Garrel, protagonistes de l'últim film de Philippe Garrel, "Un été brûlant".
  I reportatge sobre "El ejercicio del poder" amb entrevista al director, Pierre Schoeller.

  Ampli reportatge sobre el Festival D'A que se celebra a Barcelona del 25 d'abril al 2 de maig amb entrevistes als directors de "Volar", "Otel.lo", "The Juan Bushwick Diaries" i "Et dec una nit de divendres". En la secció "Ni blanc ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre la importància de la Filmoteca de Catalunya en la cultura cinematogràfica del país. Repassem la cartellera amb estrenes tan diferents com "Iron Man 3" o l'últim film d'Isabel Coixet "Ayer no termina nunca". Entrevistes a Monica Bellucci i Louis Garrel, protagonistes de l'últim film de Philippe Garrel, "Un été brûlant". I reportatge sobre "El ejercicio del poder" amb entrevista al director, Pierre Schoeller.

 • Cinema 3 - capítol 516
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 516

  En la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen les pel·lícules més destacades de la filmografia argentina.
  Entrevistes a Santiago Zannou, Carlos Bardem, Miguel Ángel Silvestre, Álex González i Judith Diakhate, que acaben d'estrenar "Alacrán enamorado".
  Reportatges sobre "Tierra prometida", dirigida per Gus van Sant, i sobre "On the Road", dirigida per Walter Salles.
  Entrevista a la directora de "Nana", Valérie Massadian.
  I sortim al carrer per saber què en pensa, el públic, de l'últim film de Terrence Malick, "To the wonder".

  En la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen les pel·lícules més destacades de la filmografia argentina. Entrevistes a Santiago Zannou, Carlos Bardem, Miguel Ángel Silvestre, Álex González i Judith Diakhate, que acaben d'estrenar "Alacrán enamorado". Reportatges sobre "Tierra prometida", dirigida per Gus van Sant, i sobre "On the Road", dirigida per Walter Salles. Entrevista a la directora de "Nana", Valérie Massadian. I sortim al carrer per saber què en pensa, el públic, de l'últim film de Terrence Malick, "To the wonder".

 • Cinema 3 - capítol 515
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 515

  Aquesta setmana, a "Cinema 3":

  Reportatge sobre l'últim film de Terrence Malick "To the Wonder".
  En la secció "Ni blanc, ni negre"
  Jaume Figueras i Àlex Gorina recorden la filmografia de Bigas Luna, desaparegut fa pocs dies.
  Recuperem una entrevista de Jaume Figueras a Sara Montiel el 1987, quan es van celebrar 30 anys d'"El último cuplé".
  Atenció a les estrenes setmanals: "Oblivion", protagonitzada per Tom Cruise, i "Efectos secundarios", del director Steven Soderbergh.
  Entrevista al director de l'Atlántida Film Fest, Jaume Ripoll.
  Reportatge sobre el rodatge a Sitges d'"Ismael", l'últim film de Marcelo Piñeyro, amb Mario Casas, Belén Rueda i Sergi López.
  I sortirem al carrer per saber en quins formats veuen les pel·lícules els joves universitaris.

  Aquesta setmana, a "Cinema 3": Reportatge sobre l'últim film de Terrence Malick "To the Wonder". En la secció "Ni blanc, ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina recorden la filmografia de Bigas Luna, desaparegut fa pocs dies. Recuperem una entrevista de Jaume Figueras a Sara Montiel el 1987, quan es van celebrar 30 anys d'"El último cuplé". Atenció a les estrenes setmanals: "Oblivion", protagonitzada per Tom Cruise, i "Efectos secundarios", del director Steven Soderbergh. Entrevista al director de l'Atlántida Film Fest, Jaume Ripoll. Reportatge sobre el rodatge a Sitges d'"Ismael", l'últim film de Marcelo Piñeyro, amb Mario Casas, Belén Rueda i Sergi López. I sortirem al carrer per saber en quins formats veuen les pel·lícules els joves universitaris.

 • Cinema 3 - capítol 514
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 514

  Aquesta setmana a "Cinema 3":
  Entrevistes a Ricardo Darín, Alberto Ammann, Calu Rivero i al director Hernán Goldfrid a propòsit de la pel·lícula
  "Tesis sobre un homicidio".
  En la secció "Ni blanc, ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina comenten un cicle de la Filmoteca de Catalunya sobre els films prohibits en el franquisme.
  Preguntem a la premsa què en pensa de "Los últimos días", el film que acaben d'estrenar els germans David i Àlex Pastor.
  Ampli reportatge sobre el doblatge amb dos actors veterans de l'escena catalana: Joan Pera i Marta Angelat.
  I repàs de la cartellera amb atenció especial a "Un amor entre dos mundos", protagonitzada per Kirsten Dunst i Jim Sturgess.

