• Caçadors de bolets - capítol 97
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 97

    Aquesta setmana viatgem a la primavera... Anem a Campelles, a la Vall de Ribes, on un jove genet solitari i tres sèniors experimentats competiran per omplir els cistells de l'exquisida "múrmula" o "robussola", com en diuen allà.

    Aquesta setmana viatgem a la primavera... Anem a Campelles, a la Vall de Ribes, on un jove genet solitari i tres sèniors experimentats competiran per omplir els cistells de l'exquisida "múrmula" o "robussola", com en diuen allà.

  • Caçadors de bolets - capítol 96
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 96

    L'Alfred, la Rosa, el Rafa i la Geno són boletaires superexperts i firaires professionals. Amb la seva furgoneta taronja es desplacen als boscos de pi i alzina entre Corredor i Montnegre per collir trompetes i rossinyols, però també apagallums, pampetes, llores i ous de reig... I també altres bolets tan estranys com la tita de gos o els niuets.
    En Josep Abril, cuiner del restaurant Xeflis de Cambrils, prepararà un saltat de bolets amb botifarra i mongetes del ganxet, i l'Enric Gràcia parlarà del micel·li, l'ànima oculta dels bolets.
    Els fongs rebels de Spora TV, per la seva banda, disparen contra els micòlegs: tot el catàleg de queixes, insults i ironies que els investigats dediquen als seus investigadors... Enric Gràcia, el micòleg de capçalera del programa, no en sortirà indemne.

    L'Alfred, la Rosa, el Rafa i la Geno són boletaires superexperts i firaires professionals. Amb la seva furgoneta taronja es desplacen als boscos de pi i alzina entre Corredor i Montnegre per collir trompetes i rossinyols, però també apagallums, pampetes, llores i ous de reig... I també altres bolets tan estranys com la tita de gos o els niuets. En Josep Abril, cuiner del restaurant Xeflis de Cambrils, prepararà un saltat de bolets amb botifarra i mongetes del ganxet, i l'Enric Gràcia parlarà del micel·li, l'ànima oculta dels bolets. Els fongs rebels de Spora TV, per la seva banda, disparen contra els micòlegs: tot el catàleg de queixes, insults i ironies que els investigats dediquen als seus investigadors... Enric Gràcia, el micòleg de capçalera del programa, no en sortirà indemne.

  • Caçadors de bolets - capítol 95
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 95

    Viatgem al massís del Port, al Montsià, d'una bellesa impactant, a investigar si és tan ric en bolets com en fauna i flora.

    Viatgem al massís del Port, al Montsià, d'una bellesa impactant, a investigar si és tan ric en bolets com en fauna i flora.

  • Caçadors de bolets - capítol 94
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 94

    Hem reunit un escamot de boletaires d'èlit per buscar la llegendària sabatera del Montseny, tan exquisida com lletja i difícil de trobar.

    Hem reunit un escamot de boletaires d'èlit per buscar la llegendària sabatera del Montseny, tan exquisida com lletja i difícil de trobar.

  • Caçadors de bolets - capítol 93
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 93

    Aquest dissabte anem a la Cerdanya a buscar llenegues (o "mucoses", que en diuen allà) amb dos arqueòlegs, un bomber txec, un cuiner i una pensionista...

    Aquest dissabte anem a la Cerdanya a buscar llenegues (o "mucoses", que en diuen allà) amb dos arqueòlegs, un bomber txec, un cuiner i una pensionista...

  • Caçadors de bolets - capítol 92
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 92

    Aquesta setmana el programa viatja fins a l'Alt Empordà. Allà, un grup de dones boletaires ens prometen una collita espectacular dels preuats ous de reig.

    Aquesta setmana el programa viatja fins a l'Alt Empordà. Allà, un grup de dones boletaires ens prometen una collita espectacular dels preuats ous de reig.

  • Caçadors de bolets - capítol 91
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 91

    Un avi, un nen de primària i un oncle... Un escamot d'alta perillositat que trobarà als boscos del Montseny les primeres trompetes i els primers carlets de l'any.

    Un avi, un nen de primària i un oncle... Un escamot d'alta perillositat que trobarà als boscos del Montseny les primeres trompetes i els primers carlets de l'any.

  • Caçadors de bolets - capítol 90
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 90

    Quatre experimentats boletaires pallaresos s'internen al bosc per trobar els primers ceps, una missió que, d'entrada, sembla impossible.

    Quatre experimentats boletaires pallaresos s'internen al bosc per trobar els primers ceps, una missió que, d'entrada, sembla impossible.

  • Caçadors de bolets - capítol 89
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 89

    Aquesta setmana, "Caçadors de bolets" busca camagrocs als boscos de Gisclareny, a l'Alt Berguedà. Els bolets xerraires de Spora TV parlen sobre la vida al bosc.

