• Cinema 3 - capítol 601
  Veure vídeo

 • Cinema 3 - capítol 600
  Veure vídeo

 • Cinema 3 - capítol 599
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 599

  Aquesta setmana a Cinema 3:

  Wim Wenders és l'estrella de la setmana. Reportatge en profunditat del director i fotògraf que ens parla del
  seu interès en el 3D, de la influència de la cultura nord-americana en la seva obra i de la importància del rock en la seva vida.

  Jaume Figueras entrevista Cesc Gay, un director que sap aprofundir en la psicologia humana amb una sensibilitat extraordinària.

  En les recomanacions cinèfiles de la setmana destaquem els cicles que els cinemes Verdi de Barcelona dediquen a Roberto Rossellini i al millor cine britànic de la productora Ealing.

  Reportatge sobre l'última comèdia del director francès Patrice Leconte "No molestar".

  I en la secció "Ni blanc ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen el millor cinema català de la temporada.

  Aquesta setmana a Cinema 3: Wim Wenders és l'estrella de la setmana. Reportatge en profunditat del director i fotògraf que ens parla del seu interès en el 3D, de la influència de la cultura nord-americana en la seva obra i de la importància del rock en la seva vida. Jaume Figueras entrevista Cesc Gay, un director que sap aprofundir en la psicologia humana amb una sensibilitat extraordinària. En les recomanacions cinèfiles de la setmana destaquem els cicles que els cinemes Verdi de Barcelona dediquen a Roberto Rossellini i al millor cine britànic de la productora Ealing. Reportatge sobre l'última comèdia del director francès Patrice Leconte "No molestar". I en la secció "Ni blanc ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen el millor cinema català de la temporada.

 • Cinema 3 - capítol 598
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 598

  Jaume Figueras entrevista el director Jaime Rosales, Premi Nacional de Cultura 2015.
  Reportatge a un dels actors espanyols més de moda, Dani Rov
  ira, que aquesta setmana estrena "Ahora o nunca".
  Jaume Figueras recomana en la tria cinèfila de la setmana les pel·lícules "White Dog", "La vida de Adèle" i "Winter Sleep", i ens parla de les diferents versions que ha tingut la cançó "Speak low", de Kurt Weill, al cinema.
  En el reportatge de cartellera, fem una atenció especial a "Ahora o nunca" de Maria Ripoll, "White God" de Kornél Mundruczó i "La huella del doctor Ernesto Guevara" de Jorge Denti.
  I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre la figura d'Ingrid Bergman.

  Jaume Figueras entrevista el director Jaime Rosales, Premi Nacional de Cultura 2015. Reportatge a un dels actors espanyols més de moda, Dani Rovira, que aquesta setmana estrena "Ahora o nunca". Jaume Figueras recomana en la tria cinèfila de la setmana les pel·lícules "White Dog", "La vida de Adèle" i "Winter Sleep", i ens parla de les diferents versions que ha tingut la cançó "Speak low", de Kurt Weill, al cinema. En el reportatge de cartellera, fem una atenció especial a "Ahora o nunca" de Maria Ripoll, "White God" de Kornél Mundruczó i "La huella del doctor Ernesto Guevara" de Jorge Denti. I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre la figura d'Ingrid Bergman.

 • Cinema 3 - capítol 597
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 597

  Aquesta setmana, a "Cinema 3":

  Joaquim Oristrell i Jaume Figueras parlen de "Hablar" i dels plans seqüència més famosos de la història de
  l cinema. La pel·lícula està rodada en un sol tall.
  Reportatge sobre les estrenes de la setmana. Especial atenció a "Jurassic World", "Lejos del mundanal ruido" i "Viaje a Sils Maria".
  Reportatge dedicat al director francès Olivier Assayas, que estrena "Viaje a Sils Maria".
  I en la secció "Ni Blanc ni Negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre el protagonisme dels dinosaures al cinema.

  Aquesta setmana, a "Cinema 3": Joaquim Oristrell i Jaume Figueras parlen de "Hablar" i dels plans seqüència més famosos de la història del cinema. La pel·lícula està rodada en un sol tall. Reportatge sobre les estrenes de la setmana. Especial atenció a "Jurassic World", "Lejos del mundanal ruido" i "Viaje a Sils Maria". Reportatge dedicat al director francès Olivier Assayas, que estrena "Viaje a Sils Maria". I en la secció "Ni Blanc ni Negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre el protagonisme dels dinosaures al cinema.

 • Cinema 3 - capítol 596
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 596

  Jaume Figueras i Àlex Gorina, a la secció "Ni blanc ni negre", debaten sobre els encerts i les errades de la carrera de Clint Eastwood, que acaba de complir 85 anys.
  Reportatge sobre les estrenes de la setmana: "Insidious: Capítulo 3", "Horns", "Conducta", "Misericordia", "Requisits per ser una persona normal" i "Phoenix".
  Entrevista a Leticia Dolera, que aquesta setmana estrena el seu primer llarg com a directora: "Requisits per ser una persona normal".
  Reportatge sobre la influència de "Vértigo" en el cinema a propòsit de l'estrena de Phoenix, protagonitzada per Nina Hoss i dirigida per Christian Petzold.
  I les recomanacions cinèfiles i personalitzades de Jaume Figueras, que aquesta setmana es fixa en "El nostre últim estiu a Escòcia", "Corn Island" i "Mis escenas de lucha".

  Jaume Figueras i Àlex Gorina, a la secció "Ni blanc ni negre", debaten sobre els encerts i les errades de la carrera de Clint Eastwood, que acaba de complir 85 anys. Reportatge sobre les estrenes de la setmana: "Insidious: Capítulo 3", "Horns", "Conducta", "Misericordia", "Requisits per ser una persona normal" i "Phoenix". Entrevista a Leticia Dolera, que aquesta setmana estrena el seu primer llarg com a directora: "Requisits per ser una persona normal". Reportatge sobre la influència de "Vértigo" en el cinema a propòsit de l'estrena de Phoenix, protagonitzada per Nina Hoss i dirigida per Christian Petzold. I les recomanacions cinèfiles i personalitzades de Jaume Figueras, que aquesta setmana es fixa en "El nostre últim estiu a Escòcia", "Corn Island" i "Mis escenas de lucha".

 • Cinema 3 - capítol 595
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 595

  Aquesta setmana "Cinema 3" inicia una nova etapa amb canvi d'horari i de dia d'emissió. El programa es podrà veure aquest dissabte a les 13.05 del migdia a TV3.

  Com a novetat fonamental "Cinema 3" recupera la secció "Ni blanc ni negre", un debat cinèfil de quatre minuts en què els dos especialistes de cinema de TV3, Jaume Figueras i Àlex Gorina, aprofundeixen en un tema o en l'obra d'un director o un actor. Aquesta setmana està dedicat a Orson Welles, de qui es commemora el centenari del seu naixement.

  Un altre dels temes de la setmana és el Festival de Canes. Jaume Figueras fa la seva interpretació personal del Palmarès i a més el programa ofereix un reportatge complet dels últims films que es van poder veure.

  Entrevista a Isabel Coixet que el 3 de juliol estrena "Aprendiendo a conducir". La directora explica detalls personals de la seva carrera en una conversa informal amb Jaume Figueras.

  I repàs a les estrenes de la setmana en un ampli reportatge que recull pel·lícules com "Tomorrowland, el mundo de mañana", "Caza al asesino", "It follows" i "Una paloma se posó en una rama a reflexionar sobre la existencia".

  Aquesta setmana "Cinema 3" inicia una nova etapa amb canvi d'horari i de dia d'emissió. El programa es podrà veure aquest dissabte a les 13.05 del migdia a TV3. Com a novetat fonamental "Cinema 3" recupera la secció "Ni blanc ni negre", un debat cinèfil de quatre minuts en què els dos especialistes de cinema de TV3, Jaume Figueras i Àlex Gorina, aprofundeixen en un tema o en l'obra d'un director o un actor. Aquesta setmana està dedicat a Orson Welles, de qui es commemora el centenari del seu naixement. Un altre dels temes de la setmana és el Festival de Canes. Jaume Figueras fa la seva interpretació personal del Palmarès i a més el programa ofereix un reportatge complet dels últims films que es van poder veure. Entrevista a Isabel Coixet que el 3 de juliol estrena "Aprendiendo a conducir". La directora explica detalls personals de la seva carrera en una conversa informal amb Jaume Figueras. I repàs a les estrenes de la setmana en un ampli reportatge que recull pel·lícules com "Tomorrowland, el mundo de mañana", "Caza al asesino", "It follows" i "Una paloma se posó en una rama a reflexionar sobre la existencia".

 • Cinema 3 - capítol 594
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 594

  Aquesta setmana, Jaume Figueras presenta el programa "Cinema 3" des del Festival de Canes, entre els iots de luxe a La Croisette, amb hotels llegendaris com a decorats de fons i amb una típica "casquette" o gorra del festival a punt. I és que, amb tant de sol, i tanta estrella cinematogràfica, Canes enlluerna!
  Els temes del programa són:
  Un primer reportatge de Canes, en què es parla de "Mad Max", "An", "Our Little Sister", "La tête haute", "The Lobster", "Raccolte di racconti"...
  Un segon reportatge de Canes en què repassem "Mia madre", de Nanni Moretti; l'últim film de Todd Haynes, Gus van Sant...
  També xerrem amb Rossy de Palma, jurat en el Festival, i Fernando León de Aranoa, repesentant espanyol.
  I ens fem ressò del fenomen "Dando la nota", un film de concursos de cant coral que arrasa als Estats Units.

  Aquesta setmana, Jaume Figueras presenta el programa "Cinema 3" des del Festival de Canes, entre els iots de luxe a La Croisette, amb hotels llegendaris com a decorats de fons i amb una típica "casquette" o gorra del festival a punt. I és que, amb tant de sol, i tanta estrella cinematogràfica, Canes enlluerna! Els temes del programa són: Un primer reportatge de Canes, en què es parla de "Mad Max", "An", "Our Little Sister", "La tête haute", "The Lobster", "Raccolte di racconti"... Un segon reportatge de Canes en què repassem "Mia madre", de Nanni Moretti; l'últim film de Todd Haynes, Gus van Sant... També xerrem amb Rossy de Palma, jurat en el Festival, i Fernando León de Aranoa, repesentant espanyol. I ens fem ressò del fenomen "Dando la nota", un film de concursos de cant coral que arrasa als Estats Units.

 • Cinema 3 - capítol 593
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 593

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa "Cinema 3" des del Temps de Flors de Girona, que concentra milers de visitants fins al diumenge 17, i com si el Jaume anés desgranant una a una els pètals d'una flor, ens va descobrint les primeres imatges que ens arriben de Canes. I és que aquest programa farà una flaire molt festivalera de la Riviera francesa .

  Els temes del programa són:

  - Reportatge de les primeres imatges que ens arriben de Canes, primeres impressions, primers rumors i decepcions...

  - Amb motiu de l'esperadíssima estrena de l'últim "Mad Max", la desmuntem al detall peça per peça perquè cap fan es quedi sense informació, i recordarem la trilogia original dels 70 i 80.

  - Farem justícia amb François Ozon, mai premiat a Canes, però sí a Sant Sebastià, on el vam entrevistar, i creiem que val la pena escoltar-lo precisament ara.

  - I què millor que envoltats de flors, que fer un repàs amb les pel·lícules històriques del Festival de Canes que s'han dut la palma, en tots els sentits: la Palma d'Or, i en molts casos, amb polèmica inclosa... o un succés realment trencador.

  - Com de revolució es pot catalogar la primera Palma d'Or de la història, i que ens serveix per tancar el programa aixoplugats pels paraigües de Cherbourg.

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa "Cinema 3" des del Temps de Flors de Girona, que concentra milers de visitants fins al diumenge 17, i com si el Jaume anés desgranant una a una els pètals d'una flor, ens va descobrint les primeres imatges que ens arriben de Canes. I és que aquest programa farà una flaire molt festivalera de la Riviera francesa . Els temes del programa són: - Reportatge de les primeres imatges que ens arriben de Canes, primeres impressions, primers rumors i decepcions... - Amb motiu de l'esperadíssima estrena de l'últim "Mad Max", la desmuntem al detall peça per peça perquè cap fan es quedi sense informació, i recordarem la trilogia original dels 70 i 80. - Farem justícia amb François Ozon, mai premiat a Canes, però sí a Sant Sebastià, on el vam entrevistar, i creiem que val la pena escoltar-lo precisament ara. - I què millor que envoltats de flors, que fer un repàs amb les pel·lícules històriques del Festival de Canes que s'han dut la palma, en tots els sentits: la Palma d'Or, i en molts casos, amb polèmica inclosa... o un succés realment trencador. - Com de revolució es pot catalogar la primera Palma d'Or de la història, i que ens serveix per tancar el programa aixoplugats pels paraigües de Cherbourg.

 • Cinema 3 - capítol 592
  Veure vídeo

 • Cinema 3 - capítol 591
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 591

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa "Cinema 3" des de la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona on es va rodar "Campanades a mitjanit" d'Orson Welles, de qui ara se celebra el centenari del seu naixement.

  Els temes del programa són:

  - Reportatge sobre l'estrena americana de la setmana: "Los vengadores".

  - Especial sobre el Festival de Cine d'Autor de Barcelona, D'A, amb entrevistes a Bertrand Bonello, de qui es presenta una retrospectiva, i als directors i directores de "Searching for Meritxell", "Les amigues de l'Àgata", "They have scaped" i "El camí més llarg per tornar a casa".