  Aquesta setmana a "Cinema 3": Entrevistes a Ricardo Darín, Alberto Ammann, Calu Rivero i al director Hernán Goldfrid a propòsit de la pel·lícula "Tesis sobre un homicidio". En la secció "Ni blanc, ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina comenten un cicle de la Filmoteca de Catalunya sobre els films prohibits en el franquisme. Preguntem a la premsa què en pensa de "Los últimos días", el film que acaben d'estrenar els germans David i Àlex Pastor. Ampli reportatge sobre el doblatge amb dos actors veterans de l'escena catalana: Joan Pera i Marta Angelat. I repàs de la cartellera amb atenció especial a "Un amor entre dos mundos", protagonitzada per Kirsten Dunst i Jim Sturgess.

 • Cinema 3 - capítol 513
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 513

  Entrevistes a David i Àlex Pastor, Quim Gutiérrez, José Coronado i Marta Etura, que presenten el film apocalíptic "Los últimos días".
  En la secció "Ni blanc, ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen els currículums de les grans dames del cinema.
  Reportatge sobre "Grandes esperanzas", l'adaptació de la novel·la de Dickens dirigida per Mike Newell.
  Reportatge sobre "Una bala en la cabeza", dirigida per Walter Hill i amb Sylvester Stallone encapçalant el repartiment.
  I en la cartellera de Setmana Santa destacarem pel·lícules com ara "Els Croods", que s'estrena en català, i "Amor y letras".

  Entrevistes a David i Àlex Pastor, Quim Gutiérrez, José Coronado i Marta Etura, que presenten el film apocalíptic "Los últimos días". En la secció "Ni blanc, ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen els currículums de les grans dames del cinema. Reportatge sobre "Grandes esperanzas", l'adaptació de la novel·la de Dickens dirigida per Mike Newell. Reportatge sobre "Una bala en la cabeza", dirigida per Walter Hill i amb Sylvester Stallone encapçalant el repartiment. I en la cartellera de Setmana Santa destacarem pel·lícules com ara "Els Croods", que s'estrena en català, i "Amor y letras".

 • Cinema 3 - capítol 512
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 512

  Ampli reportatge sobre "A puerta fría", la nova pel·lícula de Xavi Puebla.
  Hem entrevistat Josh Radnor, que ens parla d'"Amor y letras", el seu
  segon llargmetratge com a director, guionista i protagonista.
  Parlarem de l'estrena infantil de Setmana Santa: "Els Croods".
  Entrevistes amb els actors de "L'hoste", dirigida per Andrew Niccol, el director de "Gattaca".
  Reportatge sobre "Érase una vez en Anatolia", l'últim film del director turc Nuri Bilge Ceylan.
  Parem atenció al rodatge de "Somos gente honrada".
  I a la secció "Ni blanc, ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina ens parlen de pel·lícules sobre la fi del món.

  Ampli reportatge sobre "A puerta fría", la nova pel·lícula de Xavi Puebla. Hem entrevistat Josh Radnor, que ens parla d'"Amor y letras", el seu segon llargmetratge com a director, guionista i protagonista. Parlarem de l'estrena infantil de Setmana Santa: "Els Croods". Entrevistes amb els actors de "L'hoste", dirigida per Andrew Niccol, el director de "Gattaca". Reportatge sobre "Érase una vez en Anatolia", l'últim film del director turc Nuri Bilge Ceylan. Parem atenció al rodatge de "Somos gente honrada". I a la secció "Ni blanc, ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina ens parlen de pel·lícules sobre la fi del món.

 • Cinema 3 - capítol 511
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 511

  Aquesta setmana al "Cinema 3":

  Reportatge sobre la nova versió d'"Anna Karenina" protagonitzada per Keira Knightley.
  En la secció "
  Ni blanc, ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina recorden les versions més destacades de Tolstói i Dickens en el cinema.
  Reportatge sobre "Spring Breakers", la nova pel·lícula d'Harmony Korine.
  Nicole Kidman en el paper més arriscat de la seva vida a "Paperboy".
  Entrevista a Albert Casals, que presenta el seu documental en què viatja pel món en cadira de rodes.
  Carlos Sorín i Alejandro Awada ens parlen de "Días de pesca".
  I sortim al carrer per saber què en pensa el públic, de "Los amantes pasajeros" de Pedro Almodóvar.

