• Cinema 3 - capítol 507
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 507

  Gael García Bernal i Pablo Larraín ens explicaran tots els detalls de "No".
  Entrevistarem Isabel Coixet, que acaba de presentar a la Berlinale "
  Ayer no termina nunca".
  Parlarem també amb Neus Ballús, l'altra directora catalana present al Festival amb "La plaga".
  Farem un repàs als films més destacats de la cartellera: "Un plan perfecto", "La trama", "Dos días en Nueva York" i "La jungla: Un buen día para morir".
  I sortirem al carrer per saber quins són els petons de cine preferits pels espectadors.

  Gael García Bernal i Pablo Larraín ens explicaran tots els detalls de "No". Entrevistarem Isabel Coixet, que acaba de presentar a la Berlinale "Ayer no termina nunca". Parlarem també amb Neus Ballús, l'altra directora catalana present al Festival amb "La plaga". Farem un repàs als films més destacats de la cartellera: "Un plan perfecto", "La trama", "Dos días en Nueva York" i "La jungla: Un buen día para morir". I sortirem al carrer per saber quins són els petons de cine preferits pels espectadors.

 • Cinema 3 - capítol 506
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 506

  Entrevistem Bárbara i Andrés Muschietti, que estrenen "Mamá", el film de terror que ha rebentat la taquilla als Estats Units amb Jessica Chastain com a protagonista.
  Parlem també de "Brigada de élite", el film de Ruben Fleischer interpretat per Sean Penn, Ryan Gosling i Emma Stone.
  Reportatge sobre el film indie "Las ventajas de ser un marginado".
  Repàs dels moments clau dels premis Gaudí de cinema.
  Reportatge sobre el rodatge de "La por", l'últim film de Jordi Cadena amb participació de TV3.
  Parlem amb el públic sobre l'estrena de "Hitchcock".

  Entrevistem Bárbara i Andrés Muschietti, que estrenen "Mamá", el film de terror que ha rebentat la taquilla als Estats Units amb Jessica Chastain com a protagonista. Parlem també de "Brigada de élite", el film de Ruben Fleischer interpretat per Sean Penn, Ryan Gosling i Emma Stone. Reportatge sobre el film indie "Las ventajas de ser un marginado". Repàs dels moments clau dels premis Gaudí de cinema. Reportatge sobre el rodatge de "La por", l'últim film de Jordi Cadena amb participació de TV3. Parlem amb el públic sobre l'estrena de "Hitchcock".

 • Cinema 3 - capítol 505
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 505

  Reportatge sobre "Hitchcock", protagonitzada per Anthony Hopkins i Hellen Mirren.
  Jaume Figueras entrevista el director Fernando Colomo i a tots
  els actors de "La banda Picasso".
  Entrevista en exclusiva a Denzel Washington i Robert Zemeckis, que estrenen "El vuelo".
  En la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre els premis Gaudí.
  I reportatge sobre el rodatge de "Mindscape" amb participació de Televisió de Catalunya.

  Reportatge sobre "Hitchcock", protagonitzada per Anthony Hopkins i Hellen Mirren. Jaume Figueras entrevista el director Fernando Colomo i a tots els actors de "La banda Picasso". Entrevista en exclusiva a Denzel Washington i Robert Zemeckis, que estrenen "El vuelo". En la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre els premis Gaudí. I reportatge sobre el rodatge de "Mindscape" amb participació de Televisió de Catalunya.

 • Cinema 3 - capítol 504
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 504

  Aquesta setmana totes les estrelles de Hollywood a "Cinema 3":
  Entrevistem Benh Zeitlin, el director de "Bestias del sur salvaje", la pel·lícula
  més "indie", que s'ha colat amb quatre nominacions als Oscars.
  Dustin Hoffman ens explica com ha estat la seva primera experiència com a director d'"El cuarteto".
  També hem parlat amb l'actor de moda a Hollywood, Bradley Cooper, nominat a l'Oscar com a millor actor per "El lado bueno de las cosas".
  Reportatge sobre l'últim Shakespeare que arriba a les nostres pantalles "Coriolanus", amb entrevistes al director, Ralph Fiennes i a dues de les protagonistes, Vanessa Redgrave i Jessica Chastain.
  Denzel Washington i Robert Zemeckis ens parlen d'"El vuelo".
  I també parem atenció al rodatge del film català "Frontera".

  Aquesta setmana totes les estrelles de Hollywood a "Cinema 3": Entrevistem Benh Zeitlin, el director de "Bestias del sur salvaje", la pel·lícula més "indie", que s'ha colat amb quatre nominacions als Oscars. Dustin Hoffman ens explica com ha estat la seva primera experiència com a director d'"El cuarteto". També hem parlat amb l'actor de moda a Hollywood, Bradley Cooper, nominat a l'Oscar com a millor actor per "El lado bueno de las cosas". Reportatge sobre l'últim Shakespeare que arriba a les nostres pantalles "Coriolanus", amb entrevistes al director, Ralph Fiennes i a dues de les protagonistes, Vanessa Redgrave i Jessica Chastain. Denzel Washington i Robert Zemeckis ens parlen d'"El vuelo". I també parem atenció al rodatge del film català "Frontera".

 • Cinema 3 - capítol 502
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 502

  Reportatge amb entrevista a Michael Haneke, que estrena "Amor", Palma d'Or a Canes i millor pel·lícula europea.
  Parlem amb el director de "Jack Reacher", Christopher McQuarrie, que ens descobreix detalls del film protagonitzat per Tom Cruise.
  Sergio Castellitto i Penélope Cruz estrenen "Volver a nacer", un drama ambientat en la guerra dels Balcans.
  Reportatge sobre "El muerto y ser feliz", amb entrevistes al director Javier Rebollo i al protagonista, José Sacristán.
  Repassem estrenes que s'estan posicionant per als Oscars, com "The master" i "La noche más oscura".
  Sortim al carrer per saber què pensa el públic de "La noche más oscura".

  I repassem els candidats als premis Gaudí i Goya.

  Reportatge amb entrevista a Michael Haneke, que estrena "Amor", Palma d'Or a Canes i millor pel·lícula europea. Parlem amb el director de "Jack Reacher", Christopher McQuarrie, que ens descobreix detalls del film protagonitzat per Tom Cruise. Sergio Castellitto i Penélope Cruz estrenen "Volver a nacer", un drama ambientat en la guerra dels Balcans. Reportatge sobre "El muerto y ser feliz", amb entrevistes al director Javier Rebollo i al protagonista, José Sacristán. Repassem estrenes que s'estan posicionant per als Oscars, com "The master" i "La noche más oscura". Sortim al carrer per saber què pensa el públic de "La noche más oscura". I repassem els candidats als premis Gaudí i Goya.

 • Cinema 3 - capítol 501
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 501

  "Cinema 3" dedica aquesta setmana el seu espai a repassar el cine que hem vist el 2012 a través dels moments musicals més destacats.

  No faltaran imatges de "Los miserables", "Mi semana con Marilyn" o "Rock of ages". També veurem moments d'"Intocable", "REC 3", "The Pelayos" o "Las chicas de la sexta planta".

  "Blancaneu", "Any de Gràcia" o "Animals" també seran presents en el nostre recull dels millors moments musicals de l'any.

  "Cinema 3" dedica aquesta setmana el seu espai a repassar el cine que hem vist el 2012 a través dels moments musicals més destacats. No faltaran imatges de "Los miserables", "Mi semana con Marilyn" o "Rock of ages". També veurem moments d'"Intocable", "REC 3", "The Pelayos" o "Las chicas de la sexta planta". "Blancaneu", "Any de Gràcia" o "Animals" també seran presents en el nostre recull dels millors moments musicals de l'any.

 • Cinema 3 - capítol 500
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 500

  Cinema 3 repassa aquesta setmana les estrenes més destacades del final d'any i les propostes més interessants per al 2013.
  Avancem imatges de pel·lícules com ara "Django desencadenado", de Quentin Tarantino;"Lincoln", de Steven Spielberg; "The Master", de Paul Thomas Anderson, o "El Gran Gatsby", de Baz Luhrmann.
  Pel que fa al cine fet a Catalunya, destaquem estrenes com ara "Insensibles", de Juan Carlos Medina; "Los últimos días", dels germans Pastor o "El desconcert", de Mar Coll.
  També parlem de "Los amantes pasajeros", l'últim film de Pedro Almodóvar o de "La banda Picasso", de Fernando Colomo.
  I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre el millor cine català i espanyol de l'any.

  Cinema 3 repassa aquesta setmana les estrenes més destacades del final d'any i les propostes més interessants per al 2013. Avancem imatges de pel·lícules com ara "Django desencadenado", de Quentin Tarantino;"Lincoln", de Steven Spielberg; "The Master", de Paul Thomas Anderson, o "El Gran Gatsby", de Baz Luhrmann. Pel que fa al cine fet a Catalunya, destaquem estrenes com ara "Insensibles", de Juan Carlos Medina; "Los últimos días", dels germans Pastor o "El desconcert", de Mar Coll. També parlem de "Los amantes pasajeros", l'últim film de Pedro Almodóvar o de "La banda Picasso", de Fernando Colomo. I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre el millor cine català i espanyol de l'any.

 • Cinema 3 - capítol 499
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 499

  Avancem una estrena de Nadal: "Los miserables", amb Hugh Jackman i Russell Crowe.
  Ampli reportatge sobre "Infancia clandestina", la pel·lícula q
  ue presenta l'Argentina als Oscars.
  Propostes infantils nadalenques, com "En Ralph, el destructor". Parlem també de "Las sesiones", pel·lícula protagonitzada per Helen Hunt amb molt d'humor, sexe i religió. Entrevistem Tryne Dirholm, l'actriu protagonista, juntament amb Pierce Brosnan, de la comèdia romàntica "Amor es todo lo que necesitas", de Sussane Bier. Cristian Mungiu, director guanyador de la Palma d'Or de Canes 2007, ens parla del seu últim film: "Más allá de las colinas".I sortim al carrer per saber què pensa el públic de l'estrena de la setmana: "El hòbbit", de Peter Jackson.

  Avancem una estrena de Nadal: "Los miserables", amb Hugh Jackman i Russell Crowe. Ampli reportatge sobre "Infancia clandestina", la pel·lícula que presenta l'Argentina als Oscars. Propostes infantils nadalenques, com "En Ralph, el destructor". Parlem també de "Las sesiones", pel·lícula protagonitzada per Helen Hunt amb molt d'humor, sexe i religió. Entrevistem Tryne Dirholm, l'actriu protagonista, juntament amb Pierce Brosnan, de la comèdia romàntica "Amor es todo lo que necesitas", de Sussane Bier. Cristian Mungiu, director guanyador de la Palma d'Or de Canes 2007, ens parla del seu últim film: "Más allá de las colinas".I sortim al carrer per saber què pensa el públic de l'estrena de la setmana: "El hòbbit", de Peter Jackson.

 • Cinema 3 - capítol 498
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 498

  - Reportatge sobre "El Hobbit: un viatge inesperat" de Peter Jackson.
  - Entrevista en profunditat a Jacques Audiard, director de la pel·lícula "
  De óxido y hueso".
  - Reportatge sobre "El bosc", amb entrevistes al director Óscar Aibar i als actors Àlex Brendemühl, Maria Molins i Pere Ponce.
  - Avancem "El cuerpo", producció de TV3, amb entrevistes al director, Oriol Paulo i als actors Jose Coronado, Belén Rueda, Hugo Silva i Aura Garrido.
  - Preguntem al públic que en pensa sobre "La vida de Pi".
  - I donem suport a "La Marató" de TV3 amb un reportatge de pel·lícules sobre el càncer.

  - Reportatge sobre "El Hobbit: un viatge inesperat" de Peter Jackson. - Entrevista en profunditat a Jacques Audiard, director de la pel·lícula "De óxido y hueso". - Reportatge sobre "El bosc", amb entrevistes al director Óscar Aibar i als actors Àlex Brendemühl, Maria Molins i Pere Ponce. - Avancem "El cuerpo", producció de TV3, amb entrevistes al director, Oriol Paulo i als actors Jose Coronado, Belén Rueda, Hugo Silva i Aura Garrido. - Preguntem al públic que en pensa sobre "La vida de Pi". - I donem suport a "La Marató" de TV3 amb un reportatge de pel·lícules sobre el càncer.