  - Repàs del palmarès del festival de cine espanyol de Màlaga.

  - Reportatge sobre el dos cines de Sitges, Retiro i Prado, que ofereixen propostes alternatives per portar espectadors a les sales.

  - Atenció a les xarxes socials i als comentaris dels nostres seguidors.

  Aquesta setmana Jaume Figueras presenta el programa "Cinema 3" des de la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona on es va rodar "Campanades a mitjanit" d'Orson Welles, de qui ara se celebra el centenari del seu naixement. Els temes del programa són: - Reportatge sobre l'estrena americana de la setmana: "Los vengadores". - Especial sobre el Festival de Cine d'Autor de Barcelona, D'A, amb entrevistes a Bertrand Bonello, de qui es presenta una retrospectiva, i als directors i directores de "Searching for Meritxell", "Les amigues de l'Àgata", "They have scaped" i "El camí més llarg per tornar a casa". - Repàs del palmarès del festival de cine espanyol de Màlaga. - Reportatge sobre el dos cines de Sitges, Retiro i Prado, que ofereixen propostes alternatives per portar espectadors a les sales. - Atenció a les xarxes socials i als comentaris dels nostres seguidors.

 • Cinema 3
  Veure vídeo

  Cinema 3

  Aquesta setmana, al "Cinema 3":

  - Parlem de llibres amb Roser Amills i Abel Cutillas, responsable de la llibreria Calders de Barcelona.r />
  - Ens fem ressò de la visita a Barcelona de Jessica Lange, que inaugura "Unseen", al Centre d'Arts Santa Mònica, una exposició de fotografies fetes per ella.

  - Reportatge sobre "La sombra del actor", adaptació d'una novel·la de Philip Roth protagonitzada per Al Pacino.

  - Entrevista a Russell Crowe i Olga Kurylenko, que protagonitzen "El maestro del agua".

  - Reportatge de "Murieron por encima de sus posibilidades", l'últim film d'Isaki Lacuesta, amb Sergi López, Josep Maria Pou, Jordi Vilches i Ivan Telefunken.

  - Entrevistes a Céline Sciamma, Karidja Touré, Assa Sylla i Lindsay Karamoh, directora i protagonistes de "Girlhood".

  - Repassem algunes de les pel·lícules que es podran veure al D'A, el Festival de Cinema d'Autor.

  Aquesta setmana, al "Cinema 3": - Parlem de llibres amb Roser Amills i Abel Cutillas, responsable de la llibreria Calders de Barcelona. - Ens fem ressò de la visita a Barcelona de Jessica Lange, que inaugura "Unseen", al Centre d'Arts Santa Mònica, una exposició de fotografies fetes per ella. - Reportatge sobre "La sombra del actor", adaptació d'una novel·la de Philip Roth protagonitzada per Al Pacino. - Entrevista a Russell Crowe i Olga Kurylenko, que protagonitzen "El maestro del agua". - Reportatge de "Murieron por encima de sus posibilidades", l'últim film d'Isaki Lacuesta, amb Sergi López, Josep Maria Pou, Jordi Vilches i Ivan Telefunken. - Entrevistes a Céline Sciamma, Karidja Touré, Assa Sylla i Lindsay Karamoh, directora i protagonistes de "Girlhood". - Repassem algunes de les pel·lícules que es podran veure al D'A, el Festival de Cinema d'Autor.

 • Cinema 3
  Veure vídeo

  Cinema 3

  Aquesta setmana a "Cinema 3":

  - Jaume Figueras entrevista Joaquim Oristrell que inaugura el Festival de Málaga amb el film "Hablar".
  >
  - Entrevista amb Jaume Collet-Serra que estrena "Una noche para sobrevivir", un film d'acció rodat als Estats Units que suposa la tercera col·laboració del director català amb Liam Neeson.

  - Reportatge de l'última pel·lícula de Laurent Cantet "Regreso a Ítaca" rodada a La Havana.

  - Repàs a la filmografia dels estudis d'animació Aardman que aquesta setmana ens presenten una ovella molt singular i divertida, "La oveja Shaun".

  - Ens fem ressò dels premis Jordi Dauder a la creativitat que han rebut aquest cap de setmana Vicky Peña i Àlex Brendemühl a la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida.

  - Reportatge sobre el debut de Ryan Gosling en la direcció amb "Lost River".