  Aquesta setmana al "Cinema 3": Reportatge sobre la nova versió d'"Anna Karenina" protagonitzada per Keira Knightley. En la secció "Ni blanc, ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina recorden les versions més destacades de Tolstói i Dickens en el cinema. Reportatge sobre "Spring Breakers", la nova pel·lícula d'Harmony Korine. Nicole Kidman en el paper més arriscat de la seva vida a "Paperboy". Entrevista a Albert Casals, que presenta el seu documental en què viatja pel món en cadira de rodes. Carlos Sorín i Alejandro Awada ens parlen de "Días de pesca". I sortim al carrer per saber què en pensa el públic, de "Los amantes pasajeros" de Pedro Almodóvar.

 • Cinema 3 - capítol 510
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 510

  Entrevistem tot l'equip de "Los amantes pasajeros", l'últim film de Pedro Almodóvar, que amb aquesta història torna a la comèdia.
  A la secció "Ni blanc, ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen la filmografia del director manxec.
  Acabem el temps dedicat a "Los amantes pasajeros" amb una enquesta entre els companys de la premsa per saber què en pensen, d'aquesta comèdia.
  Reportatge sobre "Oz, un mundo de fantasía", filmada en 3D per Sam Raimi.
  I repàs a la cartellera d'estrenes: "Dando la nota", "Las flores de la guerra" i "Parker".

  Entrevistem tot l'equip de "Los amantes pasajeros", l'últim film de Pedro Almodóvar, que amb aquesta història torna a la comèdia. A la secció "Ni blanc, ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen la filmografia del director manxec. Acabem el temps dedicat a "Los amantes pasajeros" amb una enquesta entre els companys de la premsa per saber què en pensen, d'aquesta comèdia. Reportatge sobre "Oz, un mundo de fantasía", filmada en 3D per Sam Raimi. I repàs a la cartellera d'estrenes: "Dando la nota", "Las flores de la guerra" i "Parker".

 • Cinema 3 - capítol 509
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 509

  Anàlisi dels Oscars segons la mirada de "Cinema 3".
  Entrevista a Antonio Méndez Esparza director de "Aquí y allá", Gran Premi de la setmana de l
  a crítica al Festival de Canes.
  Fernando León de Aranoa ens parla de la seva incursió en la literatura, "Aquí yacen dragones", i del cicle que li dedica la Filmoteca de Catalunya.
  Reportatge sobre "Un asunto real", nominada a l'Oscar en l'apartat de pel·lícula de llengua estrangera.
  Reportatges també sobre altres estrenes de la setmana: "Hyde Park on Hudson" i "Abuelos al poder".
  I sortim al carrer per saber què en pensa, el públic, de "Blue Valentine".

  Anàlisi dels Oscars segons la mirada de "Cinema 3". Entrevista a Antonio Méndez Esparza director de "Aquí y allá", Gran Premi de la setmana de la crítica al Festival de Canes. Fernando León de Aranoa ens parla de la seva incursió en la literatura, "Aquí yacen dragones", i del cicle que li dedica la Filmoteca de Catalunya. Reportatge sobre "Un asunto real", nominada a l'Oscar en l'apartat de pel·lícula de llengua estrangera. Reportatges també sobre altres estrenes de la setmana: "Hyde Park on Hudson" i "Abuelos al poder". I sortim al carrer per saber què en pensa, el públic, de "Blue Valentine".

 • Cinema 3 - capítol 508
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 508

  En la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina escalfaran motors per als Oscars.
  Reportatge de "Siete psicópatas", una comèdia e
  n clau de "thriller" protagonitzada per Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken i Woody Harrelson, que va entusiasmar el públic de Sitges l'any passat.
  Atenció a l'estrena romàntica amb més bones crítiques de l'última dècada: "Blue Valentine, una historia de amor" protagonitzada per Ryan Gosling i Michelle Williams.
  Atenció especial a l'últim film dels germans Wachowski, "El atlas de las nubes", i també a l'últim film de Judd Apatow, "Si fuera fácil".
  Entrevistem el director del documental "Searching for Sugar Man", Malik Bendjelloul.
  I sortim al carrer per saber què en pensa, el públic, dels premis Goya.

  En la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina escalfaran motors per als Oscars. Reportatge de "Siete psicópatas", una comèdia en clau de "thriller" protagonitzada per Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken i Woody Harrelson, que va entusiasmar el públic de Sitges l'any passat. Atenció a l'estrena romàntica amb més bones crítiques de l'última dècada: "Blue Valentine, una historia de amor" protagonitzada per Ryan Gosling i Michelle Williams. Atenció especial a l'últim film dels germans Wachowski, "El atlas de las nubes", i també a l'últim film de Judd Apatow, "Si fuera fácil". Entrevistem el director del documental "Searching for Sugar Man", Malik Bendjelloul. I sortim al carrer per saber què en pensa, el públic, dels premis Goya.

Anar al contingut