Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Va deixar en herència un pis i alguns comptes corrents

Maria Antònia, la puntaire de l'Arboç, a "Caigut del cel"

Una dona soltera que no té fills i mor sense deixar testament. Però quins són els familiars que poden reclamar l'herència? Aquest és el cas de Maria Antònia Mañé, una puntaire de l'Arboç. Roger Coma posarà llum a tot plegat.

La Maria Antònia Mañé va morir a l'Arboç l'any 2004 sense fer testament i deixant en herència un pis i alguns comptes corrents. Era soltera i no va tenir fills, així que ara és missió del Roger Coma, el nostre investigador, trobar a qui correspon l'herència de la Maria Antònia, un regal "Caigut del cel

Per aconseguir el seu propòsit, el Roger s'haurà de desplaçar-se al Penedès i, amb molta paciència, anar desgranant a poc a poc la vida de la nostra protagonista. Aquesta herència tindrà un final feliç?

 

L'actor Roger Coma fent recerca mentre l'afaiten
L'actor Roger Coma fent recerca mentre l'afaiten

El programa

"Caigut del cel" és una proposta que barreja recerca i "emotainment" en un format addictiu en què els espectadors seguiran la recerca del conductor del programa per trobar un hereu que està a punt de rebre la sorpresa de la seva vida: un regal caigut del cel.

Cada any, a Catalunya moren moltes persones sense fer testament. De vegades, els hereus legítims apareixen, però en altres ocasions, no. Normalment són familiars llunyans que no saben que tenen dret a aquesta herència o que ni tan sols coneixien el difunt i no saben que s'ha mort.

"Caigut del cel" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Gestmusic Endemol SAU i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El programa, dirigit per Núria Fonollà, té la producció de Clara Roca, la realització de Rut Boixader i el guió de José Ramón Fernández (Jotha). El format del projecte és de la televisió holandesa RTL4, on s'ha emès amb el títol original "A gift from heaven".

L'actor Roger Coma, cada cop més avesat a visitar cementiris
L'actor Roger Coma, cada cop més avesat a visitar cementiris
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut