• Antonio Pous: el ferrer de Sants
  Veure vídeo

  Antonio Pous: el ferrer de Sants

  L'Antonio Pous García mor a Barcelona el 2011 i deixa un pis a l'Hospitalet, el pis on vivia amb els seus pares. Mor solter i sense fills. Prové d'una família treballadora. Per banda de pare, agricultors de Roda de Ter, a Osona. Per part de mare, originaris de Cartagena, que van emigrar a Barcelona probablement durant la crisi minera i per treballar en la construcció del primer metro.
  En Roger haurà de recórrer Osona per poder anar teixint l'arbre familiar de l'Antonio i localitzar els seus hereus.

  L'Antonio Pous García mor a Barcelona el 2011 i deixa un pis a l'Hospitalet, el pis on vivia amb els seus pares. Mor solter i sense fills. Prové d'una família treballadora. Per banda de pare, agricultors de Roda de Ter, a Osona. Per part de mare, originaris de Cartagena, que van emigrar a Barcelona probablement durant la crisi minera i per treballar en la construcció del primer metro. En Roger haurà de recórrer Osona per poder anar teixint l'arbre familiar de l'Antonio i localitzar els seus hereus.

 • Janine: la perruquera de la Catalunya Nord
  Veure vídeo

  Janine: la perruquera de la Catalunya Nord

  La Janine Manera va néixer el 1945 a Pontellà, a la Catalunya Nord. La Janine, d'origen català, treballava allà de perruquera, era soltera i no tenia fills. L'any 2012, amb 66 anys, va morir a Perpinyà sense deixar testament.
  El despatx d'advocats Coutot-Roehrig ha rebut aquest cas i ha demanat al Roger Coma que s'encarregui de realitzar tota la investigació fins a trobar els hereus legítims de la Janine, als quals els correspondria heretar el pis que ella tenia a Pontellà.
  Per fer la seva investigació, el Roger viatjarà a França i esbrinarà els orígens de la Janine, investigarà el seu entorn, la seva personalitat i les seves connexions familiars. Aconseguirà trobar a qui correspon l'herència?

  La Janine Manera va néixer el 1945 a Pontellà, a la Catalunya Nord. La Janine, d'origen català, treballava allà de perruquera, era soltera i no tenia fills. L'any 2012, amb 66 anys, va morir a Perpinyà sense deixar testament. El despatx d'advocats Coutot-Roehrig ha rebut aquest cas i ha demanat al Roger Coma que s'encarregui de realitzar tota la investigació fins a trobar els hereus legítims de la Janine, als quals els correspondria heretar el pis que ella tenia a Pontellà. Per fer la seva investigació, el Roger viatjarà a França i esbrinarà els orígens de la Janine, investigarà el seu entorn, la seva personalitat i les seves connexions familiars. Aconseguirà trobar a qui correspon l'herència?

 • Juan: una vida a l'exili
  Veure vídeo

  Juan: una vida a l'exili

  Aquest cas ens porta a França, molt a prop de París, on l'any 1997 va morir Juan Mayoral. Originari de la Cerdanya, el Juan va haver de marxar a França en ple conflicte de la Guerra Civil, i allà va refer la vida, es va casar i va morir vidu, sense descendència i sense fer testament.
  El Roger Coma haurà d'aconseguir no només esbrinar qui era el Juan i la seva història, sinó també reconstruir un arbre genealògic d'una extensa família separada per la fam i la guerra, que el portarà per diferents poblacions de França i Catalunya fins a trobar els possibles hereus del nostre protagonista.

  Aquest cas ens porta a França, molt a prop de París, on l'any 1997 va morir Juan Mayoral. Originari de la Cerdanya, el Juan va haver de marxar a França en ple conflicte de la Guerra Civil, i allà va refer la vida, es va casar i va morir vidu, sense descendència i sense fer testament. El Roger Coma haurà d'aconseguir no només esbrinar qui era el Juan i la seva història, sinó també reconstruir un arbre genealògic d'una extensa família separada per la fam i la guerra, que el portarà per diferents poblacions de França i Catalunya fins a trobar els possibles hereus del nostre protagonista.

 • Maria Antònia: la puntaire de l'Arboç
  Veure vídeo

  Maria Antònia: la puntaire de l'Arboç

  La Maria Antònia Mañé va morir a l'Arboç l'any 2004 sense fer testament i va deixar en herència un pis i alguns comptes corrents. Era soltera i no va tenir fills, així que ara és missió del Roger Coma, el nostre investigador, trobar a qui correspon l'herència de la Maria Antònia.

  Per aconseguir el seu propòsit, el Roger haurà de desplaçar-se a la província de Tarragona i, amb molta paciència, anar desgranant a poc a poc la vida de la nostra protagonista. Tindrà aquesta herència un final feliç?

  La Maria Antònia Mañé va morir a l'Arboç l'any 2004 sense fer testament i va deixar en herència un pis i alguns comptes corrents. Era soltera i no va tenir fills, així que ara és missió del Roger Coma, el nostre investigador, trobar a qui correspon l'herència de la Maria Antònia. Per aconseguir el seu propòsit, el Roger haurà de desplaçar-se a la província de Tarragona i, amb molta paciència, anar desgranant a poc a poc la vida de la nostra protagonista. Tindrà aquesta herència un final feliç?

 • Josefa: l'herència del Barri Gòtic
  Veure vídeo

  Josefa: l'herència del Barri Gòtic

  La Josefa Durán Alonso va néixer i va morir a Barcelona, concretament al Barri Gòtic de la capital catalana, deixant un pis que ningú ha reclamat després de gairebé un quart de segle. En aquest cas, el Roger Coma té una feina difícil: la Josefa estava casada, però no va tenir fills ni va deixar testament i hi ha molt poca informació sobre la seva vida. Estirar el fil de la vida d'aquesta dona requerirà molta paciència, moltes visites a arxius i una mica de carretera, però, amb sort, el nostre particular investigador trobarà a qui correspon l'herència de la Josefa.

  La Josefa Durán Alonso va néixer i va morir a Barcelona, concretament al Barri Gòtic de la capital catalana, deixant un pis que ningú ha reclamat després de gairebé un quart de segle. En aquest cas, el Roger Coma té una feina difícil: la Josefa estava casada, però no va tenir fills ni va deixar testament i hi ha molt poca informació sobre la seva vida. Estirar el fil de la vida d'aquesta dona requerirà molta paciència, moltes visites a arxius i una mica de carretera, però, amb sort, el nostre particular investigador trobarà a qui correspon l'herència de la Josefa.

 • Cristina Azcona: una arquitecta avançada als seus temps
  Veure vídeo

  Cristina Azcona: una arquitecta avançada als seus temps

  La Cristina Azcona era una dona misteriosa, amb pocs amics, soltera i sense fills. Nascuda el 1944 a Barcelona, va ser una de les primeres arquitectes catalanes, i va aconseguir acumular un important patrimoni que ningú ha reclamat des que ella va morir, el 2013, amb 69 anys i sense fer testament.

  El Roger Coma haurà d'investigar la vida de la Cristina i, pas a pas, reconstruir el complex arbre genealògic d'una dona avançada al seu temps, fins a trobar els seus hereus legítims i entregar la seva sucosa herència.

  La Cristina Azcona era una dona misteriosa, amb pocs amics, soltera i sense fills. Nascuda el 1944 a Barcelona, va ser una de les primeres arquitectes catalanes, i va aconseguir acumular un important patrimoni que ningú ha reclamat des que ella va morir, el 2013, amb 69 anys i sense fer testament. El Roger Coma haurà d'investigar la vida de la Cristina i, pas a pas, reconstruir el complex arbre genealògic d'una dona avançada al seu temps, fins a trobar els seus hereus legítims i entregar la seva sucosa herència.

Anar al contingut