 • Cinema 3 - capítol 497
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 497

  Jaume Figueras entrevista Whit Stillman, que torna al cinema amb "Damiselas en apuros".
  Luis Tosar, Miguel Courtois i Martina García parlen sobr
  e "Operación E", una pel·lícula sobre un segrest de les FARC a Colòmbia.
  Reportatge sobre "El doble del diablo", l'últim film de Lee Tamahori.
  Roger Gual i l'equip de "Menú degustació" ens expliquen els detalls del rodatge d'aquesta pel·lícula, que veurem a la primavera.
  Reportatge sobre Marni Nixon, la cantant que doblava estrelles de Hollywood en escenes musicals.
  I en l'enquesta preguntem als actors de Cesc Gay les seves impressions sobre "Una pistola en cada mano", que s'estrena aquesta setmana.

  Jaume Figueras entrevista Whit Stillman, que torna al cinema amb "Damiselas en apuros". Luis Tosar, Miguel Courtois i Martina García parlen sobre "Operación E", una pel·lícula sobre un segrest de les FARC a Colòmbia. Reportatge sobre "El doble del diablo", l'últim film de Lee Tamahori. Roger Gual i l'equip de "Menú degustació" ens expliquen els detalls del rodatge d'aquesta pel·lícula, que veurem a la primavera. Reportatge sobre Marni Nixon, la cantant que doblava estrelles de Hollywood en escenes musicals. I en l'enquesta preguntem als actors de Cesc Gay les seves impressions sobre "Una pistola en cada mano", que s'estrena aquesta setmana.

 • Cinema 3 - capítol 496
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 496

  Jaume Figueras entrevista Cesc Gay, Ricardo Darín i Luis Tosar, que el 5 de desembre estrenen "Una pistola en cada mano".
  Reportatge sobre "La vida de Pi", l'última pel·lícula d'Ang Lee, rodada en 3D.
  Daniel Calparsoro ens explica els detalls d'"Invasor".
  Entrevista en profunditat al director italià Paolo Taviani, que estrena "César debe morir".
  Atenció especial al rodatge d'"El desconcert", de Mar Coll.
  Sortim al carrer per saber què pensa el públic juvenil d'"Amanecer 2".

  Jaume Figueras entrevista Cesc Gay, Ricardo Darín i Luis Tosar, que el 5 de desembre estrenen "Una pistola en cada mano". Reportatge sobre "La vida de Pi", l'última pel·lícula d'Ang Lee, rodada en 3D. Daniel Calparsoro ens explica els detalls d'"Invasor". Entrevista en profunditat al director italià Paolo Taviani, que estrena "César debe morir". Atenció especial al rodatge d'"El desconcert", de Mar Coll. Sortim al carrer per saber què pensa el públic juvenil d'"Amanecer 2".

 • Cinema 3 - capítol 495
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 495

  Parlem amb l'equip de "Fin", l'adaptació de la novel·la de David Monteagudo protagonitzada per Maribel Verdú i Clara Lago i dirigida per Jorge Torregrossa.
  Ens fem ressò del rodatge de l'última pel·lícula dels germans Pastor, "Los últimos días".
  Parlem amb Costa-Gavras d'"El capital", una pel·lícula sobre els qui controlen els diners.
  Reportatge sobre "Golpe de efecto", amb Clint Eastwood com a protagonista.
  Destaquem amb la tòfona del programa "César debe morir", l'últim film dels germans Taviani, premiat amb l'Ós d'Or a la Berlinale.
  Preguntem al públic què en pensa de la pel·lícula "En la casa", de François Ozon.
  I fem un repàs de tots els petits festivals que se celebren a Catalunya en aquestes dates.

