Nonna Cardoner presenta la gala "Catalunya aixeca el teló"
Avui, a les 21.55, a TV3

"Catalunya aixeca el teló": Nonna Cardoner presenta la gran festa del teatre

El teatre és, en essència, un joc a l'escenari. La Nonna Cardoner i la resta de nens i nenes que presentaran la gala d'aquest any des del Gran Teatre del Liceu s'encarregaran de recordar-nos-ho

La gala "Catalunya aixeca el teló" és el tret de sortida de la temporada teatral a Catalunya. Té com a objectiu presentar les novetats de la temporada en curs i també motivar el públic a veure teatre.

Creada i dirigida per "Nico & Sunset" i presentada per l'actriu infantil Nonna Cardoner, l'edició d'aquest any està pensada per a tots els públics. La gala tindrà lloc dilluns al Gran Teatre del Liceu i TV3 l'emetrà l'endemà, a partir de les 22.45.

La Nonna i els altres nens i nenes al capdavant de la gala ens recordaran amb molt d'humor que el teatre és, en essència, un joc a dalt d'un escenari. També reivindicaran l'assignatura de teatre a les escoles i la importància del seu paper com a espectadors als teatres de Catalunya.

En aquest acte es reuneix una gran representació de professionals de l'escena: directors, escenògrafs, músics, actors, actrius... L'humor i la música en directe són els principals ingredients per als espectadors, que també hi podran veure un tast de la cartellera de la nova temporada teatral.

 

Anar al contingut