• Caçadors de bolets - capítol 82
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - capítol 82

  Visita un territori amb paisatges espectaculars i on creixen moltes espècies diferents de bolets. Allà, tres generacions d'una família demostraran què vol dir, ser boletaires.
  En Joan és l'avi, i amb 81 anys no hi ha qui el segueixi dins del bosc, es coneix la zona com si fos casa seva i no plega fins que omple el cistell. La Marina és la néta, té 9 anys i ha heretat l'olfacte boletaire de l'avi. I en Josep, fill d'en Joan i tiet de la Marina, intenta estar a l'alçada de la resta de la família, però la veritat és que no l'hi posen gens fàcil.
  El micòleg Enric Gràcia, des del seu Racó, ens ajudarà a identificar els bolets de prat comestibles i farà la previsió micològica de cara als pròxims dies.
  Al "Retratats" d'aquest capítol, es descobrirà si les actrius de T de Teatre Carme Pla i Àgata Roca en saben alguna cosa, de bolets.
  I per acabar, al restaurant Ca la Mercè de Sant Boi del Lluçanès prepararan un saltat de bolets i verdures amb cruixent de porc.

  Visita un territori amb paisatges espectaculars i on creixen moltes espècies diferents de bolets. Allà, tres generacions d'una família demostraran què vol dir, ser boletaires. En Joan és l'avi, i amb 81 anys no hi ha qui el segueixi dins del bosc, es coneix la zona com si fos casa seva i no plega fins que omple el cistell. La Marina és la néta, té 9 anys i ha heretat l'olfacte boletaire de l'avi. I en Josep, fill d'en Joan i tiet de la Marina, intenta estar a l'alçada de la resta de la família, però la veritat és que no l'hi posen gens fàcil. El micòleg Enric Gràcia, des del seu Racó, ens ajudarà a identificar els bolets de prat comestibles i farà la previsió micològica de cara als pròxims dies. Al "Retratats" d'aquest capítol, es descobrirà si les actrius de T de Teatre Carme Pla i Àgata Roca en saben alguna cosa, de bolets. I per acabar, al restaurant Ca la Mercè de Sant Boi del Lluçanès prepararan un saltat de bolets i verdures amb cruixent de porc.

 • Caçadors de bolets - capítol 81
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - capítol 81

  El Roc té 14 anys, però ja és un expert boletaire. No només reconeix els bolets al bosc, sinó que en sap dir totes les característiques. Se sap el bo de la família i li agrada competir amb la seva germana.
  Per anar a buscar bolets, la família ha triat un bosc entre Malanyeu i la Nou de Berguedà.
  El micòleg Enric Gràcia parlarà dels bolets amb esponja.
  I a la secció "Retratats", els actors de la Riera Jordi Planas i Rosa Boladeras se sotmetran al qüestionari per saber si són o no bons boletaires.

  El Roc té 14 anys, però ja és un expert boletaire. No només reconeix els bolets al bosc, sinó que en sap dir totes les característiques. Se sap el bo de la família i li agrada competir amb la seva germana. Per anar a buscar bolets, la família ha triat un bosc entre Malanyeu i la Nou de Berguedà. El micòleg Enric Gràcia parlarà dels bolets amb esponja. I a la secció "Retratats", els actors de la Riera Jordi Planas i Rosa Boladeras se sotmetran al qüestionari per saber si són o no bons boletaires.

 • Caçadors de bolets - capítol 80
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - capítol 80

  En aquest capítol, "Caçadors de bolets" acompanya una cuinera, la Rosa, que ha deixat per un dia els fogons per anar amb els seus amics al bosc a buscar bolets.
  Els boletaires han triat un bosc planer al Ripollès per collir sobretot rovellons, però de seguida s'adonen que el bosc està força sec. Veurem què acaben trobant.
  El micòleg Enric Gràcia parlarà des del seu racó dels rovellons i d'altres bolets de la mateixa família.
  I a la nova secció "Retratats" el Mag Lari i l'Àngel Llàcer descobriran si són boletaires o no.

  En aquest capítol, "Caçadors de bolets" acompanya una cuinera, la Rosa, que ha deixat per un dia els fogons per anar amb els seus amics al bosc a buscar bolets. Els boletaires han triat un bosc planer al Ripollès per collir sobretot rovellons, però de seguida s'adonen que el bosc està força sec. Veurem què acaben trobant. El micòleg Enric Gràcia parlarà des del seu racó dels rovellons i d'altres bolets de la mateixa família. I a la nova secció "Retratats" el Mag Lari i l'Àngel Llàcer descobriran si són boletaires o no.

 • Caçadors de bolets - capítol 79
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - capítol 79

  El nou capítol de "Caçadors de bolets": "N'hi ha que en saben" es desplaça fins a un indret emblemàtic per als boletaires, el Berguedà. És aquí on una parella de boletaires professionals, en Pere i la Laia, amb parada al mercat de cal Rosal, sortiran a buscar bolets amb el seu mestre, en Cisco. Tot i que durant la temporada surten gairebé cada dia al bosc i n'acostumen a collir molts, encara s'emocionen quan fan troballes espectaculars.
  El micòleg Enric Gràcia, des del seu Racó, explicarà com reconèixer millor els cama-secs i avançarà els llocs on podem trobar bolets la setmana que ve.
  I en el "Retratats" d'aquest capítol, l'Espartac Peran i l'àvia Remei se sotmetran al nostre qüestionari per saber si són o no són boletaires.

  El nou capítol de "Caçadors de bolets": "N'hi ha que en saben" es desplaça fins a un indret emblemàtic per als boletaires, el Berguedà. És aquí on una parella de boletaires professionals, en Pere i la Laia, amb parada al mercat de cal Rosal, sortiran a buscar bolets amb el seu mestre, en Cisco. Tot i que durant la temporada surten gairebé cada dia al bosc i n'acostumen a collir molts, encara s'emocionen quan fan troballes espectaculars. El micòleg Enric Gràcia, des del seu Racó, explicarà com reconèixer millor els cama-secs i avançarà els llocs on podem trobar bolets la setmana que ve. I en el "Retratats" d'aquest capítol, l'Espartac Peran i l'àvia Remei se sotmetran al nostre qüestionari per saber si són o no són boletaires.

 • Caçadors de bolets - capítol 78
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - capítol 78

  TV3 presenta el segon capítol de "Caçadors de bolets": "Els herois del Ripollès", perquè ha arribat l'hora dels boletaires de debò!

  En el segon capítol de la temporada, quatre homes valents s'atreveixen a sortir al bosc el pitjor setembre dels últims anys per als bolets.

  En Joan, en Pere, en Miquel i en Víctor surten de Teià, al Maresme, i van fins al Ripollès per intentar trobar rovellons. Tot i ser un any tan difícil, han dit que es veuen amb cor d'omplir els cistells. Ho aconseguiran?

  L'Enric Gràcia, amb els seus consells, fa divulgació micològica per a tots els públics i explica on es podran trobar bolets els pròxims dies.

  I en la nova secció de la temporada, "Retratats", aquesta setmana es posen a prova els coneixements boletaires del Rafel Faixedas i el Carles Xuriguera. Diversió assegurada.

  TV3 presenta el segon capítol de "Caçadors de bolets": "Els herois del Ripollès", perquè ha arribat l'hora dels boletaires de debò! En el segon capítol de la temporada, quatre homes valents s'atreveixen a sortir al bosc el pitjor setembre dels últims anys per als bolets. En Joan, en Pere, en Miquel i en Víctor surten de Teià, al Maresme, i van fins al Ripollès per intentar trobar rovellons. Tot i ser un any tan difícil, han dit que es veuen amb cor d'omplir els cistells. Ho aconseguiran? L'Enric Gràcia, amb els seus consells, fa divulgació micològica per a tots els públics i explica on es podran trobar bolets els pròxims dies. I en la nova secció de la temporada, "Retratats", aquesta setmana es posen a prova els coneixements boletaires del Rafel Faixedas i el Carles Xuriguera. Diversió assegurada.

 • Caçadors de bolets - capítol 77
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - capítol 77

  TV3 presenta el primer capítol de la nova temporada de "Caçadors de bolets", que fa una mirada als seus orígens, acompanyant boletaires anònims i apassionats mentre "cacen" pels territoris que coneixen com si fossin casa seva. Òscar Dalmau continua sent "la veu" que narra les peripècies dels boletaires.

  TV3 presenta el primer capítol de la nova temporada de "Caçadors de bolets", que fa una mirada als seus orígens, acompanyant boletaires anònims i apassionats mentre "cacen" pels territoris que coneixen com si fossin casa seva. Òscar Dalmau continua sent "la veu" que narra les peripècies dels boletaires.

 • Caçadors de bolets - Capítol 76: Paquita i Lolita Rexach
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - Capítol 76: Paquita i Lolita Rexach

  Els costums i la conservació de les tradicions formen una part central de la cultura humana. Si parlem de tradicions i usos culturals catalans, s'ha de parlar de bolets. És per això que, en l'últim capítol de la temporada, "Caçadors de bolets" surt al Montnegre Corredor per caçar bolets amb la Paquita i la Lolita, propietàries del restaurant Hispania, i amb dos dels seus néts, l'Albita i l'Oleguer.

  Els costums i la conservació de les tradicions formen una part central de la cultura humana. Si parlem de tradicions i usos culturals catalans, s'ha de parlar de bolets. És per això que, en l'últim capítol de la temporada, "Caçadors de bolets" surt al Montnegre Corredor per caçar bolets amb la Paquita i la Lolita, propietàries del restaurant Hispania, i amb dos dels seus néts, l'Albita i l'Oleguer.

 • Caçadors de bolets - Capítol 75: Joan Roca
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - Capítol 75: Joan Roca

  Joan Roca és un dels millors cuiners del món, tot un mestre dels fogons reconegut pels especialistes de tot el planeta. Però, esclar, una cosa és cuinar bolets i una altra molt diferent es collir-los. Amb molta determinació, Joan i el seu fill Marc, juntament amb l'Alfons i en David, treballadors del Celler de Can Roca, el restaurant dels germans Roca a Girona, van sortir per la Selva a provar fortuna com a boletaires. La jornada no anava pas malament, però l'aparició d'un personatge que semblava formar part de la natura va canviar el destí de l'excursió. Un petit misteri que quedarà desvelat al capítol de "Caçadors de bolets", on, entre altres coses, Joan, tot un 3 estrelles Michelin, escolta una recepta com si fos un aprenent de cuina. Coses que només passen a "Caçadors de bolets".

  Joan Roca és un dels millors cuiners del món, tot un mestre dels fogons reconegut pels especialistes de tot el planeta. Però, esclar, una cosa és cuinar bolets i una altra molt diferent es collir-los. Amb molta determinació, Joan i el seu fill Marc, juntament amb l'Alfons i en David, treballadors del Celler de Can Roca, el restaurant dels germans Roca a Girona, van sortir per la Selva a provar fortuna com a boletaires. La jornada no anava pas malament, però l'aparició d'un personatge que semblava formar part de la natura va canviar el destí de l'excursió. Un petit misteri que quedarà desvelat al capítol de "Caçadors de bolets", on, entre altres coses, Joan, tot un 3 estrelles Michelin, escolta una recepta com si fos un aprenent de cuina. Coses que només passen a "Caçadors de bolets".

 • "Caçadors de bolets" - Capítol 74
  Veure vídeo

  "Caçadors de bolets" - Capítol 74

  Si la temporada de bolets és dura, no hi ha res millor que sortir a buscar-ne amb persones que almenys tinguin bona conversa. Paco Pérez, un cuiner amb estrelles Michelin en dos dels seus restaurants (dues al Miramar de Llançà i una a l'Enoteca de Barcelona), en va prendre nota i va sortir amb la Montse, la seva dona; Plácido, el seu germà; Richard, la seva mà dreta als fogons, i Manel, un metge amic seu. Ah, i amb la seva gosseta Nina. Xerrar, van xerrar, però també van trobar prou bolets per no dir que l'única cosa que van fer a la muntanya va ser demanar més pluja i contemplar l'extraordinari paisatge del cap de Creus. Això sí, buscant bolets, gairebé arribem a França.

  Si la temporada de bolets és dura, no hi ha res millor que sortir a buscar-ne amb persones que almenys tinguin bona conversa. Paco Pérez, un cuiner amb estrelles Michelin en dos dels seus restaurants (dues al Miramar de Llançà i una a l'Enoteca de Barcelona), en va prendre nota i va sortir amb la Montse, la seva dona; Plácido, el seu germà; Richard, la seva mà dreta als fogons, i Manel, un metge amic seu. Ah, i amb la seva gosseta Nina. Xerrar, van xerrar, però també van trobar prou bolets per no dir que l'única cosa que van fer a la muntanya va ser demanar més pluja i contemplar l'extraordinari paisatge del cap de Creus. Això sí, buscant bolets, gairebé arribem a França.

 • Caçadors de bolets - Capítol 73
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - Capítol 73

  Hi ha alguna cosa més difícil que aconseguir una estrella Michelin? A "Caçadors de bolets", tot i saber la dificultat d'aconseguir el reconeixement de la guia de cuina més prestigiosa del món, creuen que sí, que hi ha coses més difícils. Sense anar més lluny, sortir a collir bolets en temporada de sequera, amb temperatures estivals i amb una humitat pròpia dels Monegres. Però la Fina Puigdevall no és una dona que s'espanta davant les dificultats, i amb ella vam anar a la Garrotxa, a un vessant obac que "a priori" oferia possibilitats de trobar els nostres estimats bolets.

