Dimecres, a les 22.35, a TV3

Nous amfitrions i noves històries per descobrir, a "Cases d'algú"

Joan Maria Pou no desfà la maleta i continua el seu viatge per viure un munt d'experiències que està desitjant compartir amb els espectadors
Joan Maria Pou

En aquests nous capítols, al Joan Maria Pou l'esperen a països tan diferents com el Marroc, Finlàndia, els Emirats Àrabs o Irlanda. Allà trobarà
nous amics com en Rachid, un jove activista que viu a Rabat i que es preocupa més dels altres que d'ell mateix. També coneixerà la família de la Tuuli, una finlandesa molt simpàtica que ensenyarà en Pou a disparar amb arc. Mira que n'ha fet de coses en Pou, però encara n'hi queden moltes més per fer, com cuinar menjar tradicional libanès, cantar i ballar flamenc, passejar per la selva amb un músic cubà o fumar xixa amb una família siriana que viu al nord d'Irlanda.

A més, aquesta temporada vindrà amb un regal extra. El Pou està decidit a convidar a casa seva alguns dels amics que ha fet al llarg d'aquestes dues temporades del "Cases d'algú". Us imagineu qui seran els escollits? Només es pot assegurar que s'ho passaran pipa, però que menjar, el que seria menjar casolà... ho tenen complicat.

Galícia - El Marroc

Al primer dels nous capítols, el Pou torna a agafar la maleta, però aquesta vegada no se l'emporta gaire lluny. Anirà a Santiago de Compostel·la a visitar l'Esther, una dona que a la caravana ja li va cridar l'atenció per la seva estètica i que, a més a més, li va dir que el faria un artista. L'Esther es dedica a fer obres d'art i fins i tot té una botiga per vendre-les. S'ha casat dues vegades, té dos fills i fa uns anys va decidir deixar la seva parella per anar-se'n a viure sola.

I de Galícia al Marroc. El Pou se'n va a Rabat a retrobar-se amb el Rachid, un noi de 23 anys que va marxar de casa per estudiar enginyeria. El Rachid també és un apassionat dels viatges en solitari. En una de les seves escapades va haver de passar una nit al carrer i allà va conèixer un grup de persones sense sostre que el van ajudar. A partir d'allò, el Rachid va decidir fundar Zero Hunger, una ONG que prepara menjar per a la gent que es veu obligada a viure al carrer.