Clara Peya interpretant al seu piano al bell mig d'un prat. "Calma in-tensa"
Clara Peya interpretant al seu piano al bell mig d'un prat. "Calma in-tensa"
Diumenge, a les 22.00, a TV3

"Calma in-tensa", l'homenatge de TV3 als afectats per la Covid-19

Un espai basat en imatges de gran impacte visual i emocional que vol ser un homenatge als que ens han deixat pel coronavirus, als que hi han lluitat en contra i als que encara hi lluiten

El programa "Calma in-tensa" és una peça de caràcter estrictament audiovisual, impulsada per l'àrea d'imatge de TV3, que vol ser l'homenatge de Televisió de Catalunya a tots aquells que ens han deixat per la Covid-19. També als que han lluitat contra aquesta pandèmia o als molts que encara ho segueixen fent dia a dia.

L'espai es basa en imatges de gran impacte visual i emocional sobre l'efecte que el coronavirus ha tingut sobre el territori i en les nostres vides. No conté ni diàlegs ni narració.

Tant aquestes imatges com el discurs audiovisual responen a mots com: soroll, silenci, confinament, fe, esperança, herois, resistir… Són les paraules que acompanyaran en aquest viatge, que vol ajudar a reviure totes aquelles sensacions i emocions que s'han viscut en els dies de confinament més dur al país.

La banda sonora de la peça s'articula amb els actors Pep Cruz i Sílvia Bel recitant, així com amb la música de Clara Peya o els Stay Homas des del seu terrat. També hi intervenen Lluís Llach, Judit Neddermann, Gemma Humet i Santi Balmes amb la versió d'"Un núvol blanc" contra el coronavirus per a la campanya "Jo em corono", i Sílvia Pérez Cruz.

Diferents equips de TV3 van estar gravant per molts racons i ciutats de Catalunya en els dies que el confinament era més estricte. Les imatges que van obtenir són, ara ja, fons patrimonial. D'aquest material i d'altre rodat des de drons o helicòpter en surt la gran base per fer aquest viatge emocional. A més, s'ha pogut gravar Clara Peya interpretant al seu piano al bell mig d'un prat, els Stay Homas al seu terrat de confinament, i Pep Cruz i Sílvia Bel també als seus llocs de "residència confinada".

Anar al contingut