Paco Mir, David Fernández, Sílvia Bel i Llol Bertran són alguns dels convidats de "Celebrem!"
Paco Mir, David Fernández, Sílvia Bel i Llol Bertran són alguns dels convidats de "Celebrem!"

Celebrem! el dia de la sinceritat

El dia de l'estrena és molt especial i "Celebrem!" vol dedicar el capítol a un motiu de pes, el dia de la sinceritat. Els convidats seran Samantha, Sílvia Bel, Elena Gadel i la dansa i el hip-hop dels Brodas Bros. A més, el programa proposarà un joc per veure qui dels convidats és més sincer. Quan s'hagi resolt aquest dubte, en vindrà un altre, descobrir qui s'amaga sota la disfressa del convidat que acompanyarà l'Adriana Fuertes.

Celebrem! el dia de l'optimisme

El segon capítol de "Celebrem!" s'ha proposat celebrar l'aspecte que segurament defineix més l'esperit del programa: l'optimisme." Per fer-ho, visitarà l'escenari del Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú el grup musicalThe Sey Sisters, Lloll Bertran, Joan Garriga i la companyia de circ Madame Gaüc. El programa voldrà demostrar si realment la llei de Murphy és tan certa com sembla, amb un joc en què es posaran a prova algunes de les seves normes. I l'Adriana Fuertes arribarà amb el convidat que s'amaga sota la disfressa. Els costarà gaire endevinar-lo?

Celebrem! el dia sense por

Aquest tercer capítol s'ha proposat foragitar tota mena de pors. Per això celebra el dia sense por. Els convidats que no han tingut cap por de ser al programa són l'actriu i directora Leticia Dolera, l'actor Jordi Vilches i la cantant Beth Rodergas. L'actuació anirà a càrrec de la companyia de dansa de Roser López Espinosa. I el joc d'aquest dia sense por voldrà saber qui té menys por de tot Catalunya. El programa acabarà amb la secció habitual de l'Adriana Fuertes, amb un famós disfressat.

Celebrem! el dia de la improvisació

El programa arribarà a la quarta emissió amb un capítol dedicat a la improvisació, que es farà des del Teatre Principal. Ara, que per fer honor al leitmotiv del dia, potser també sortirà al carrer. La cantautora Judit Neddermann, un dels integrants de Tricicle, Paco Mir, i l'artista de circ Jessica Arpin seran els convidats d'aquest capítol, en què es proposarà un joc per veure qui té el cap menys quadriculat. Com de costum, la secció de l'Adriana Fuertes no posarà les coses fàcils al Guillem i als convidats per endevinar qui s'amaga sota la disfressa.

Celebrem! el dia de la calma

"Celebrem!" arribarà a l'últim episodi amb la voluntat que l'atmosfera del programa s'impregni d'aquest estat en què no hi ha agitació ni presses i tot té un ritme tranquil. Per fer-ho ha convidat l'actor Enric Auquer, la cantautora Gemma Humet, l'actor i humorista David Fernández i la companyia de titelles Zero en Conducta. El joc habitual serà per veure quin dels convidats és el més tranquil i, després d'aquest moment de pau, n'arribarà un de més agitat, amb el repte d'endevinar qui s'amaga sota la disfressa del convidat de l'Adriana Fuertes.

Anar al contingut