Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Una investigació difícil

Roger Coma busca els hereus d'un pis del Gòtic de Barcelona a "Caigut del cel"

En aquest programa, el conductor fa recerca per trobar els hereus de Josefa Durán, que va néixer i va morir a Barcelona, on va deixar un pis al barri Gòtic que ningú ha reclamat

TV3 emet el segon capítol de la docusèrie d'entreteniment "Caigut del cel", amb l'actor Roger Coma. Josefa Durán va morir sense deixar hereus. Nascuda a Barcelona, va deixar un pis al barri Gòtic que ningú ha reclamat després de gairebé un quart de segle. Estava casada, però no va tenir fills ni va deixar testament.  

En aquest cas, la investigació és difícil per a Roger Coma, perquè hi ha molt poca informació de la seva vida. Tibar el fil de la vida de Josefa Durán requerirà molta paciència, moltes visites a arxius i una mica de carretera per poder esbrinar a qui correspon l'herència.

Buscant la Teresa Durán al cementiri de Barcelona
Buscant la Josefa Durán al cementiri de Barcelona

El programa

"Caigut del cel" és una proposta que barreja recerca i "emotainment" en un format addictiu, en què els espectadors seguiran la recerca del conductor del programa per trobar un hereu que està a punt de rebre la sorpresa de la seva vida: un regal caigut del cel.

Cada any, a Catalunya, moren moltes persones sense fer testament. De vegades, els hereus legítims apareixen, però en altres ocasions, no. Normalment són familiars llunyans que no saben que tenen dret a aquesta herència o que ni tan sols coneixien el difunt i no saben que s'ha mort.

"Caigut del cel" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Gestmusic Endemol SAU i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El programa, dirigit per Núria Fonollà, té la producció de Clara Roca, la realització de Rut Boixader i el guió de José Ramón Fernández (Jotha). El format del projecte és de la televisió holandesa RTL4, on s'ha emès amb el títol original "A gift from heaven".

 

 

 

 

 

 

 

Repassant documents de l'Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona
Repassant documents de l'Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut