• Cinema 3 - Capítol 586
  Veure vídeo

  Cinema 3 - Capítol 586

  - Aquesta setmana que se celebra el dia del pare a Cinema 3 fem un homenatge a tots els progenitors. Hem triat 19 pares de cine per commemorar que el 19 de març ells són els protagonistes.
  - Ens fixem en dos rodatges de produccions catalanes: "Barcelona, nit d'hivern" de Dani de la Orden i "Project Lazarus" de Mateo Gil.
  - Entrevistem també els creadors de la primera pel·lícula íntegrament catalana de superherois, Santiago Alvarado i Joaquim Vivas, director i productor de "Capa Caída".
  - Parlem amb un dels artífexs del cinema txec, Jiri Menzel, a qui la Filmoteca de Catalunya dedica un cicle.
  - Reportatge sobre el "Pasolini" d'Abel Ferrara protagonitzat per Willem Dafoe.
  - Reportatge sobre "El año más violento", l'últim film de J. C. Chandor amb Oscar Isaac i Jessica Chastain.
  - Enquesta entre el públic sobre "Puro vicio" de Paul Thomas Anderson.
  - I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

  - Aquesta setmana que se celebra el dia del pare a Cinema 3 fem un homenatge a tots els progenitors. Hem triat 19 pares de cine per commemorar que el 19 de març ells són els protagonistes. - Ens fixem en dos rodatges de produccions catalanes: "Barcelona, nit d'hivern" de Dani de la Orden i "Project Lazarus" de Mateo Gil. - Entrevistem també els creadors de la primera pel·lícula íntegrament catalana de superherois, Santiago Alvarado i Joaquim Vivas, director i productor de "Capa Caída". - Parlem amb un dels artífexs del cinema txec, Jiri Menzel, a qui la Filmoteca de Catalunya dedica un cicle. - Reportatge sobre el "Pasolini" d'Abel Ferrara protagonitzat per Willem Dafoe. - Reportatge sobre "El año más violento", l'últim film de J. C. Chandor amb Oscar Isaac i Jessica Chastain. - Enquesta entre el públic sobre "Puro vicio" de Paul Thomas Anderson. - I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

 • Cinema 3 - Capítol 585
  Veure vídeo

  Cinema 3 - Capítol 585

  Aquesta setmana a Cinema 3:
  Reportatge sobre l'últim film de Paul Thomas Anderson, "Puro vicio", i repàs de la carrera del director californià q
  ue inclou títols com "The master", "Pozos de ambición" o "Embriagado de amor". Entrevistem Melina Matthews i Borja Cobeaga, actriu i director de "Negociador". Repassem la carrera cinematogràfica d'Ovidi Montllor, ara que es compleixen 20 anys de la seva mort. Reportatge sobre el festival europeu de curtmetratges FEC de Reus. Cartellera d'estrenes amb altres títols destacats de la setmana com "Mis hijos", "Enamorarse", "La conspiración de noviembre" i "Chappie". I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

  Aquesta setmana a Cinema 3: Reportatge sobre l'últim film de Paul Thomas Anderson, "Puro vicio", i repàs de la carrera del director californià que inclou títols com "The master", "Pozos de ambición" o "Embriagado de amor". Entrevistem Melina Matthews i Borja Cobeaga, actriu i director de "Negociador". Repassem la carrera cinematogràfica d'Ovidi Montllor, ara que es compleixen 20 anys de la seva mort. Reportatge sobre el festival europeu de curtmetratges FEC de Reus. Cartellera d'estrenes amb altres títols destacats de la setmana com "Mis hijos", "Enamorarse", "La conspiración de noviembre" i "Chappie". I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

 • Cinema 3 - capítol 584
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 584

  Aquesta setmana a "Cinema 3":
  Visitem l'exposició de Pixar al CaixaForum de Barcelona i amb l'ajuda del professor de cinema de la Universitat de
  Barcelona Jaume Duran repassem els trets diferencials dels films d'aquest estudi d'animació.
  Reportatge sobre "Map to the stars", l'últim film de David Cronenberg, protagonizat per Julianne Moore. Una crítica molt àcida sobre Hollywood.
  Repàs als actors que han interpretat en el cinema el paper de Martin Luther King a propòsit de l'estrena de "Selma", un film sobre la defensa dels drets civils.
  Entrevistes amb el director i els actors de la comèdia espanyola "Perdiendo el norte": Nacho G. Velilla, Yon González, Miki Esparbé i Julián López.
  Repàs al cine del director iranià Abbas Kiarostami, a qui la Filmoteca de Catalunya dedica un cicle on es podran veure onze dels seus films.
  En la secció "The End", adéu a tres figures importants del món del cinema i el teatre: Rosa Novell, Héctor Colomé i Leonard Nimoy.
  I atenció a les xarxes socials i als comentaris dels nostres seguidors.

