T'imagines que reps un missatge on et conviden a passar una setmana a l'altra punta de món? Doncs és exactament això el que els ha passat als protagonistes del "Catalunya Experience."

Tenim convidats vinguts dels cinc continents. Són escriptors, bloguers, instagramers, presentadors de televisió... gent influent a les xarxes socials. A cadascun d'ells li hem fet un viatge a mida i ple de sorpreses. Tots els nostres convidats han arribat a l'aeroport sense saber on anaven ni amb quina aventura es trobarien.

Els veurem nedant entre tonyines, pescant gambes a Palamós, saltant amb paracaigudes, gaudint dels nostres paisatges, rient amb la gent que s'han anat trobant i llepant-se els dits a les millors taules.

22 capítols de 52 minuts, on descobriràs el teu país a través dels ulls d'un guiri.  Et convidem a veure una Catalunya com mai l'has vist, amb imatges que potser reconeixes però que et serà difícil d'oblidar.

Bona  part del programa s'ha gravat en anglès. Es pot veure per defecte en versió doblada, però també emet la versió original en anglès pel canal dual i subtitulada en català pel canal de subtítols per a sords.

Premis

2016 - Guanyador de Plata, categoria Viatges, als 37 Annual Telly Awards (USA)

2016 - Premi Mass Media als 32 Premis Alimara (Barcelona)

2016 - Premi Pica d'Estats al millor programa de televisió (Diputació de Lleida)

2016 - Premi Carles Rahola de periodisme (Cadaqués)

2016 - Seleccionat a l'Art&Tur 2016 (Porto, Portugal)

2016 - Primer premi del Zagreb Tourfilm Festival en la categoria de documental i programes de televisió (Zagreb, Croàcia)

2016 - Segon Premi de programes de televisió i documentals, categoria d'aventures i viatgers, al Art&Tur International Tourism Film Festival de Vilanova de Gaia, Oporto (Portugal)

Imagine receiving an invitation out of the blue to spend a week somewhere on the other side of the world ?

Well, that's exactly how "Catalunya Experience" works! Our visitors come from different corners of the five continents. They are Bloggers, Instagramers, TV program hosts…all active players on the social networks.

Each one's visit to Catalunya is a made-to-order trip full of surprises. All of our guests land at the Barcelona airport without a clue of what's in store for the week ahead. Together with them you'll enjoy seeing and learning about Catalunya's historic landmarks and stunning landscapes.

Anar al contingut