"Buga Buga" mostra les trobades entre personatges que tenen com a nexe comú la bugaderia on van a rentar la roba. Són històries independents que alternen la comèdia, el drama i el gènere romàntic, i totes se situen en bugaderies de Barcelona i la seva rodalia. Durant l'estona en què els personatges fan la bugada, es veuen obligats a enfrontar-se a situacions que els acaben transformant com a persones.  

 

Amigues (Capítol 1)

La Valentina, la Lore i la Carla han quedat per sopar i celebrar l'aniversari de la Valentina. La celebració les porta a una bugaderia 24 h de Barcelona on les amigues acabaran aquella nit de festa confessant-se uns secrets que canviaran el curs de les seves vides.  

'Buga buga' - Amigues
 

 

Triangle (Capítol 2)

En una bugaderia aïllada als afores de la ciutat, el Roc i l'Amanda es tornen a trobar per mantenir relacions sexuals en llocs públics. Aquesta no serà una trobada com la d'altres vegades a causa d'un fet inesperat.

'Buga buga' - Triangle
 

 

Embarassades (Capítol 3)

En una bugaderia coincideixen personatges ben diferents que van a rentar la roba. La Lu arriba i s'hi troba la Marta, una noia embarassada. Mentre esperen, descobriran que a la bugaderia es poden fer moltes més coses que rentar la roba.  

'Buga buga' - Embarassades
 

 

Avi (Capítol 4)

El senyor Tomàs torna una vegada més a la bugaderia on habitualment renta l'abric de la seva dona. La tranquil·litat de l'espera es veurà alterada per l'arribada de la Lucía, una rodamon descarada que li trenca tots els esquemes.  

'Buga buga' - Avi
 

 

Tinder (Capítol 5)

L'Àlex aprofita el temps d'espera mentre fa la bugada per fer una videotrucada amb el Marco, el seu nòvio, que viu a Toronto. Durant la videotrucada la parella se sincerarà i parlaran del que la distància està provocant en la seva relació.  

'Buga buga' - Tinder
 

 

Os (Capítol 6)

El Marc i la seva colla passegen davant de la bugaderia del port del Masnou. Allà es troben un os panda repartint flyers del restaurant kebab on treballa, i se'n comencen a burlar. El que no sap el Marc és que l'home que s'amaga sota la disfressa l'ajudarà a prendre decisions importants.  

'Buga buga' - Os
 
Anar al contingut