  Aquesta setmana a "Cinema 3": Visitem l'exposició de Pixar al CaixaForum de Barcelona i amb l'ajuda del professor de cinema de la Universitat de Barcelona Jaume Duran repassem els trets diferencials dels films d'aquest estudi d'animació. Reportatge sobre "Map to the stars", l'últim film de David Cronenberg, protagonizat per Julianne Moore. Una crítica molt àcida sobre Hollywood. Repàs als actors que han interpretat en el cinema el paper de Martin Luther King a propòsit de l'estrena de "Selma", un film sobre la defensa dels drets civils. Entrevistes amb el director i els actors de la comèdia espanyola "Perdiendo el norte": Nacho G. Velilla, Yon González, Miki Esparbé i Julián López. Repàs al cine del director iranià Abbas Kiarostami, a qui la Filmoteca de Catalunya dedica un cicle on es podran veure onze dels seus films. En la secció "The End", adéu a tres figures importants del món del cinema i el teatre: Rosa Novell, Héctor Colomé i Leonard Nimoy. I atenció a les xarxes socials i als comentaris dels nostres seguidors.

 • Cinema 3 - capítol 583
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 583

  Aquesta setmana a Cinema 3:
  Reportatges sobre l'allau de premis que es concedeixen al febrer: els Oscars, els Independent Spirit Awards, els Cés
  ar francesos i els Razzies.
  Els directors d'"Intocable", Olivier Nakache i Eric Toledano, estrenen "Samba" protagonitzada per Omar Sy i Charlotte Gainsbourg. Reportatge amb entrevistes a tots els implicats en el film que va clausurar el festival de Sant Sebastià al setembre passat.
  En un altre festival, el de Canes, vam poder entrevistar la directora i la protagonista d'"El país de las maravillas": Alice Rohrwacher i Alba Rohrwacher. És una altra estrena de la setmana.
  Després de veure "El francotirador" hem preguntat als crítics de cinema què en pensen de l'últim film de Clint Eastwood.
  També hem parlat amb una actriu veterana de cinema i teatre, Josefina Güell, memòria viva de l'escena catalana.
  I, com sempre, atenció a les xarxes socials i als comentaris dels nostres espectadors.

  Aquesta setmana a Cinema 3: Reportatges sobre l'allau de premis que es concedeixen al febrer: els Oscars, els Independent Spirit Awards, els César francesos i els Razzies. Els directors d'"Intocable", Olivier Nakache i Eric Toledano, estrenen "Samba" protagonitzada per Omar Sy i Charlotte Gainsbourg. Reportatge amb entrevistes a tots els implicats en el film que va clausurar el festival de Sant Sebastià al setembre passat. En un altre festival, el de Canes, vam poder entrevistar la directora i la protagonista d'"El país de las maravillas": Alice Rohrwacher i Alba Rohrwacher. És una altra estrena de la setmana. Després de veure "El francotirador" hem preguntat als crítics de cinema què en pensen de l'últim film de Clint Eastwood. També hem parlat amb una actriu veterana de cinema i teatre, Josefina Güell, memòria viva de l'escena catalana. I, com sempre, atenció a les xarxes socials i als comentaris dels nostres espectadors.

 • Cinema 3 - capítol 582
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 582

  Aquesta setmana a "Cinema 3": Reportatge sobre "El francotirador", l'últim film de Clint Eastwood, un director amb dues cares: una de més bèl·lica i una altra de més romàntica. Repassem la seva filmografia. Jaume Figueras entrevista tres grans actors de doblatge: Luis Posada, Jordi Brau i Óscar Barberán, aplegats en un projecte conjunt, l'estudi de doblatge Polford. Reportatge del rodatge de "Cerca de tu casa" i entrevistes al director Eduard Cortés i la cantant Sílvia Pérez Cruz. Repàs del Palmarès de la Berlinale. Comiat als actors Celia Honrubia, María Romero, Mari Carmen Yepes i Louis Jourdan. I enquesta entre el públic, per saber l'opinió general sobre "50 ombres d'en Grey".

