Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Buscant una dona misteriosa

Cap herència sense hereu: Roger Coma estrena "Caigut del cel"

A la nova docusèrie de TV3, l'actor mirarà de trobar un hereu que està a punt de rebre la sorpresa de la seva vida: un regal caigut del cel. En el primer episodi, l'actor busca els hereus de Cristina Azcona, una arquitecta avançada al seu temps

Malauradament hi ha moltes persones que moren soles. Els diners que deixen no sempre acaben en mans de la gent a qui van destinats perquè aquesta persona és, per exemple, un cosí molt llunyà; o perquè aquesta persona no es pot localitzar, o perquè el contacte s'ha trencat fa dècades. Si vint anys després de la defunció, els hereus no han reclamat els diners, l'herència passa a mans de l'Estat. Aquest és el punt de partida de la docusèrie "Caigut del cel".

L'actor Roger Coma, que actualment interpreta el paper d'Ivan a la sèrie "Com si fos ahir", es posa al capdavant del programa amb la missió personal d'evitar que una herència es quedi sense hereu. Amb aquest objectiu explorarà en arxius municipals, en cementiris o en cases enderrocades fa anys per trobar pistes que el puguin conduir a les persones que no saben que tenen una herència a nom seu. Al principi de l'episodi, el conductor no sap mai com i on acabarà el viatge, de final impredictible, i anirà fins on calgui, fins i tot a l'estranger, per entregar aquest regal caigut del cel al destinatari.

Roger Coma amb Victorio Heredero, genealogista de Coutot Roehrig a Espanya i Portugal
Roger Coma amb Victorio Heredero, genealogista de Coutot Roehrig a Espanya i Portugal

 

CAPÍTOL 1: Els hereus de Cristina Azcona 

Cristina Azcona era una dona misteriosa, amb pocs amics, soltera i sense fills. Nascuda el 1944 a Barcelona, va ser una de les primeres arquitectes catalanes, i va aconseguir acumular un important patrimoni que ningú ha reclamat des que va morir, el 2013, amb 69 anys i sense fer testament. Durant el programa, Roger Coma haurà d'investigar la seva vida i, pas a pas, reconstruir el complex arbre genealògic d'una dona avançada al seu temps, fins a trobar els seus hereus legítims i entregar-los una sucosa herència. 

Roger coma davant de la làpida de Cristina Azcona
Roger coma davant de la làpida de Cristina Azcona

 

"Caigut del cel" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Gestmusic Endemol SAU i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El programa, dirigit per Núria Fonollà, té la producció de Clara Roca, la realització de Rut Boixader i el guió de José Ramón Fernández (Jotha). El format del projecte és de la televisió holandesa RTL4, on s'ha emès amb el títol original "A gift from heaven".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut