Cada dia les nostres vides van més lligades a la tecnologia. Fem servir el mòbil per fer la compra, estar en contacte amb la família, anar al banc, consultar el metge o pagar el parquímetre. Però no totes les generacions se senten còmodes amb aquesta dependència tecnològica. La por i els dubtes sovint fan que alguns dels més grans es quedin enrere i sentin que el món se'ls escapa. "Canvi de xip" arriba disposat a combatre aquesta idea i demostrar que mai no és tard per aprendre.

"Canvi de xip" es basa en un experiment social revelador que reuneix la generació més jove, una generació hiperconnectada que no entén la vida sense wifi, amb la darrera generació analògica de Catalunya. A cada capítol aquests onliners intentaran introduir els oldtimers en les meravelles del món digital.

Els nostres oldtimers es posaran a les mans de joves tuitaires, influencers gastronòmics, youtubers humoristes o artistes del TikTok per fer nous descobriments que els ajudaran a millorar les seves vides: des d'aprendre a fer videotrucades amb la família, fer una festa sorpresa a les amigues, o viure noves experiències gràcies a la tecnologia. Però l'ensenyament tecnològic comporta una contrapartida: els onliners s'enduran també un grapat de lliçons de la mà de la nostra gent gran, una generació importantíssima, capaç de transmetre coneixements i valors dels quals tots podem aprendre.

El programa serà testimoni d'aquesta connexió creuada, un intercanvi generacional enriquidor on tothom, joves i més grans, viurà una experiència única, divertida i reptadora.

"Canvi de xip" és el nou programa de TV3 amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura. Després d'haver-se emès amb èxit a Finlàndia i Regne Unit, arriba a les nostres pantalles per emocionar-nos, divertir-nos i, sobretot, canviar el rumb dels seus protagonistes.

Anar al contingut