  Aquesta setmana a "Cinema 3": Reportatge sobre "El francotirador", l'últim film de Clint Eastwood, un director amb dues cares: una de més bèl·lica i una altra de més romàntica. Repassem la seva filmografia. Jaume Figueras entrevista tres grans actors de doblatge: Luis Posada, Jordi Brau i Óscar Barberán, aplegats en un projecte conjunt, l'estudi de doblatge Polford. Reportatge del rodatge de "Cerca de tu casa" i entrevistes al director Eduard Cortés i la cantant Sílvia Pérez Cruz. Repàs del Palmarès de la Berlinale. Comiat als actors Celia Honrubia, María Romero, Mari Carmen Yepes i Louis Jourdan. I enquesta entre el públic, per saber l'opinió general sobre "50 ombres d'en Grey".

 • Cinema 3 - capítol 581
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 581

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa des de l'editorial Penguin Random House, editors del llibre "Cinquanta ombres d'en Grey". La versió cinematogràfica arriba divendres a la gran pantalla.

  Entre els temes del programa:
  - Entrevista a Ana Liarás, directora literària de Grijalbo, que ens parla del fenomen que ha suposat "Cinquanta ombres d'en Grey".

  - A propòsit d'aquesta estrena, el programa repassa alguns dels títols de la història del cinema que van provocar polèmica en el seu dia a causa del seu contingut sexual.

  - Interpretem els premis Goya, que han coronat "La isla mínima" com a millor film de l'any.

  - Repassem els premis Bafta del cine britànic, que han escollit "Boyhood" com a millor pel·lícula del 2014.

  - Resum del que ha estat el festival de Berlín, que va inaugurar el dia 5 de febrer Isabel Coixet amb "Ningú vol la nit".

  - Reportatge d'"El destino de Júpiter", últim treball dels germans Wachowski.

  - I fem una ullada als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa des de l'editorial Penguin Random House, editors del llibre "Cinquanta ombres d'en Grey". La versió cinematogràfica arriba divendres a la gran pantalla. Entre els temes del programa: - Entrevista a Ana Liarás, directora literària de Grijalbo, que ens parla del fenomen que ha suposat "Cinquanta ombres d'en Grey". - A propòsit d'aquesta estrena, el programa repassa alguns dels títols de la història del cinema que van provocar polèmica en el seu dia a causa del seu contingut sexual. - Interpretem els premis Goya, que han coronat "La isla mínima" com a millor film de l'any. - Repassem els premis Bafta del cine britànic, que han escollit "Boyhood" com a millor pel·lícula del 2014. - Resum del que ha estat el festival de Berlín, que va inaugurar el dia 5 de febrer Isabel Coixet amb "Ningú vol la nit". - Reportatge d'"El destino de Júpiter", últim treball dels germans Wachowski. - I fem una ullada als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

 • Programa 580
  Veure vídeo

  Programa 580

  Programa 5/2/15

  Aquesta setmana a Cinema 3:

  -Parlem amb els protagonistes dels premis Gaudí: Carlos Marqués- Marcet i David
  Verdaguer director i protagonista de 10.000 Kilómetros, Anna Soler-Pont i Maria Ripoll guionista i directora, respectivament de "Rastres de sàndal" i amb el productor de "El Niño", Edmon Roch.

  -Repassem els cops que el cine d'Isabel Coixet ha tingut protagonisme a la Berlinale. Aquest any la directora catalana inaugura el festival amb el film "Ningú vol la nit".

  -Parlem amb els periodistes de TV3 per saber què en pensen del tractament que fa la pel·lícula "Nightcrawler" del sensacionalisme en les cadenes de televisió.

  - Reportatge amb entrevistes als protagonistes de "Foxcatcher": Steve Carell, Channing Tatum i el director Bennett Miller.

  -Reportatge sobre "Timbuktu", una de les pel·lícules nominades a l'Oscar de parla no anglesa.

  -En la secció "The End", adéu a l'actriu Amparo Baró.

  -I atenció als comentaris dels nostres espectadors en les xarxes socials.