  Hi ha alguna cosa més difícil que aconseguir una estrella Michelin? A "Caçadors de bolets", tot i saber la dificultat d'aconseguir el reconeixement de la guia de cuina més prestigiosa del món, creuen que sí, que hi ha coses més difícils. Sense anar més lluny, sortir a collir bolets en temporada de sequera, amb temperatures estivals i amb una humitat pròpia dels Monegres. Però la Fina Puigdevall no és una dona que s'espanta davant les dificultats, i amb ella vam anar a la Garrotxa, a un vessant obac que "a priori" oferia possibilitats de trobar els nostres estimats bolets.

 • Caçadors de bolets - Capítol 72
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - Capítol 72

  Torna a sentir la crida del bosc amb Xavier Pellicer, de Can Fabes.

  Torna a sentir la crida del bosc amb Xavier Pellicer, de Can Fabes.

 • Caçadors de bolets - Capítol 71
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - Capítol 71

  Dues Maries, una Montserrat i una Carme són el quartet que va representar el col·lectiu de Les Cuineres de Sils a l'excursió que van fer amb un equip del programa. Com que la pluja encara no s'ha citat amb la tardor i els bolets no es deixen veure, aquestes quatre cuineres boletaires van pujar fins a 1.600 metres, a la zona de Can Cotet, a dalt del Ripollès, per mirar de trobar-ne. I sí, vam trobar bolets enmig d'una notable calorada, però el que va ser encara més estimulant va ser acompanyar quatre àvies que grimpaven com jovenetes pel vessant de la muntanya.

  Dues Maries, una Montserrat i una Carme són el quartet que va representar el col·lectiu de Les Cuineres de Sils a l'excursió que van fer amb un equip del programa. Com que la pluja encara no s'ha citat amb la tardor i els bolets no es deixen veure, aquestes quatre cuineres boletaires van pujar fins a 1.600 metres, a la zona de Can Cotet, a dalt del Ripollès, per mirar de trobar-ne. I sí, vam trobar bolets enmig d'una notable calorada, però el que va ser encara més estimulant va ser acompanyar quatre àvies que grimpaven com jovenetes pel vessant de la muntanya.

 • Caçadors de bolets - 20/10/2011
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - 20/10/2011

  Carme Ruscalleda és la dona amb més estrelles Michelin del món, però al seu cor té una espineta: quan va a collir bolets amb el seu marit i la seva filla, no en troba mai. Per cert, "Caçadors de bolets" va viatjar al Ripollès, es va enfilar a una muntanya de 1.500 metres i es va capbussar en un bosc de pi negre.

  Carme Ruscalleda és la dona amb més estrelles Michelin del món, però al seu cor té una espineta: quan va a collir bolets amb el seu marit i la seva filla, no en troba mai. Per cert, "Caçadors de bolets" va viatjar al Ripollès, es va enfilar a una muntanya de 1.500 metres i es va capbussar en un bosc de pi negre.

 • Caçadors de bolets - 13/10/2011
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - 13/10/2011

  El protagonista és Juan Mari Arzak, un dels millors cuiners del món. Arzak és un personatge que toca totes les tecles. Tan aviat parla de l'ou, els remenats, el peix i de com netejar els bolets com de la globalització i els seus efectes sobre el pèsol o de per què els bolets desperten tanta passió en algunes cultures, com la catalana i la basca.

  El protagonista és Juan Mari Arzak, un dels millors cuiners del món. Arzak és un personatge que toca totes les tecles. Tan aviat parla de l'ou, els remenats, el peix i de com netejar els bolets com de la globalització i els seus efectes sobre el pèsol o de per què els bolets desperten tanta passió en algunes cultures, com la catalana i la basca.

 • Caçadors de bolets - 06/10/2011
  Veure vídeo

  Caçadors de bolets - 06/10/2011

  TV3 estrena una nova edició de "Caçadors de bolets", que comptarà amb la col·laboració d'alguns dels millors cuiners actuals. El primer, Nandu Jubany.
  Nandu Jubany té molt sentit de l'humor, un restaurant amb una estrella Michelin a Calldetenes i uns companys de cuina que surten a caçar bolets tot demostrant que es pot respectar el teu cap, tot i fer-li bromes de boletaire.

  TV3 estrena una nova edició de "Caçadors de bolets", que comptarà amb la col·laboració d'alguns dels millors cuiners actuals. El primer, Nandu Jubany. Nandu Jubany té molt sentit de l'humor, un restaurant amb una estrella Michelin a Calldetenes i uns companys de cuina que surten a caçar bolets tot demostrant que es pot respectar el teu cap, tot i fer-li bromes de boletaire.

Anar al contingut