• Cinema 3 - capítol 571
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 571

  Aquesta setmana, a Cinema 3:
  Reportatges sobre les dues estrenes de cinema català de la setmana: "Born", amb entrevistes al director, Claudio Zu
  lian, i als actors Marc Martínez, Vicky Luengo i Josep Julien, i "Dos a la carta", amb entrevistes també al director, Robert Bellsolà, i als actors Adrià Collado i Andoni Agirregomezkorta.
  Entrevista exclusiva al director britànic Ken Loach, que presenta "Jimmy's Hall". Vam poder parlar amb ell al festival de Canes, on el film competia per la Palma d'Or.
  Reportatge sobre "Los juegos del hambre: Sinsajo- Parte 1", la primera part del final de la trilogia, que s'ha dividit en dues entregues
  Entrevista al director de "Nunca es demasiado tarde", Uberto Pasolini, que ha visitat Barcelona fa poc.
  Reportatge sobre "Diplomacia", de Volker Schlöndorff.
  Atenció a la resta d'estrenes dins de la secció "Cares de la setmana".
  I recomanacions de l'Alternativa amb Tess Renaudo, codirectora del festival.

  Aquesta setmana, a Cinema 3: Reportatges sobre les dues estrenes de cinema català de la setmana: "Born", amb entrevistes al director, Claudio Zulian, i als actors Marc Martínez, Vicky Luengo i Josep Julien, i "Dos a la carta", amb entrevistes també al director, Robert Bellsolà, i als actors Adrià Collado i Andoni Agirregomezkorta. Entrevista exclusiva al director britànic Ken Loach, que presenta "Jimmy's Hall". Vam poder parlar amb ell al festival de Canes, on el film competia per la Palma d'Or. Reportatge sobre "Los juegos del hambre: Sinsajo- Parte 1", la primera part del final de la trilogia, que s'ha dividit en dues entregues Entrevista al director de "Nunca es demasiado tarde", Uberto Pasolini, que ha visitat Barcelona fa poc. Reportatge sobre "Diplomacia", de Volker Schlöndorff. Atenció a la resta d'estrenes dins de la secció "Cares de la setmana". I recomanacions de l'Alternativa amb Tess Renaudo, codirectora del festival.

 • Cinema 3 - capítol 570
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 570

  Aquesta setmana a "Cinema 3":
  Entrevista a Manuel Gómez Pereira i a Juan Diego Botto, que aquesta setmana presenten "La ignorancia de la sangre"
  . Aprofitem la trobada també per repassar les comèdies de més èxit del director rodades als anys 90.
  Reportatge amb entrevistes al director i a la protagonista d'"Orígenes", Mike Cahill i Astrid Bergès-Frisbey. La pel·lícula guanyadora del Festival de Sitges arriba ara a les pantalles.
  Entrevistes també a tot l'equip d'"Escobar: Paraíso perdido": Benicio del Toro, Josh Hutcherson, Claudia Traisac i el director, Andrea di Stefano.
  Atenció a una altra estrena de la setmana, "Diplomacia", un film sobre com un cònsol va salvar París de la destrucció nazi.
  I, finalment, reportatge sobre el rodatge de l'últim film d'Isabel Coixet: "Ningú vol la nit".

  Aquesta setmana a "Cinema 3": Entrevista a Manuel Gómez Pereira i a Juan Diego Botto, que aquesta setmana presenten "La ignorancia de la sangre". Aprofitem la trobada també per repassar les comèdies de més èxit del director rodades als anys 90. Reportatge amb entrevistes al director i a la protagonista d'"Orígenes", Mike Cahill i Astrid Bergès-Frisbey. La pel·lícula guanyadora del Festival de Sitges arriba ara a les pantalles. Entrevistes també a tot l'equip d'"Escobar: Paraíso perdido": Benicio del Toro, Josh Hutcherson, Claudia Traisac i el director, Andrea di Stefano. Atenció a una altra estrena de la setmana, "Diplomacia", un film sobre com un cònsol va salvar París de la destrucció nazi. I, finalment, reportatge sobre el rodatge de l'últim film d'Isabel Coixet: "Ningú vol la nit".

 • Cinema 3 - capítol 569
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 569

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa des de Calella, on també ha aprofitat per visitar la Sala Mozart i per parlar amb Arcadi Lluís, propietari d'aquest local dedicat al cinema.
  A més, Cinema 3 inclourà un reportatge sobre l'estrena de la setmana, "Interstellar" de Christopher Nolan, i també un recull de pel·lícules sobre viatges a l'espai.
  Entrevista a Ira Sachs, director d'"El amor es extraño", pel·lícula protagonitzada per John Lithgow i Alfred Molina sobre un matrimoni gai.
  Reportatge sobre "Justi&Cia", l'última pel·lícula d'Álex Angulo, dirigida per Ignacio Estaregui.
  Entrevista en profunditat a la directora francesa Agnès Varda.
  I repàs de la resta d'estrenes de la cartellera: "20.000 Días en la Tierra", "Los niños del cura" i "French Women".

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa des de Calella, on també ha aprofitat per visitar la Sala Mozart i per parlar amb Arcadi Lluís, propietari d'aquest local dedicat al cinema. A més, Cinema 3 inclourà un reportatge sobre l'estrena de la setmana, "Interstellar" de Christopher Nolan, i també un recull de pel·lícules sobre viatges a l'espai. Entrevista a Ira Sachs, director d'"El amor es extraño", pel·lícula protagonitzada per John Lithgow i Alfred Molina sobre un matrimoni gai. Reportatge sobre "Justi&Cia", l'última pel·lícula d'Álex Angulo, dirigida per Ignacio Estaregui. Entrevista en profunditat a la directora francesa Agnès Varda. I repàs de la resta d'estrenes de la cartellera: "20.000 Días en la Tierra", "Los niños del cura" i "French Women".

 • Programa 30/10/14
  Veure vídeo

  Programa 30/10/14

  Programa 30/10/14
  Aquesta setmana a "Cinema 3":
  Parlem amb Juliano Ribeiro Salgado, fill de Sebastiao Salgado i codirector amb Wim Wenders
  de "La sal de la tierra", el documental sobre l'obra i la vida del prestigiós fotoperiodista brasiler.
  Entrevistem el director de "Filth", Jon S. Baird, pel·lícula protagonitzada per James McAvoy que es va poder veure al festival de Sitges.
  Reportatge de "REC 4: Apocalipsis" amb entrevistes al director, Jaume Balagueró, i a la protagonista, Manuela Velasco.
  Parlem també de "Loreak", pel·lícula rodada íntegrament en basc que arriba aquesta setmana a la cartellera després del seu pas pel Festival de Sant Sebastià.
  Fem una enquesta entre el públic assistent a la Festa del Cine per saber les seves preferències a l'hora de triar en la cartellera.
  Dediquem la secció "The end" a Kit Carson, el guionista de "Paris-Texas", que ens va deixar la setmana passada.
  I repassem la múltiple i variada oferta de festivals de cinema a Catalunya: Filmets, In-Edit, Most, festival de terror de Molins de Rei...

  Programa 30/10/14 Aquesta setmana a "Cinema 3": Parlem amb Juliano Ribeiro Salgado, fill de Sebastiao Salgado i codirector amb Wim Wenders de "La sal de la tierra", el documental sobre l'obra i la vida del prestigiós fotoperiodista brasiler. Entrevistem el director de "Filth", Jon S. Baird, pel·lícula protagonitzada per James McAvoy que es va poder veure al festival de Sitges. Reportatge de "REC 4: Apocalipsis" amb entrevistes al director, Jaume Balagueró, i a la protagonista, Manuela Velasco. Parlem també de "Loreak", pel·lícula rodada íntegrament en basc que arriba aquesta setmana a la cartellera després del seu pas pel Festival de Sant Sebastià. Fem una enquesta entre el públic assistent a la Festa del Cine per saber les seves preferències a l'hora de triar en la cartellera. Dediquem la secció "The end" a Kit Carson, el guionista de "Paris-Texas", que ens va deixar la setmana passada. I repassem la múltiple i variada oferta de festivals de cinema a Catalunya: Filmets, In-Edit, Most, festival de terror de Molins de Rei...