  Parlem amb l'equip de "Fin", l'adaptació de la novel·la de David Monteagudo protagonitzada per Maribel Verdú i Clara Lago i dirigida per Jorge Torregrossa. Ens fem ressò del rodatge de l'última pel·lícula dels germans Pastor, "Los últimos días". Parlem amb Costa-Gavras d'"El capital", una pel·lícula sobre els qui controlen els diners. Reportatge sobre "Golpe de efecto", amb Clint Eastwood com a protagonista. Destaquem amb la tòfona del programa "César debe morir", l'últim film dels germans Taviani, premiat amb l'Ós d'Or a la Berlinale. Preguntem al públic què en pensa de la pel·lícula "En la casa", de François Ozon. I fem un repàs de tots els petits festivals que se celebren a Catalunya en aquestes dates.

 • Cinema 3 - capítol 494
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 494

  Entrevistem Denis Lavant i Edith Escob, protagonistes de l'últim film de Leos Carax, triomfador absolut de l'últim Festival de Sitges.
  Recuperem "El festín de Babette", quan es compleixen 25 anys de l'estrena, i parlem amb la protagonista, Sthépane Audran.
  Reportatge amb entrevistes als actors de "La parte de los ángeles", la darrera pel.lícula de c.
  Especial sobre Dario Argento, que té en cartell "Drácula 3D".
  Primeres imatges del film de Cesc Gay "Una pistola en cada mano".
  I l'opinió del públic sobre "Skyfall".

  Entrevistem Denis Lavant i Edith Escob, protagonistes de l'últim film de Leos Carax, triomfador absolut de l'últim Festival de Sitges. Recuperem "El festín de Babette", quan es compleixen 25 anys de l'estrena, i parlem amb la protagonista, Sthépane Audran. Reportatge amb entrevistes als actors de "La parte de los ángeles", la darrera pel.lícula de c. Especial sobre Dario Argento, que té en cartell "Drácula 3D". Primeres imatges del film de Cesc Gay "Una pistola en cada mano". I l'opinió del públic sobre "Skyfall".

 • Cinema 3 - capítol 493
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 493

  - Entrevistem François Ozon, director d'"En la casa", la pel·lícula guanyadora de l'últim Festival de Sant Sebastià, que s'estrena aquesta setmana.
  - Reportatge sobre "Fènix 11·23", amb entrevistes als directors Joel Joan i Sergi Lara i a la resta de l'equip.
  - Parlem amb Isaki Lacuesta, Premi Nacional de Cine.
  - Entrevistem Matteo Garrone, que estrena "Reality".
  - Preguntem al públic què en pensa de l'últim 007, "Skyfall".
  - I repassem la resta d'estrenes de la setmana: "Drácula 3D", "Todo es silencio" i "Buscando a Eimish".

  - Entrevistem François Ozon, director d'"En la casa", la pel·lícula guanyadora de l'últim Festival de Sant Sebastià, que s'estrena aquesta setmana. - Reportatge sobre "Fènix 11·23", amb entrevistes als directors Joel Joan i Sergi Lara i a la resta de l'equip. - Parlem amb Isaki Lacuesta, Premi Nacional de Cine. - Entrevistem Matteo Garrone, que estrena "Reality". - Preguntem al públic què en pensa de l'últim 007, "Skyfall". - I repassem la resta d'estrenes de la setmana: "Drácula 3D", "Todo es silencio" i "Buscando a Eimish".

 • Cinema 3 - capítol 492
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 492

  - Ampli reportatge sobre "Skyfall", amb entrevistes a Daniel Craig i Javier Bardem.
  - Reportatge sobre "Sinister" amb entrevista al director Sco
  tt Derrickson.
  - Repassem el palmarès del festival de Valladolid (SEMINCI).
  - Entrevistem el director de la pel·lícula d'animació "O Apóstolo", Fernando Cortizo.
  - I sortim al carrer per saber què pensa el públic d'"Argo", l'última pel·lícula dirigida per Ben Affleck.

  - Ampli reportatge sobre "Skyfall", amb entrevistes a Daniel Craig i Javier Bardem. - Reportatge sobre "Sinister" amb entrevista al director Scott Derrickson. - Repassem el palmarès del festival de Valladolid (SEMINCI). - Entrevistem el director de la pel·lícula d'animació "O Apóstolo", Fernando Cortizo. - I sortim al carrer per saber què pensa el públic d'"Argo", l'última pel·lícula dirigida per Ben Affleck.

Anar al contingut