• Camprodon
  Veure vídeo

  Camprodon

  "Caçadors de bolets" acompanya la família d'en Vicenç Joan Gascon Riera a caçar bolets més amunt d'Espinavell, al Ripollès, a tocar de la frontera francesa.

  La família viu a Martorelles. Amants del càmping de tota la vida, ja fa més de deu anys que la seva caravana està aparcada permanentment a prop de Camprodon. Allà hi passen tot l'estiu, i quan arriba la tardor, tots els caps de setmana.

  "Caçadors de bolets" acompanya la família d'en Vicenç Joan Gascon Riera a caçar bolets més amunt d'Espinavell, al Ripollès, a tocar de la frontera francesa. La família viu a Martorelles. Amants del càmping de tota la vida, ja fa més de deu anys que la seva caravana està aparcada permanentment a prop de Camprodon. Allà hi passen tot l'estiu, i quan arriba la tardor, tots els caps de setmana.

 • La colla de castellar
  Veure vídeo

  La colla de castellar

  IBM.Data.Informix.IfxClob

  IBM.Data.Informix.IfxClob

 • Famosos amb els cistells buits...
  Veure vídeo

  Famosos amb els cistells buits...

  Famosos amb els cistells buits...

  Quan s'acosta el desembre cada cop costa més trobar bolets... Per a la sobretaula nocturna de Nadal, "C
  açadors de bolets" ha sotmès a una duríssima prova dos personatges populars, la Mercè Martínez i l'Albert Om. Els en hem fet buscar quan ja no n'hi ha.
  Auxiliats per l'assessor científic del programa, el micòleg Enric Gràcia, alguna cosa han trobat i, en qualsevol cas, s'han fet un tip de riure i han après força coses...
  Per acabar-ho d'arrodonir, el cuiner Miquel Màrquez, del restaurant Sala, de Berga, ens proposarà un elaborat menú de Festes amb tota mena de menges suculentes fetes amb bolets.

  Famosos amb els cistells buits... Quan s'acosta el desembre cada cop costa més trobar bolets... Per a la sobretaula nocturna de Nadal, "Caçadors de bolets" ha sotmès a una duríssima prova dos personatges populars, la Mercè Martínez i l'Albert Om. Els en hem fet buscar quan ja no n'hi ha. Auxiliats per l'assessor científic del programa, el micòleg Enric Gràcia, alguna cosa han trobat i, en qualsevol cas, s'han fet un tip de riure i han après força coses... Per acabar-ho d'arrodonir, el cuiner Miquel Màrquez, del restaurant Sala, de Berga, ens proposarà un elaborat menú de Festes amb tota mena de menges suculentes fetes amb bolets.

 • Son Farriol i Bonansa
  Veure vídeo

  Son Farriol i Bonansa

  Son Farriol i Bonansa

  Son Farriol és un barri de la ciutat de Palma De Mallorca, Bonansa és un petit poblet del Pirineu d'Osca, a tocar d
  'el Pont De Suert. Quina relació hi ha entre dos punts tant distants en el mapa? La passió pels bolets. Cada any un grup de 50 mallorquins desembarca a bonansa per caçar bolets, respirar aire d'alta muntanya i fer amics.

  Son Farriol i Bonansa Son Farriol és un barri de la ciutat de Palma De Mallorca, Bonansa és un petit poblet del Pirineu d'Osca, a tocar d'el Pont De Suert. Quina relació hi ha entre dos punts tant distants en el mapa? La passió pels bolets. Cada any un grup de 50 mallorquins desembarca a bonansa per caçar bolets, respirar aire d'alta muntanya i fer amics.

 • Boletada lleonesa
  Veure vídeo

  Boletada lleonesa

  Boletada lleonesa

  En aquest capítol de "Caçadors de bolets" acompanyarem el Marc i el Robert a buscar rovellons fins a Lleó. Comprovarem
  fins a quin punt són productives les petites plantacions de pins joves que s'aixequen enmig de l'erm lleonès i visitarem també venerables boscos de pi roig on es fan carboneres i el polèmic "groguet".

  Boletada lleonesa En aquest capítol de "Caçadors de bolets" acompanyarem el Marc i el Robert a buscar rovellons fins a Lleó. Comprovarem fins a quin punt són productives les petites plantacions de pins joves que s'aixequen enmig de l'erm lleonès i visitarem també venerables boscos de pi roig on es fan carboneres i el polèmic "groguet".

 • Els de Barcelona van d'excursió
  Veure vídeo

  Els de Barcelona van d'excursió

  Caçadors de bolets" acompanyarà tres barcelonins que se'n van a la població de Coll de Nargó, a l'Alt Urgell, a buscar llenegues, un dels bolets més exquisits del món.
  Tanmateix, tot i que coneixen la zona, l'excursió no anirà com ells es pensaven. Més boletaires, excés d'humitat, dubtes sobre l'autenticitat dels bolets, etc. els compliquen la jornada.

  Caçadors de bolets" acompanyarà tres barcelonins que se'n van a la població de Coll de Nargó, a l'Alt Urgell, a buscar llenegues, un dels bolets més exquisits del món. Tanmateix, tot i que coneixen la zona, l'excursió no anirà com ells es pensaven. Més boletaires, excés d'humitat, dubtes sobre l'autenticitat dels bolets, etc. els compliquen la jornada.

 • Aprendre a estimar el bosc
  Veure vídeo

  Aprendre a estimar el bosc

  En aquest capítol visitarem els boscos que envolten el poble d'Espolla, a l'Alt Empordà, de la mà del César Alonso i de les seves filles, Kirsten i Joyce.
  El César, nascut i educat a Barcelona, és un pagès vocacional que va deixar la ciutat per viure al camp. A més de cultivar la vinya i fer el seu propi vi, és un gran aficionat als bolets -en consumeix prop de 150 espècies- que ens vol transmetre un missatge de respecte i amor pel bosc.

  En aquest capítol visitarem els boscos que envolten el poble d'Espolla, a l'Alt Empordà, de la mà del César Alonso i de les seves filles, Kirsten i Joyce. El César, nascut i educat a Barcelona, és un pagès vocacional que va deixar la ciutat per viure al camp. A més de cultivar la vinya i fer el seu propi vi, és un gran aficionat als bolets -en consumeix prop de 150 espècies- que ens vol transmetre un missatge de respecte i amor pel bosc.

 • Pep Sala i la banda del bolet
  Veure vídeo

  Pep Sala i la banda del bolet

  Pep Sala i la banda del bolet

  Aquesta setmana anem a caçar bolets amb el Pep Sala i la seva banda, formada per l'humorista i imitador Pep
  Plaza i l'expert boletaire Àngel Solà.
  Ens movem per terres d'Osona descobrint bolets com la lleterola groga, el pebràs i la llenega negra.
  Però el més important de tot és que en Pep Sala ens ensenya que encara que siguis un bon boletaire, si trobes bolets i no estàs del tot segur del que són, la recomanació és no agafar-los.

  Pep Sala i la banda del bolet Aquesta setmana anem a caçar bolets amb el Pep Sala i la seva banda, formada per l'humorista i imitador Pep Plaza i l'expert boletaire Àngel Solà. Ens movem per terres d'Osona descobrint bolets com la lleterola groga, el pebràs i la llenega negra. Però el més important de tot és que en Pep Sala ens ensenya que encara que siguis un bon boletaire, si trobes bolets i no estàs del tot segur del que són, la recomanació és no agafar-los.

 • Pescadors de bolets
  Veure vídeo

  Pescadors de bolets

  Aquesta setmana anirem amb l'Ivan, l'Albert i el David a "pescar bolets". Tot recorrent amb barca els marges d'un riu cabalós, intentarem trobar el misteriós "rovelló de xop", un bolet exquisit que creix sobre arbres i soques.
  Descobrirem una modalitat diferent de recol·lecció que ens farà sentir una mica aventurers, furgarem els canyissars, navegarem pel riu i pujarem dalt dels arbres.

  Aquesta setmana anirem amb l'Ivan, l'Albert i el David a "pescar bolets". Tot recorrent amb barca els marges d'un riu cabalós, intentarem trobar el misteriós "rovelló de xop", un bolet exquisit que creix sobre arbres i soques. Descobrirem una modalitat diferent de recol·lecció que ens farà sentir una mica aventurers, furgarem els canyissars, navegarem pel riu i pujarem dalt dels arbres.

 • Els policies
  Veure vídeo

  Els policies

  Els policies
  Pinatell per Rovelló, Pinatell per Rovelló... em rebeu?

  Aquestes paraules són la contrasenya que un grup de policies d
  e Sant Boi de Llobregat fan servir més insistentment per comunicar-se durant l'execució que van fer pel Berguedà, l'excusió més multitudinària de caçadprs de bolets aquesta setmana a TV3.

