Estrena a la tardor

"Cases d'algú" surt a la recerca de més turistes per preparar la segona temporada

Joan Maria Pou i la caravana del programa viatjaran a diferents punts de Catalunya per trobar nous turistes d'arreu del món. El programa va tenir una bona acollida, en la seva primera temporada, amb una audiència mitjana de 361.000 espectadors i un 14,6% de quota
Joan Maria Pou al costat de la caravana del programa
Joan Maria Pou al costat de la caravana del programa

Cada any visiten Catalunya 18 milions de turistes, persones anònimes que amaguen històries sorprenents. Joan Maria Pou està disposat a descobrir-les totes, en la segona temporada de "Cases d'algú". Per això, en Pou i la caravana del programa comencen a viatjar per diferents punts de Catalunya, especialment de la ciutat de Barcelona, per conèixer nous turistes de tot el món, persones interessants amb històries per descobrir. Persones que obriran les portes de casa seva, perquè Joan Maria Pou convisqui amb ells durant dos dies, i que es convertiran en uns amfitrions molt especials.

Aquest no és un programa de viatges, més aviat és un intercanvi d'experiències, de costums, de diferents maneres d'entendre la vida, en què també es descobriran racons del món poc coneguts que representen una part imprescindible de les vides dels personatges.

El programa va tenir bones audiències i va liderar la seva franja en la primera temporada

"Cases d'algú" va tenir una bona acollida en la seva primera temporada, amb una audiència mitjana de 361.000 espectadors i un 14,6% de quota.

El programa va liderar còmodament la seva franja d'emissió i també va obtenir una molt bona valoració qualitativa. Va recollir unes valoracions excel·lents, amb un índex qualitatiu de 8,4 segons el panel de GFK, l'empresa multinacional alemanya d'investigació i anàlisi de mercat que elabora informes sobre les valoracions qualitatives dels espectadors per a les principals televisions europees.

En la valoració qualitativa de GFK, també va destacar com a programa d'entreteniment; el 95% del panel el considera molt o força entretingut; també com a format original i diferent pel 94,4%. Un 98,7% va en valorar molt bé la posada en escena i també va ser considerat un programa de molta qualitat per un 87,4%. Aquestes bones valoracions van fer que tingués una gran notorietat ,ja que un 92,7% va dir que el comentaria i l'índex de recomanació es va situar en un 8,4 sobre 10.

"Cases d'algú" és un programa basat en el format belga 'Be my guest' i s'emetrà per TV3, en coproducció amb DLO Producciones i Alça Manela.

facebook.com/casesdalgutv3
twitter.com/casesdalgutv3
instagram.com/casesdalgutv3

Anar al contingut