  - I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

  Aquesta setmana a "Cinema 3": - Jaume Figueras entrevista Joaquim Oristrell que inaugura el Festival de Málaga amb el film "Hablar". - Entrevista amb Jaume Collet-Serra que estrena "Una noche para sobrevivir", un film d'acció rodat als Estats Units que suposa la tercera col·laboració del director català amb Liam Neeson. - Reportatge de l'última pel·lícula de Laurent Cantet "Regreso a Ítaca" rodada a La Havana. - Repàs a la filmografia dels estudis d'animació Aardman que aquesta setmana ens presenten una ovella molt singular i divertida, "La oveja Shaun". - Ens fem ressò dels premis Jordi Dauder a la creativitat que han rebut aquest cap de setmana Vicky Peña i Àlex Brendemühl a la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida. - Reportatge sobre el debut de Ryan Gosling en la direcció amb "Lost River". - I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

 • Cinema 3
  Veure vídeo

  Cinema 3

  Aquesta setmana, a "Cinema 3":

  - Entrevistem la directora Gracia Querejeta i els actors Maribel Verdú, Eduard Fernández i Nora Navas, que
  presenten "Felices 140", un drama protagonitzat per un grup d'amics.

  - Parlem també amb la directora japonesa Naomi Kawase, que estrena "Still the Water".

  - Jean-Jacques Annaud ens explica detalls d'"El último lobo", el film que ha gravat a l'estepa de Mongòlia i que s'estrena aquesta setmana.

  - Reportatge sobre "La dama de oro", protagonitzada per Helen Mirren.

  - Prèvia de la Mostra de Cine Llatinoamericà de Lleida, que comença el 10 d'abril.

  - Entrevista al director Edgar Reitz, autor de "Heimat", una de les primeres sèries que va emetre TV3, i que recupera ara la Filmoteca de Catalunya.

  - Record al director portuguès Manoel de Oliveira, que ha mort als 106 anys.

  - I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

  Aquesta setmana, a "Cinema 3": - Entrevistem la directora Gracia Querejeta i els actors Maribel Verdú, Eduard Fernández i Nora Navas, que presenten "Felices 140", un drama protagonitzat per un grup d'amics. - Parlem també amb la directora japonesa Naomi Kawase, que estrena "Still the Water". - Jean-Jacques Annaud ens explica detalls d'"El último lobo", el film que ha gravat a l'estepa de Mongòlia i que s'estrena aquesta setmana. - Reportatge sobre "La dama de oro", protagonitzada per Helen Mirren. - Prèvia de la Mostra de Cine Llatinoamericà de Lleida, que comença el 10 d'abril. - Entrevista al director Edgar Reitz, autor de "Heimat", una de les primeres sèries que va emetre TV3, i que recupera ara la Filmoteca de Catalunya. - Record al director portuguès Manoel de Oliveira, que ha mort als 106 anys. - I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

 • Cinema 3 - Capítol 587
  Veure vídeo

  Cinema 3 - Capítol 587

  Aquesta setmana, Jaume Figueras presenta el programa des del Palau de Pedralbes amb la vareta màgica de la fada padrina de la Ventafocs. El programa inclou:
  - Entrevista a Kenneth Branagh, director de "Cenicienta", que als Estats Units ja ha recaptat 122 milions de dòlars.
  - Proposta cinèfila, gamberra i alternativa a la Setmana Santa tradicional.
  - Entrevista a Francesco Munzi, que aquesta setmana estrena "Calabria", una història rural sobre la màfia.
  - Reportatge sobre el debut en la direcció de l'actriu Marina Gatell, que ha rodat el curtmetratge "Mirvia".
  - Reportatge sobre "National Gallery", de Frederick Wiseman.
  - Repàs de la cartellera amb films com "El nuevo exótico hotel Marigold", "Citizenfour" i "Fast and Furious 7".
  - I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

  Aquesta setmana, Jaume Figueras presenta el programa des del Palau de Pedralbes amb la vareta màgica de la fada padrina de la Ventafocs. El programa inclou: - Entrevista a Kenneth Branagh, director de "Cenicienta", que als Estats Units ja ha recaptat 122 milions de dòlars. - Proposta cinèfila, gamberra i alternativa a la Setmana Santa tradicional. - Entrevista a Francesco Munzi, que aquesta setmana estrena "Calabria", una història rural sobre la màfia. - Reportatge sobre el debut en la direcció de l'actriu Marina Gatell, que ha rodat el curtmetratge "Mirvia". - Reportatge sobre "National Gallery", de Frederick Wiseman. - Repàs de la cartellera amb films com "El nuevo exótico hotel Marigold", "Citizenfour" i "Fast and Furious 7". - I atenció als comentaris dels nostres seguidors a les xarxes socials.

Anar al contingut