 • Cinema 3 - capítol 567
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 567

  23 d'octubre

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa des de l'Hotel Casa Fuster de Barcelona.
  Els temes que hem prepara
  t són:
  Entrevista en exclusiva a Franco Nero, convidat al Festival de Sitges d'aquest any.
  Reportatge sobre "Relatos salvajes", tot un èxit de taquilla a l'Argentina. Entrevistes a Ricardo Darín, Leonardo Sbaraglia, Érica Rivas i al director, Damián Szifrón.
  Reportatge sobre "Dos días, una noche", la pel·lícula dels germans Dardenne protagonitzada per Marion Cotillard, que ha inaugurat la SEMINCI de Valladolid.
  Repàs en imatges de la filmografia de Marion Cotillard.
  Entrevista a Luke Evans, que presenta "Drácula, la leyenda jamás contada".
  I cartellera d'actualitat que inclou "El juez", "Alguien a quien amar" i "Coherence".

  23 d'octubre Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa des de l'Hotel Casa Fuster de Barcelona. Els temes que hem preparat són: Entrevista en exclusiva a Franco Nero, convidat al Festival de Sitges d'aquest any. Reportatge sobre "Relatos salvajes", tot un èxit de taquilla a l'Argentina. Entrevistes a Ricardo Darín, Leonardo Sbaraglia, Érica Rivas i al director, Damián Szifrón. Reportatge sobre "Dos días, una noche", la pel·lícula dels germans Dardenne protagonitzada per Marion Cotillard, que ha inaugurat la SEMINCI de Valladolid. Repàs en imatges de la filmografia de Marion Cotillard. Entrevista a Luke Evans, que presenta "Drácula, la leyenda jamás contada". I cartellera d'actualitat que inclou "El juez", "Alguien a quien amar" i "Coherence".

 • Cinema 3 - capítol 566
  Veure vídeo

 • Cinema 3 - capítol 565
  Veure vídeo

 • Cinema 3 - capítol 564
  Veure vídeo

 • Cinema 3 - capítol 563
  Veure vídeo

 • Cinema 3 - capítol 562
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 562

  Aquesta setmana, Jaume Figueras presenta l'últim "Cinema 3" de la temporada des del cine Foment de Vimbodí, una localitat de menys de mil habitants que fa més de 90 anys que manté viva la flama del cinema.
  I com cada any, l'últim programa de la temporada oferirà un resum de les estrenes que arribaran a l'estiu.

  Comèdies com "Mil maneras de morder el polvo" o "Sex tape", amb l'entrevista que "Cinema 3" va fer a Cameron Diaz i Jason Segel durant la promoció del film a Barcelona.
  Infantils com "Aviones", "La abeja Maya" o "El extraordinario viaje de T. S. Spivet", sobre la qual ens en parlaran el director Jean Pierre Jeunet i el seu jove protagonista Kyle Catlett.
  "Blockbusters" internacionals, com "Los Mercenarios 3", "Hércules" i "Transformers: la era de la extinción".
  Espanyols internacionals com "Mi otro yo" i "Tokarev".
  Cinema d'autor: "Un cuento francés", amb entrevista a Agnès Jaoui; "Foxfire", de la qual ens parlarà Laurent Cantet, el director, i Katie Coseni, millor actriu a Sant Sebastià 2012. A més, "The congress", amb una estupenda Robin Wright.

