Vídeo del capítol en versió original

Trevor Hawkins: "Aquesta experiència ha estat molt més autèntica que caminar per una terra desconeguda, mirant com un turista. Hem tingut molta sort de poder fer aquest viatge únic."

Qui és el Trevor?

Si sou tafaners, potser heu vist algun dels vídeos de viatges d'en Trevor Hawkins. Un realitzador audiovisual dels EUA. Els vídeos de les seves aventures arreu del món tenen més de mig milió de visites a les xarxes socials. Acostuma a viatjar sol, però en aquesta ocasió ho ha fet amb la Cori Jo Adams, la seva parella.

El trobareu a internet i a les xarxes socials a: 

Web: http://mammothmedia.tv/
Twitter: http://twitter.com/MammothKC
Instagram:https://instagram.com/mammoth_media/
Vimeo: https://vimeo.com/mammothmediakc

Què li hem ensenyat de Catalunya?

Iniciem el viatge al Monestir de Sant Pere de Rodes, des d'on baixem fins al Port de la Selva. Els nostres viatgers hi arriben en el mateix moment en què arriben les barques de pesca, i de cop som al mig d'una de les subhastes més autèntiques del país, i en un tres i no res mengem gambes dalt d'un vaixell.

Ens submergim també en les aigües del Cap de Creus i, per mar, arribem a Port Lligat. Entrem a la casa de Gal·la i Salvador Dalí, ens hi acompanyen dos guies excepcionals, i els nostres viatgers s'hi passegen sols, sense cap més visitant. A la nit, amb els últims pescadors de Port Lligat i els millors cuiners de Cadaqués, fem un suquet arran de mar.

L'altra comarca que visitem en aquest capítol és la Garrotxa: fagedes i volcans vistos des de terra i des de l'aire. A la nit, en Trevor i la Cori torraran castanyes i cantaran a la vora del foc d'un mas que ja existia quan Colom va arribar al continent americà.

I, abans de marxar cap a casa seva: sorpresa final al Parc Güell
Les preguntes de la Ivana
Si el Trevor i la Cori convidessin la Ivana als Estats Units on la portarien?

Anar al contingut