  Programa 5/2/15 Aquesta setmana a Cinema 3: -Parlem amb els protagonistes dels premis Gaudí: Carlos Marqués- Marcet i David Verdaguer director i protagonista de 10.000 Kilómetros, Anna Soler-Pont i Maria Ripoll guionista i directora, respectivament de "Rastres de sàndal" i amb el productor de "El Niño", Edmon Roch. -Repassem els cops que el cine d'Isabel Coixet ha tingut protagonisme a la Berlinale. Aquest any la directora catalana inaugura el festival amb el film "Ningú vol la nit". -Parlem amb els periodistes de TV3 per saber què en pensen del tractament que fa la pel·lícula "Nightcrawler" del sensacionalisme en les cadenes de televisió. - Reportatge amb entrevistes als protagonistes de "Foxcatcher": Steve Carell, Channing Tatum i el director Bennett Miller. -Reportatge sobre "Timbuktu", una de les pel·lícules nominades a l'Oscar de parla no anglesa. -En la secció "The End", adéu a l'actriu Amparo Baró. -I atenció als comentaris dels nostres espectadors en les xarxes socials.

 • Cinema 3 - capítol 579
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 579

  Aquesta setmana, a "Cinema 3":
  - Parlem de les estrenes nord-americanes de la setmana: "Blackhat", "Nightcrawler" i "Alma salvaje".
  - Entr
  evistem Candela Peña i Raúl Arévalo, que estrenen "Las ovejas no pierden el tren".
  - Reportatges sobre "'71" i "La conspiración del silencio", amb entrevistes als directors Yann Demange i Giulio Ricciarelli.
  - Repassem la carrera de Jennifer Connelly, que acaba d'estrenar "No ploris, vola".
  - Entrevistem Aki Kaurismäki, a qui la Filmoteca de Catalunya dedica un cicle.
  - I preguntem al públic què en pensa d'"Into the Woods", l'últim musical de Rob Marshall.

  Aquesta setmana, a "Cinema 3": - Parlem de les estrenes nord-americanes de la setmana: "Blackhat", "Nightcrawler" i "Alma salvaje". - Entrevistem Candela Peña i Raúl Arévalo, que estrenen "Las ovejas no pierden el tren". - Reportatges sobre "'71" i "La conspiración del silencio", amb entrevistes als directors Yann Demange i Giulio Ricciarelli. - Repassem la carrera de Jennifer Connelly, que acaba d'estrenar "No ploris, vola". - Entrevistem Aki Kaurismäki, a qui la Filmoteca de Catalunya dedica un cicle. - I preguntem al públic què en pensa d'"Into the Woods", l'últim musical de Rob Marshall.

 • Cinema 3 - capítol 578
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 578

  Aquesta setmana a "Cinema 3":
  - Parem l'orella a dos experts del so cinematogràfic: Marc Orts i Oriol Tarragó, mesclador i dissenyador de so, r
  espectivament.
  - Reportatge sobre l'estrena del musical de Sondheim "Into the woods" i entrevista a Mone Teruel, que va fer el paper de bruixa al teatre, en la versió catalana de Dagoll Dagom ("Boscos endins").
  - Entrevista amb Antonio Banderas, que ens parla del seu film "Autómata".
  - Reportatge sobre la filmografia de Claudia Llosa, que ara estrena "No ploris, vola".
  - Entrevista a Yann Demange i a Jack O'Connell, director i protagonista de "71'", un thriller als carrers de Belfast.
  - Repàs de les nominacions dels Oscars, que se sabran el 22 de febrer.
  - I, atenció, com sempre, als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

  Aquesta setmana a "Cinema 3": - Parem l'orella a dos experts del so cinematogràfic: Marc Orts i Oriol Tarragó, mesclador i dissenyador de so, respectivament. - Reportatge sobre l'estrena del musical de Sondheim "Into the woods" i entrevista a Mone Teruel, que va fer el paper de bruixa al teatre, en la versió catalana de Dagoll Dagom ("Boscos endins"). - Entrevista amb Antonio Banderas, que ens parla del seu film "Autómata". - Reportatge sobre la filmografia de Claudia Llosa, que ara estrena "No ploris, vola". - Entrevista a Yann Demange i a Jack O'Connell, director i protagonista de "71'", un thriller als carrers de Belfast. - Repàs de les nominacions dels Oscars, que se sabran el 22 de febrer. - I, atenció, com sempre, als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