  Aquesta setmana, Jaume Figueras presenta l'últim "Cinema 3" de la temporada des del cine Foment de Vimbodí, una localitat de menys de mil habitants que fa més de 90 anys que manté viva la flama del cinema. I com cada any, l'últim programa de la temporada oferirà un resum de les estrenes que arribaran a l'estiu. Comèdies com "Mil maneras de morder el polvo" o "Sex tape", amb l'entrevista que "Cinema 3" va fer a Cameron Diaz i Jason Segel durant la promoció del film a Barcelona. Infantils com "Aviones", "La abeja Maya" o "El extraordinario viaje de T. S. Spivet", sobre la qual ens en parlaran el director Jean Pierre Jeunet i el seu jove protagonista Kyle Catlett. "Blockbusters" internacionals, com "Los Mercenarios 3", "Hércules" i "Transformers: la era de la extinción". Espanyols internacionals com "Mi otro yo" i "Tokarev". Cinema d'autor: "Un cuento francés", amb entrevista a Agnès Jaoui; "Foxfire", de la qual ens parlarà Laurent Cantet, el director, i Katie Coseni, millor actriu a Sant Sebastià 2012. A més, "The congress", amb una estupenda Robin Wright.

 • Cinema 3 - capítol 561
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 561

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa des del cine Majestic de Tàrrega per plantejar el problema que suposa mantenir cines en localitats petites que han de lluitar contra els multicines de les grans superfícies comercials.
  El programa parlarà d'estrenes com "Amanece en Edimburgo", "El sueño de Ellis" o "Transcendence" i es farà ressò de la visita de Cameron Diaz a Barcelona en la promoció del seu últim film "Sex Tape".
  També inclourà un reportatge sobre la fira b'Ars d'efectes visuals que s'acaba de celebrar amb èxit a Barcelona.

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa des del cine Majestic de Tàrrega per plantejar el problema que suposa mantenir cines en localitats petites que han de lluitar contra els multicines de les grans superfícies comercials. El programa parlarà d'estrenes com "Amanece en Edimburgo", "El sueño de Ellis" o "Transcendence" i es farà ressò de la visita de Cameron Diaz a Barcelona en la promoció del seu últim film "Sex Tape". També inclourà un reportatge sobre la fira b'Ars d'efectes visuals que s'acaba de celebrar amb èxit a Barcelona.

 • Cinema 3 - capítol 560
  Veure vídeo

 • Cinema 3 - capítol 559
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 559

  Aquesta setmana, Jaume Figueras presenta el programa des del CineBaix de Sant Feliu de Llobregat. Durant les quatre setmanes de juny, "Cinema 3" es desplaçarà a diferents punts de Catalunya i retrà homenatge a cinemes independents que, ara per ara, encara es mantenen ferms davant la crisi.
  El programa, a més, parlarà de l'estrena a TV3 de "L'últim ball de Carmen Amaya" amb declaracions de Nora Navas.
  "Cinema 3" també s'apropa a "Malèfica", l'última pel·lícula d'Angelina Jolie, que ha arrasat a la taquilla, i "Al filo del mañana", amb un incombustible Tom Cruise.
  A més, entrevista amb Elena Anaya per "Todos están muertos" i un repàs a la cartellera amb "Días de vinilo" i "El hijo del otro".
  A propòsit de l'estrena de "Pancho, el perro millonario" el programa també farà recull dels gossos més famosos del cinema.

  Aquesta setmana, Jaume Figueras presenta el programa des del CineBaix de Sant Feliu de Llobregat. Durant les quatre setmanes de juny, "Cinema 3" es desplaçarà a diferents punts de Catalunya i retrà homenatge a cinemes independents que, ara per ara, encara es mantenen ferms davant la crisi. El programa, a més, parlarà de l'estrena a TV3 de "L'últim ball de Carmen Amaya" amb declaracions de Nora Navas. "Cinema 3" també s'apropa a "Malèfica", l'última pel·lícula d'Angelina Jolie, que ha arrasat a la taquilla, i "Al filo del mañana", amb un incombustible Tom Cruise. A més, entrevista amb Elena Anaya per "Todos están muertos" i un repàs a la cartellera amb "Días de vinilo" i "El hijo del otro". A propòsit de l'estrena de "Pancho, el perro millonario" el programa també farà recull dels gossos més famosos del cinema.

