Cada any a Catalunya ens visiten 18 milions de turistes. Persones anònimes que amaguen històries sorprenents i en Joan Maria Pou està disposat a descobrir-les totes.

A "Cases d'algú" cada setmana coneixerem aquestes meravelloses històries de la mà de personatges anònims, gent d'arreu del món, que ens obriran les portes de casa seva per conviure amb ells durant dos dies i convertir-se en uns amfitrions molt especials.

Aquest no és un programa de viatges. Més aviat un intercanvi d'experiències, de costums, de diferents maneres d'entendre la vida. On també descobrirem racons del món poc coneguts, però que representen part imprescindible de les vides dels nostres personatges.

Els espectadors viatjaran, de la mà d'en Pou, de casa en casa per tot el món. Des de les muntanyes de Jordània, a l'estepa de Rússia. Escoltarem el jazz de Nova Orleans i ens beurem uns gotets de mescal a Tequisquiapan. Passejarem pels canals de Londres i per les praderies d'Iowa City. I passarem molt fred a Canadà. I a Suècia. I a Islàndia...

"Cases d'algú" és un programa basat en el format belga 'Be my guest' i s'emetrà per TV3 (Televisió de Catalunya), en coproducció amb DLO Producciones i Alça Manela.

El presentador

Joan Maria Pou serà l'encarregat de portar la maleta a l'espectador en aquesta aventura per tot el món. En Pou és un dels periodistes més ben valorats del país, amb una llarga trajectòria a la ràdio. Responsable des de l'any 2000 de les retransmissions dels partits del Barça a RAC1 a "El Barça juga a RAC1", emissora on també ha presentat els programes "Primer toc", "Tu diràs" i "No ho sé". Com a resultat de la seva feina en aquest mitjà, va rebre el premi de Ràdio Associació de Catalunya al millor professional de ràdio. Pel que fa al seu pas pel mitjà televisiu, ha col·laborat en diferents programes de TV3 com "Esport Club" o "El Club". També col·labora en la premsa escrita, concretament en el diari "Ara", "El Mundo Deportivo" i en la seva pròpia web, Fot-li Pou. El 2006 va fer la seva primera incursió en el mon literari amb el llibre "Avui patirem", on parla de la seva relació amb el món barcelonista.

Anar al contingut