    Aquesta setmana, "Caçadors de bolets" busca camagrocs als boscos de Gisclareny, a l'Alt Berguedà. Els bolets xerraires de Spora TV parlen sobre la vida al bosc.

  • Caçadors de bolets - capítol 88
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 88

    En el primer capítol de la temporada, "Caçadors de bolets" viatja als boscos de pi negre de la Vall de Ribes, on quatre homes valents buscaran rovellons, rossinyols i el que calgui per preparar un esmorzar contundent.

    En el primer capítol de la temporada, "Caçadors de bolets" viatja als boscos de pi negre de la Vall de Ribes, on quatre homes valents buscaran rovellons, rossinyols i el que calgui per preparar un esmorzar contundent.

  • Caçadors de bolets - capítol 87
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 87

    Quan la temporada boletaire pràcticament s'ha acabat i, per tant, les excursions a la muntanya amb aquesta finalitat s'han donat per tancades, l'equip del programa ha decidit aprofitar la proximitat de les festes de Nadal, per fer un capítol especial centrat en l'aspecte culinari dels bolets.
    Al bosc no se'n troben gaires, però al mercat encara n'hi ha, i des del programa proposen als espectadors unes quantes receptes amb bolets per si els serveixen d'inspiració.
    Tres cuiners que acaben de rebre la seva primera estrella Michelin, seran els responsables d'elaborar un menú festiu a base de bolets.

    Hideki Matsuhisa, del restaurant Koy Shunka de Barcelona, farà l'entrant:
    "Ibèric somen"
    Jordi Esteve, del Nectari de Barcelona, cuinarà el primer plat: "Pappardelle amb carxofes, bolets i tòfona"
    Víctor Quintillà, de la Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, prepararà el segon: "Peix de pesca artesanal sobre 'migas', verdures i bolets"

    Quan la temporada boletaire pràcticament s'ha acabat i, per tant, les excursions a la muntanya amb aquesta finalitat s'han donat per tancades, l'equip del programa ha decidit aprofitar la proximitat de les festes de Nadal, per fer un capítol especial centrat en l'aspecte culinari dels bolets. Al bosc no se'n troben gaires, però al mercat encara n'hi ha, i des del programa proposen als espectadors unes quantes receptes amb bolets per si els serveixen d'inspiració. Tres cuiners que acaben de rebre la seva primera estrella Michelin, seran els responsables d'elaborar un menú festiu a base de bolets. Hideki Matsuhisa, del restaurant Koy Shunka de Barcelona, farà l'entrant: "Ibèric somen" Jordi Esteve, del Nectari de Barcelona, cuinarà el primer plat: "Pappardelle amb carxofes, bolets i tòfona" Víctor Quintillà, de la Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, prepararà el segon: "Peix de pesca artesanal sobre 'migas', verdures i bolets"

  • Caçadors de bolets - capítol 86
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 86

    TV3 presenta l'últim capítol de la temporada de "Caçadors de bolets". I, per acomiadar-se, anirà d'excursió a un espai on el programa encara no havia buscat mai bolets: a un quart d'hora de Barcelona, a la muntanya de Collserola.
    Jordi Vilà, un jove xef amb estrella Michelin, coneix els bolets de fer-los servir a la cuina, però no està gens acostumat a collir-ne al bosc. En aquest capítol, quatre grans boletaires i amics del Jordi de tota la vida l'acompanyaran a caçar bolets ben a prop de casa seva.
    El micòleg Enric Gràcia explicarà com s'ha de collir un bolet per poder identificar-lo correctament i indicarà quins llocs seran més adequats per trobar bolets fins al final de la temporada.
    A la secció dels "Retratats" es recordaran els millors moments de totes les parelles de famosos que s'han sotmès al qüestionari boletaire al llarg de la temporada.
    I per acabar, el xef protagonista del capítol, Jordi Vilà, prepararà a la cuina del seu restaurant de Barcelona, l'Alkimia, una "Papillota de col amb bolets".

    TV3 presenta l'últim capítol de la temporada de "Caçadors de bolets". I, per acomiadar-se, anirà d'excursió a un espai on el programa encara no havia buscat mai bolets: a un quart d'hora de Barcelona, a la muntanya de Collserola. Jordi Vilà, un jove xef amb estrella Michelin, coneix els bolets de fer-los servir a la cuina, però no està gens acostumat a collir-ne al bosc. En aquest capítol, quatre grans boletaires i amics del Jordi de tota la vida l'acompanyaran a caçar bolets ben a prop de casa seva. El micòleg Enric Gràcia explicarà com s'ha de collir un bolet per poder identificar-lo correctament i indicarà quins llocs seran més adequats per trobar bolets fins al final de la temporada. A la secció dels "Retratats" es recordaran els millors moments de totes les parelles de famosos que s'han sotmès al qüestionari boletaire al llarg de la temporada. I per acabar, el xef protagonista del capítol, Jordi Vilà, prepararà a la cuina del seu restaurant de Barcelona, l'Alkimia, una "Papillota de col amb bolets".