 • Cinema 3 - 15/01/2015
  Veure vídeo

  Cinema 3 - 15/01/2015

  Aquesta setmana a "Cinema 3":
  - Fem un resum del que ha estat aquest any la cerimònia dels Globus d'Or, que han premiat "Boyhood" com a millor p
  el·lícula de l'any.
  - Reportatge sobre dues de les pel·lícules que agafen força en el camí als Oscars, sobretot pels seus protagonistes: "La teoria del todo", amb Eddie Redmayne, i "Siempre Alice", amb Julianne Moore.
  - Especial "The End" and tres pèrdues importants en el món del cinema: el director Francesco Rosi i els actors Rod Taylor i Anita Ekberg.
  - Reportatge sobre la pel·lícula de terror "Babadook", que va rebre molt bones crítiques a l'últim Festival de Sitges.
  - Enquesta entre el públic per saber què en pensen, de l'últim film d'Alejandro González Iñárritu, "Birdman".
  - I atenció a la comunicació amb els espectadors mitjançant les xarxes socials.

  Aquesta setmana a "Cinema 3": - Fem un resum del que ha estat aquest any la cerimònia dels Globus d'Or, que han premiat "Boyhood" com a millor pel·lícula de l'any. - Reportatge sobre dues de les pel·lícules que agafen força en el camí als Oscars, sobretot pels seus protagonistes: "La teoria del todo", amb Eddie Redmayne, i "Siempre Alice", amb Julianne Moore. - Especial "The End" and tres pèrdues importants en el món del cinema: el director Francesco Rosi i els actors Rod Taylor i Anita Ekberg. - Reportatge sobre la pel·lícula de terror "Babadook", que va rebre molt bones crítiques a l'últim Festival de Sitges. - Enquesta entre el públic per saber què en pensen, de l'últim film d'Alejandro González Iñárritu, "Birdman". - I atenció a la comunicació amb els espectadors mitjançant les xarxes socials.

 • Cinema 3 - capítol 576
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 576

  8 de gener 2015
  Aquesta setmana a "Cinema 3":
  - Comença la temporada de premis. Repassem les pel·lícules nominades als Gaudí i també als G
  oya.
  - Reportatge de "Birdman", la pel·lícula d'Alejandro González Iñárritu amb molts suports en la carrera als Oscars.
  - Entrevista en exclusiva a Viggo Mortensen, que ens parla de la seva carrera i també de "Jauja", l'últim film que ha estrenat al nostre país.
  - I avanç de l'allau d'estrenes que ens esperen per al 2015. Destaquem "El país de las maravillas", "No llores, vuela", "Samba", "Into the Woods", "Foxcatcher", "El francotirador" o "Cincuenta sombras de Grey".

  8 de gener 2015 Aquesta setmana a "Cinema 3": - Comença la temporada de premis. Repassem les pel·lícules nominades als Gaudí i també als Goya. - Reportatge de "Birdman", la pel·lícula d'Alejandro González Iñárritu amb molts suports en la carrera als Oscars. - Entrevista en exclusiva a Viggo Mortensen, que ens parla de la seva carrera i també de "Jauja", l'últim film que ha estrenat al nostre país. - I avanç de l'allau d'estrenes que ens esperen per al 2015. Destaquem "El país de las maravillas", "No llores, vuela", "Samba", "Into the Woods", "Foxcatcher", "El francotirador" o "Cincuenta sombras de Grey".

 • Cinema 3 - capítol 575
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 575

  Programa 18/12/14
  Aquesta setmana a Cinema 3:
  Reportatge sobre la reobertura del cine Nàpols, on se celebrarà a partir d'aquesta setmana e
  l "Phenomena", la iniciativa dirigida per Nacho Cerdà que recupera per a la gran pantalla les pel·lícules més emblemàtiques del cine clàssic i també contemporani.
  Repassarem altres iniciatives com les que fan els Texas, Icaria o Aribau, que tenen per objectiu portar més gent als cinemes amb pel·lícules de reestrena, teatre filmat o musicals amb karaoke.
  Parlem amb el director Philippe de Chauveron i l'actriu Elodie Fontan de l'èxit francès de la temporada, la comèdia "Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?"
  Reportatge amb entrevistes a tots els implicats en "Musarañas", un projecte apadrinat per Àlex de la Iglesia, dirigit per Juanfer Andrés i Esteban Roel i protagonitzat per Macarena Gómez, Nadia de Santiago i Hugo Silva.
  Entrevistes al director Álvaro Brechner i als actors protagonistes de "Kaplan", Héctor Noguera i Néstor Guzzini.
  El director Jim Mickle ens parla de la seva pel·lícula "Cold in July" ("Frío en julio") que compta en el repartiment amb tres pesos pesants del cinema: Sam Shepard, Don Johnson i Michael C. Hall.
  Reportatge sobre el Premis Europeus de Cinema que han coronat "Ida" com la millor pel·lícula europea de l'any.
  I atenció també a les xarxes socials que ens comuniquen amb els nostres espectadors.

