Avui, a les 22.35, a TV3

"Cases d'algú" descobreix talents amagats als EUA i a Lituània

Joan Maria Pou descobrirà el món del col·leccionisme d'art amb la Maggie, a Miami, i parlarà sobre cinema amb la Darija, a Vílnius.

La primera visita que farà Joan Maria Pou serà a Miami. Allà, la Maggie li obrirà les portes de casa seva per ensenyar-li el món del col·leccionisme d'art. De fet, no caldrà que el Pou es mogui gaire de la casa, perquè és plena de peces d'artistes emergents. Amb ella, trobarà el Miami més selecte, però també el més pintoresc, i la Maggie li presentarà alguns dels artistes més joves de la ciutat. Cal veure si el Pou té tan bon ull com ella i és capaç de triar bé quines obres d'art vol comprar.

I de l'art pictòric al setè art, amb una productora de cinema de Vílnius, la Darija. A la caravana de "Cases d'algú", va explicar que la capital de Lituània era una gran ciutat per descobrir i al Pou li va faltar temps per anar-ho a comprovar. Amb ella podrà parlar sobretot de cinema, que és una part indispensable de la seva vida. Però també li quedarà temps per conèixer la seva mare a la casa de muntanya que tenen i per aprendre a tocar la bateria amb el Vaidotas, l'exparella de la Darija, amb qui encara són bons amics. Encara que sembli un pla una mica esbojarrat, val molt la pena.