 • Cinema 3 - capítol 557
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 557

  En el programa d'aquesta setmana es podrà veure una àmplia informació sobre el festival de Canes, on s'ha desplaçat l'equip del programa.
  Allà "Cinema 3" ha pogut parlar, entre d'altres, amb Ricardo Darín i Damián Szifrón, protagonista i director de "Relatos salvajes". A més, el director Jaime Rosales i l'actriu Íngrid García Jonsson han explicat com va anar el rodatge d'"Hermosa juventud".
  El programa també va ser testimoni del desembarcament de "Los mercenarios" a La Croissette, amb roda de premsa inclosa de Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Mel Gibson i Antonio Banderas.
  A banda, un repàs a les estrenes que arriben a la cartellera amb "Viva la libertad", amb la nova i esperada interpretació de Toni Servillo, protagonista de l'oscaritzada "La gran belleza". El film romanès "Madre e hijo", un retrat d'una mare asfixiant rebutjada pel seu fill. I l'homenatge al món de les coristes de la pel·lícula "A 20 pasos de la fama".

  En el programa d'aquesta setmana es podrà veure una àmplia informació sobre el festival de Canes, on s'ha desplaçat l'equip del programa. Allà "Cinema 3" ha pogut parlar, entre d'altres, amb Ricardo Darín i Damián Szifrón, protagonista i director de "Relatos salvajes". A més, el director Jaime Rosales i l'actriu Íngrid García Jonsson han explicat com va anar el rodatge d'"Hermosa juventud". El programa també va ser testimoni del desembarcament de "Los mercenarios" a La Croissette, amb roda de premsa inclosa de Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Mel Gibson i Antonio Banderas. A banda, un repàs a les estrenes que arriben a la cartellera amb "Viva la libertad", amb la nova i esperada interpretació de Toni Servillo, protagonista de l'oscaritzada "La gran belleza". El film romanès "Madre e hijo", un retrat d'una mare asfixiant rebutjada pel seu fill. I l'homenatge al món de les coristes de la pel·lícula "A 20 pasos de la fama".

 • Cinema 3 - capítol 556
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 556

  En el programa d'aquesta setmana es podrà veure una àmplia informació sobre l'exposició "Metamorfosis", que es pot veure al CCCB de Barcelona amb entrevistes a Marc Riba i Anna Solanas, i un reportatge de "10.000 km", la pel·lícula de Carlos Marqués-Marcet guanyadora de cinc Bisnagues d'Or al Festival de Màlaga.
  A més, entrevistes a tot l'equip d'"Una noche en el viejo México", l'últim film d'Emilio Aragón, un repàs de la cartellera d'actualitat, que inclou "Godzilla", "Malditos vecinos" i "Por un puñado de besos", i un avanç dels títols més importants del Festival de Canes, que comença aquesta setmana amb dues presències catalanes: Lluís Miñarro, productor de "Still the water", dirigida per Naomi Kawase, i Pau Esteve, director de fotografia d'"Hermosa juventud", dirigida per Jaime Rosales.

  En el programa d'aquesta setmana es podrà veure una àmplia informació sobre l'exposició "Metamorfosis", que es pot veure al CCCB de Barcelona amb entrevistes a Marc Riba i Anna Solanas, i un reportatge de "10.000 km", la pel·lícula de Carlos Marqués-Marcet guanyadora de cinc Bisnagues d'Or al Festival de Màlaga. A més, entrevistes a tot l'equip d'"Una noche en el viejo México", l'últim film d'Emilio Aragón, un repàs de la cartellera d'actualitat, que inclou "Godzilla", "Malditos vecinos" i "Por un puñado de besos", i un avanç dels títols més importants del Festival de Canes, que comença aquesta setmana amb dues presències catalanes: Lluís Miñarro, productor de "Still the water", dirigida per Naomi Kawase, i Pau Esteve, director de fotografia d'"Hermosa juventud", dirigida per Jaime Rosales.

Anar al contingut