  • Caçadors de bolets - capítol 85
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 85

    El Xavier portarà el Salvador, el Jaume i la Ilonka als boscos que més coneix. N'ha triat tres de les comarques de l'Urgell i la Conca de Barberà per trobar bolets variats.
    L'objectiu d'aquests boletaires són sobretot rovellons, fredolics i carlets.
    El micòleg Enric Gràcia parlarà dels bolets de prat i de com distingir-ne els bons dels dolents.
    I a la secció retratats, els periodistes d'esports de TV3 Bernat Soler i Jordi Grau se sotmetran al qüestionari del programa i sabrem si són o no bon boletaires.

    El Xavier portarà el Salvador, el Jaume i la Ilonka als boscos que més coneix. N'ha triat tres de les comarques de l'Urgell i la Conca de Barberà per trobar bolets variats. L'objectiu d'aquests boletaires són sobretot rovellons, fredolics i carlets. El micòleg Enric Gràcia parlarà dels bolets de prat i de com distingir-ne els bons dels dolents. I a la secció retratats, els periodistes d'esports de TV3 Bernat Soler i Jordi Grau se sotmetran al qüestionari del programa i sabrem si són o no bon boletaires.

  • Caçadors de bolets - capítol 84
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 84

    Tres micòlegs autodidactes van a la recerca de tota mena de bolets per muntar una exposició divulgativa a les Terres de l'Ebre. L'Adrià, el Manolo i el Jordi són tres amics que comparteixen des de sempre l'afició pel món dels bolets i que ara, gairebé jubilats, s'han convertit en experts capaços de distingir centenars de fongs i dir-ne el nom científic. Apassionats pels bolets i amb un gran sentit de l'humor.
    El micòleg Enric Gràcia donarà consells per conèixer més bé els bolets i indicarà les zones que pinten més bé per trobar-ne de cara als pròxims dies.
    Al "Retratats" d'aquest capítol, es descobrirà si els joves actors de "Pa negre", Marina Comas i Francesc Colomer, saben alguna cosa de bolets. Només una pista: tots dos són d'Osona, comarca amb una gran tradició boletaire.
    I per acabar, al restaurant el Celler de can Panxampla dels Reguers faran un "tàrtar de bolets acompanyat de mesclum amb vinagreta de tòfona i sardines de mitja sal".

    Tres micòlegs autodidactes van a la recerca de tota mena de bolets per muntar una exposició divulgativa a les Terres de l'Ebre. L'Adrià, el Manolo i el Jordi són tres amics que comparteixen des de sempre l'afició pel món dels bolets i que ara, gairebé jubilats, s'han convertit en experts capaços de distingir centenars de fongs i dir-ne el nom científic. Apassionats pels bolets i amb un gran sentit de l'humor. El micòleg Enric Gràcia donarà consells per conèixer més bé els bolets i indicarà les zones que pinten més bé per trobar-ne de cara als pròxims dies. Al "Retratats" d'aquest capítol, es descobrirà si els joves actors de "Pa negre", Marina Comas i Francesc Colomer, saben alguna cosa de bolets. Només una pista: tots dos són d'Osona, comarca amb una gran tradició boletaire. I per acabar, al restaurant el Celler de can Panxampla dels Reguers faran un "tàrtar de bolets acompanyat de mesclum amb vinagreta de tòfona i sardines de mitja sal".

  • Caçadors de bolets - capítol 83
    Veure vídeo

    Caçadors de bolets - capítol 83

    El programa se'n va al Montseny amb uns experts boletaires: l'Isidre, el Jordi, l'Yvan i el Hans. Al Montseny els boletaires troben una varietat de bolets tan gran que gairebé se'n podria fer un catàleg. Ells defensen que al bosc s'hi ha d'anar a passar-s'ho bé i no són partidaris de collir quantitats exagerades de bolets.
    El micòleg Enric Gràcia parlarà dels bolets de prat. I a la secció "Retratats", els presentadors de televisió Bibiana Ballbè i Ramon Gener se sotmetran al qüestionari del programa per saber si són bons boletaires.

    El programa se'n va al Montseny amb uns experts boletaires: l'Isidre, el Jordi, l'Yvan i el Hans. Al Montseny els boletaires troben una varietat de bolets tan gran que gairebé se'n podria fer un catàleg. Ells defensen que al bosc s'hi ha d'anar a passar-s'ho bé i no són partidaris de collir quantitats exagerades de bolets. El micòleg Enric Gràcia parlarà dels bolets de prat. I a la secció "Retratats", els presentadors de televisió Bibiana Ballbè i Ramon Gener se sotmetran al qüestionari del programa per saber si són bons boletaires.

Anar al contingut