Programació especial

Canvi de programació amb motiu de la mort de Pere Casaldàliga

TV3 ofereix la reemissió de la minisèrie documental "Descalç sobre la terra vermella" i l'entrevista que li va fer Mònica Terribas a Sao Félix do Araguaia, al Brasil
TEMA:
Programació especial

Amb motiu de la mort del bisbe català Pere Casaldàliga, TV3 ofereix aquesta nit una programació especial amb la reemissió de la minisèrie documental "Descalç sobre la terra vermella", una minisèrie documental de dos capítols basada en el llibre de Francesc Escribano i dirigida per Oriol Ferrer. La trobada entre Casaldàliga i el cardenal Joseph Ratzinger serveix de fil conductor i mostra com n'eren, de distants, les posicions dels dos protagonistes.

La cinta, que explica la lluita del bisbe català a favor dels drets dels camperols del Mato Grosso, és una coproducció de Televisió de Catalunya, Minoria Absoluta, Televisió Espanyola, Raiz Produçoes Cinematográficas i TV Brasil.

Un cop acabi, TV3 remetrà "Pere Casaldàliga: militant de l'esperança", l'entrevista que li va fer Mònica Terribas, l'any 2005, a Sao Félix do Araguaia, al Brasil. En la conversa, Casaldàliga valora fets clau, com ara els atemptats contra les Torres Bessones, la mort de Joan Pau II, el papat de Benet XVI i els matrimonis homosexuals aprovats a Espanya.

La programació especial arrenca a les 22.05, després del "Telenotícies vespre cap de setmana".

ARXIVAT A:
Programació especial
Anar al contingut