Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat i ruptures

TV3 roda la minisèrie "Buga Buga" en una bugaderia

La nova sèrie "Buga Buga" s'estrenarà aquesta tardor a TV3. El projecte, de la productora Aguacate & Calabaza Films, dirigit per Alba Simón i Ana Millán, va ser presentat a la segona crida de projectes per al 33 i va sortir escollit en l'apartat de ficció. Un equip del "TN migdia" n'ha visitat el rodatge

"Buga Buga" mostra les trobades entre diferents personatges en una ubicació en comú: la bugaderia on porten a rentar la roba. En ple agost i sota l'onada de calor, una bugaderia del port d'El Masnou acull un altre dia de rodatge de la minisèrie. A l'escena que es grava crida l'atenció com sua Carlos Cruces, que interpreta el seu personatge vestit amb una disfressa d'os panda.

També sorprèn veure tot l'equip amb mascareta. I és que la Covid-19 està condicionant aquest rodatge, que va començar el 20 de juliol i que és el primer projecte oficial per a les seves dues directores, Alba Simón i Ana Millán. Elles, però, no s'han pres l'actual situació sanitària i tot el que això comporta com un inconvenient, sinó com un gran repte.

 

Alba Simón: "A  nivell de direcció és molt complicat, perquè has de comunicar-te amb els actors i has de parlar de sentiments amb una cosa que et tapa la meitat de la cara, i això ho complica tot una mica."

 

Les dues directores tenien clar que no farien cap retoc al guió per poder mantenir les distàncies de seguretat entre els actors (per poder-ho fer tots els actors passen les pertinents proves sanitàries). "Canviar el guió era canviar la sèrie. Segueix havent-hi petons, abraçades i escenes de sexe. No hi volíem renunciar perquè aquest és un dels punts més importants de la sèrie. No el petó o l'abraçada en si, sinó el que signifiquen per a la història", deia Ana Millán.

I és que aquesta és l'essència de "Buga Buga". L'amor, el sexe, els secrets, l'assetjament, la soledat i les ruptures són els eixos vertebradors dels sis capítols de la sèrie. Una mirada a les diferents realitats de la gent de la ciutat, els seus problemes personals, els seus conflictes i la seva quotidianitat, a través d'uns personatges que podríem ser nosaltres mateixos o algú que coneixem."

"Hem escollit temes que preocupen la nostra generació i situacions en què molts ens podem sentir identificats, però sobretot les generacions més joves. La sèrie dona una visió més actual d'aquests temes, sobretot en temàtica de relacions. Volem fugir de les relacions normatives i visibilitzar un nou tipus de relacions que abans ja existien o que s'amagaven", declarava Simón. I Millán afegia:

Ana Millán: "'Buga Buga' és una sèrie que mostra històries modernes i actuals i que, tot i ser fresca, és una mica agredolça."

 

L'altre nexe vertebrador de la sèrie és l'escenari on es desenvolupen totes les trames: la bugaderia, un espai on tots els personatges porten a rentar-hi la roba i on acaben solucionant-hi els seus problemes. Roser Tapias, actriu protagonista del primer episodi, es referia a aquest espai com a "un lloc de pas, no un espai íntim o còmode, i on, per tant, l'atzar juga un paper molt important. Som una mica més el que ens passa que no el que planegem i aquest fet està molt ben recollit a la sèrie.

 

Roser Tapias, actriu: "Els personatges viuen dins d'una història molt marcada per la casualitat, que acaba condicionant les seves vides. I la vida és això, esdeveniments que no t'esperaves."

 

Precisament, ni l'equip ni els actors s'imaginaven que aquest seria un dels primers rodatges que es farien després del confinament. Però, malgrat les mesures de seguretat que el condicionen, tothom es mostra esperançat i compromès.

Ho explicava molt bé Carlos Cruces, un dels actors protagonistes del segon episodi: "Actuar disfressat d'os panda a 35 graus no és la millor opció, però s'agraeix tenint en compte que ara mateix és tan difícil treballar. Ara els rodatges són necessaris, sempre ho són, però ara especialment."

El rodatge tira endavant en un moment molt delicat per al sector cultural i tot l'equip que en forma part, en què la mitjana d'edat són 30 anys, s'hi mostra compromès. Saben que és una oportunitat per donar-se a conèixer i demostrar que el talent jove també existeix.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut