Dijous, a les 22.35, a TV3

Islàndia i Moscou, noves parades de "Cases d'algú"

En Joan Maria es trobarà amb dues noves amfitriones: l'Eva i la Iúlia. Amb l'Eva, farà ioga a Islàndia, i amb la Iúlia, gaudirà de l'òpera i de la nit a Moscou.

El dijous 15 de febrer, a les 22.35, TV3 estrena un nou programa de "Cases d'algú".

En aquesta ocasió, en Pou agafarà l'avió per anar a la capital d'una de les illes més septentrionals d'Europa: Islàndia. Allà l'esperen, amb els seus fills, l'Eva i l'Agust. Ella és professora de ioga i ell és el propietari del forn més hipster i popular de tot Reykjavík. Amb l'Eva, en Pou s'iniciarà en el ioga i veurem si és capaç de fer l'"ocell del paradís" o la "salutació al sol" sense lesionar-se. També aprendrà a fer pa amb l'Agust i descobrirà com s'ho fa aquesta parella islandesa per conciliar feina i vida familiar.

I d'Islàndia cap a Moscou, a casa de la Iúlia, una apassionada de la música i del menjar que no parla gaire l'anglès. Veurem com s'ho fa el Pou per entendre-s'hi... La Iúlia és cantant d'òpera, però també té una altra professió que deixarà el presentador amb la boca oberta. A Rússia, en Pou es deixarà portar i l'acompanyarà durant dos dies de la seva vida. Ja veurem si donarà el do de pit i cantarà "La traviata"!