"Benvinguts a la família"
Opten als premis "Benvinguts a la família", "Joc de cartes", Yolanda Ramos, Pablo Derqui i Lídia Heredia

Cinc nominacions per a TV3 als Zàpping

"Benvinguts a la família", Yolanda Ramos per "Benvinguts a la família", Pablo Derqui per "Si no t'hagués conegut", "Joc de cartes" i la presentadora d'"Els matins", Lídia Heredia, opten a endur-se un d'aquests guardons.

TV3 ha obtingut cinc nominacions en la 24a edició dels Premis Zapping, els premis a l'oci audiovisual de qualitat que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC). La comèdia "Benvinguts a la família", que aquest dilluns estrena la seva segona temporada, opta al premi en la categoria de millor sèrie, en competició amb "Vivir sin permiso" i "Fariña".

Yolanda Ramos, una de les protagonistes de "Benvinguts a la família", la comèdia negra de TV3, opta al premi en la categoria d'actriu en lluita amb Anna Castillo ("Estoy vivo") i Pilar Castro ("Vivir sin permiso").

Pablo Derqui opta al premi en la categoria d'actor per la seva interpretació en "Si no t'hagués conegut". En la mateixa categoria opten al premi Javier Gutiérrez ("Estoy vivo") i Javier Rey ("Fariña").

"Joc de cartes", el  viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs, presentat per Marc Ribas, es troba nominat en la categoria de programa entreteniment/concurs al costat de "Maestros de la costura" i "Pasapalabra".

Lídia Heredia, que presenta cada dia "Els matins", programa que també dirigeix, opta a premi en la categoria de presentador/a al costat de Jacob Petrus ("Aquí la Tierra") i Christian Gálvez ("Pasapalabra")

Finalment, TV3 rep també un dels Premis Nominals que atorgarà l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Un premi especial a TV3 per oferir i produir documentals que fomenten un major coneixement científic i humà de malalties i trastorns mentals, de manera que ajuden a erradicar l'estigma social que molt sovint els acompanya en produccions com "La música és vida", "Utopia iogurt" o "Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)".

Els Premis Zapping d'aquest any són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat de 2018. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són els consumidors i usuaris els que escullen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.

Anar al contingut