  Programa 18/12/14 Aquesta setmana a Cinema 3: Reportatge sobre la reobertura del cine Nàpols, on se celebrarà a partir d'aquesta setmana el "Phenomena", la iniciativa dirigida per Nacho Cerdà que recupera per a la gran pantalla les pel·lícules més emblemàtiques del cine clàssic i també contemporani. Repassarem altres iniciatives com les que fan els Texas, Icaria o Aribau, que tenen per objectiu portar més gent als cinemes amb pel·lícules de reestrena, teatre filmat o musicals amb karaoke. Parlem amb el director Philippe de Chauveron i l'actriu Elodie Fontan de l'èxit francès de la temporada, la comèdia "Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?" Reportatge amb entrevistes a tots els implicats en "Musarañas", un projecte apadrinat per Àlex de la Iglesia, dirigit per Juanfer Andrés i Esteban Roel i protagonitzat per Macarena Gómez, Nadia de Santiago i Hugo Silva. Entrevistes al director Álvaro Brechner i als actors protagonistes de "Kaplan", Héctor Noguera i Néstor Guzzini. El director Jim Mickle ens parla de la seva pel·lícula "Cold in July" ("Frío en julio") que compta en el repartiment amb tres pesos pesants del cinema: Sam Shepard, Don Johnson i Michael C. Hall. Reportatge sobre el Premis Europeus de Cinema que han coronat "Ida" com la millor pel·lícula europea de l'any. I atenció també a les xarxes socials que ens comuniquen amb els nostres espectadors.

 • CINEMA 3 - capítol 574
  Veure vídeo

 • CINEMA 3 - capítol 573
  Veure vídeo

  CINEMA 3 - capítol 573

  Programa 4/12/14
  Aquesta setmana a Cinema 3:
  Reportatge sobre el recurs recurrent de la màgia en la filmografia de Woody Allen. Ens ajuda
  la interpretació d'un mag, Maximiliano Stia.
  Repassem les nominacions dels Independent Spirit Awards, els premis nord-americans al cine més independent.
  Ens fixem en la carrera de Xavier Dolan, precisament un dels nominats als Spirit Independent Awards, que ara estrena el seu últim film, "Mommy".
  Entrevistem els directors de "Party Girl" ("Mil noches, una boda"), Marie Amachoukeli-Barsacq, Claire Burger i Samuel Theis, una de les sorpreses de l'últim Festival de Canes que ara arriba a les nostres pantalles.
  Reportatge sobre "Exodus: Dioses y reyes" de Ridley Scott, una nova versió de l'aventura bíblica de Moisès.
  Entrevista amb el dibuixant de còmics Francisco Ibáñez, arran de l'èxit de "Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo".
  I atenció a les xarxes socials que ens comuniquen amb els nostres espectadors.

  Programa 4/12/14 Aquesta setmana a Cinema 3: Reportatge sobre el recurs recurrent de la màgia en la filmografia de Woody Allen. Ens ajuda la interpretació d'un mag, Maximiliano Stia. Repassem les nominacions dels Independent Spirit Awards, els premis nord-americans al cine més independent. Ens fixem en la carrera de Xavier Dolan, precisament un dels nominats als Spirit Independent Awards, que ara estrena el seu últim film, "Mommy". Entrevistem els directors de "Party Girl" ("Mil noches, una boda"), Marie Amachoukeli-Barsacq, Claire Burger i Samuel Theis, una de les sorpreses de l'últim Festival de Canes que ara arriba a les nostres pantalles. Reportatge sobre "Exodus: Dioses y reyes" de Ridley Scott, una nova versió de l'aventura bíblica de Moisès. Entrevista amb el dibuixant de còmics Francisco Ibáñez, arran de l'èxit de "Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo". I atenció a les xarxes socials que ens comuniquen amb els nostres espectadors.

 • Cinema 3 - capítol 572
  Veure vídeo

Anar al contingut