• Caràcter - capítol 2
  Veure vídeo

  Caràcter - capítol 2

  Inquietuds, influències, projectes, el procés artístic, pors, ambicions... Bibiana Ballbè manté converses íntimes i properes amb els integrants del mapa creatiu del país.
  Isaac Marcet, director de Playground, i l'emprenedor Jordi Barri, un "vis à vis" entre l'il·lustrador Juanjo Sáez i el dissenyador gràfic Mario Eskenazi són els convidats del programa d'avui. El punt musical el posaran Renaldo & Clara, que tocaran en directe temes del seu últim treball: "Fruits del teu bosc".

  Inquietuds, influències, projectes, el procés artístic, pors, ambicions... Bibiana Ballbè manté converses íntimes i properes amb els integrants del mapa creatiu del país. Isaac Marcet, director de Playground, i l'emprenedor Jordi Barri, un "vis à vis" entre l'il·lustrador Juanjo Sáez i el dissenyador gràfic Mario Eskenazi són els convidats del programa d'avui. El punt musical el posaran Renaldo & Clara, que tocaran en directe temes del seu últim treball: "Fruits del teu bosc".

 • B-Toy, Neus Ballús, Miqui Otero, Kiko Amat i Da Souza
  Veure vídeo

  B-Toy, Neus Ballús, Miqui Otero, Kiko Amat i Da Souza

  Ballbè conversa de matinada amb l'artista urbana B-Toy qui bombardeja les parets d'un polígon industrial amb els seus "stencils". La directora de cine Neus Ballús passeja i ensenya alguns racons de Gallecs, l'escenari on es va rodar la seva premiada pel·lícula "La plaga". D'altra banda, Bibiana Ballbè assisteix a la conversa dels escriptors Miqui Otero i Kiko Amat.
  I la banda sonora del programa la posaran els mallorquins Da Souza, en directe, des de la terrassa de l'Arts Santa Mònica, on presentaran el seu àlbum de debut, "Flors i violència".

  Ballbè conversa de matinada amb l'artista urbana B-Toy qui bombardeja les parets d'un polígon industrial amb els seus "stencils". La directora de cine Neus Ballús passeja i ensenya alguns racons de Gallecs, l'escenari on es va rodar la seva premiada pel·lícula "La plaga". D'altra banda, Bibiana Ballbè assisteix a la conversa dels escriptors Miqui Otero i Kiko Amat. I la banda sonora del programa la posaran els mallorquins Da Souza, en directe, des de la terrassa de l'Arts Santa Mònica, on presentaran el seu àlbum de debut, "Flors i violència".

Anar al contingut