  Els policies Pinatell per Rovelló, Pinatell per Rovelló... em rebeu? Aquestes paraules són la contrasenya que un grup de policies de Sant Boi de Llobregat fan servir més insistentment per comunicar-se durant l'execució que van fer pel Berguedà, l'excusió més multitudinària de caçadprs de bolets aquesta setmana a TV3.

 • Sang, suor i bolets...
  Veure vídeo

  Sang, suor i bolets...

  En una vall remota de l'Empordà, cantonada Garrotxa, s'hi celebra cada any un concurs boletaire molt especial. Els participants són clients del càmping Bassegoda Park i, inflats d'esperit competitiu, es llancen al bosc convençuts que -diguin el que diguin- participar és maco, però guanyar encara ho és més.
  La imatge d'un dels boletaires brut, esparracat i tacat de sang exhibint orgullós un cistell ple, dóna una idea de fins a quin punt cal arriscar-se per aconseguir la victòria.

  En una vall remota de l'Empordà, cantonada Garrotxa, s'hi celebra cada any un concurs boletaire molt especial. Els participants són clients del càmping Bassegoda Park i, inflats d'esperit competitiu, es llancen al bosc convençuts que -diguin el que diguin- participar és maco, però guanyar encara ho és més. La imatge d'un dels boletaires brut, esparracat i tacat de sang exhibint orgullós un cistell ple, dóna una idea de fins a quin punt cal arriscar-se per aconseguir la victòria.

 • La Cerdanya i els rossinyols
  Veure vídeo

  La Cerdanya i els rossinyols

  Caçadors de bolets visita la Cerdanya, una comarca que fins ara havia sortit poc a la sèrie. I ho fa de la mà de l'Isidre, un savi del bosc amb un caràcter fort i els seus néts, l'Àlex, el Sergi i un amic, el Marcel. L'objectiu de l'excursió són els rossinyols, però els boscos d'alta muntanya amaguen sorpreses i altres animals.

  Caçadors de bolets visita la Cerdanya, una comarca que fins ara havia sortit poc a la sèrie. I ho fa de la mà de l'Isidre, un savi del bosc amb un caràcter fort i els seus néts, l'Àlex, el Sergi i un amic, el Marcel. L'objectiu de l'excursió són els rossinyols, però els boscos d'alta muntanya amaguen sorpreses i altres animals.

 • El bosc dels gegants
  Veure vídeo

  El bosc dels gegants

  El Bosc dels Gegants

  En el tercer capítol de "Caçadors de bolets" d'aquesta temporada, la Nati, l'Eli, la Mercè i l'Àngel ens portaran
  fins al "Bosc dels Gegants". Ells diuen que allà s'hi fan uns ceps descomunals... però l'equip del programa -que és desconfiat de mena-, explica que cal veure-ho per creure-ho... Ho comprovarem aquest dilluns a dos quarts de deu del vespre per TV3.

  El Bosc dels Gegants En el tercer capítol de "Caçadors de bolets" d'aquesta temporada, la Nati, l'Eli, la Mercè i l'Àngel ens portaran fins al "Bosc dels Gegants". Ells diuen que allà s'hi fan uns ceps descomunals... però l'equip del programa -que és desconfiat de mena-, explica que cal veure-ho per creure-ho... Ho comprovarem aquest dilluns a dos quarts de deu del vespre per TV3.

 • Pinatells a traïció
  Veure vídeo

  Pinatells a traïció

  Més d'un es deu preguntar perquè hem posat aquest títol al segon capítol de la temporada de "Caçadors de bolets". La resposta forma part de la sorpresa final de l'episodi. La Sílvia, el Ramon i el Santi, tres executius de banca, acostumats a treballar amb xifres i dades econòmiques, ens mostraran si són igual d'hàbils a l'hora de collir bolets.

  Més d'un es deu preguntar perquè hem posat aquest títol al segon capítol de la temporada de "Caçadors de bolets". La resposta forma part de la sorpresa final de l'episodi. La Sílvia, el Ramon i el Santi, tres executius de banca, acostumats a treballar amb xifres i dades econòmiques, ens mostraran si són igual d'hàbils a l'hora de collir bolets.

 • Bartomeu
  Veure vídeo

  Bartomeu

  IBM.Data.Informix.IfxClob

  IBM.Data.Informix.IfxClob

Anar al contingut