Rigoberta Bandini, el nom artístic de Paula Ribó, va irrompre amb força el febrer del 2020 amb el tema "Too many drugs"
Rigoberta Bandini, el nom artístic de Paula Ribó, va irrompre amb força el febrer del 2020 amb el tema "Too many drugs"
Canta la cançó de la sèrie

Rigoberta Bandini: "Quan em van contactar de 'Buga Buga', només havia tret un tema"

L'artista barcelonina autora de hits com "In Spain we call it soledad" i "Too many drugs", Rigoberta Bandini, ha estat l'encarregada de compondre i interpretar "El món continuarà girant", la cançó de capçalera de la nova sèrie de TV3

Hi ha una cançó que no ens podem treure del cap, i que hi segueix donant voltes, com si estigués en una de les rentadores de la bugaderia de "Buga Buga". Es titula "El món continuarà girant" i l'ha fet Rigoberta Bandini per a la nova sèrie de TV3, que s'estrena el dilluns 9 d'agost i que se situa en bugaderies de Barcelona i la seva rodalia. Forma part de la careta i il·lustra a la perfecció el caràcter intimista i captivador de "Buga Buga".

Rigoberta Bandini: "Per compondre la cançó em vaig inspirar en el que em van explicar les directores. Vam fer una sèrie de videotrucades, em van explicar el concepte, de què anava cada capítol, i en base a això vaig anar treballant. Vam passar per diferents fases de producció, primer per una cosa més lenta i després vam trobar ja el ritme que ens agradava a tots."

Rigoberta Bandini, l'àlter ego musical de Paula Ribó, és una dels músics emergents més destacats del país. Hits com "In Spain we call it soledad" o "Perra" l'han catapultat a la fama, però la seva carrera és extensa. Exmembre del trio The Mamzelles, canta des dels sis anys i es tracta d'una artista multidisciplinària que ha exercit també de dramaturga, actriu i escriptora. Ha fet pràcticament de tot, però ens confessa que mai fins ara havia assumit el repte de fer la cançó de capçalera d'una sèrie de televisió, una oportunitat que li va arribar quan tot just arrencava la seva trajectòria com a Rigoberta Bandini:

"Em va fer molta il·lusió perquè quan em van contactar de "Buga Buga" només havia tret una cançó, estava embarassada i encara estàvem mig tancats per la pandèmia. A més, no havia fet mai la careta d'una sèrie, així que va ser molt engrescador."

Rigoberta Bandini cantant al programa 'Preguntes freqüents' d'aquesta casa
Rigoberta Bandini cantant al programa 'Preguntes freqüents' d'aquesta casa

La música de Rigoberta Bandini no estarà present només amb aquest "El món continuarà girant", sinó també amb "Fiesta" o "Too many drugs", temes que formen part també de la banda sonora de la sèrie.

 

 

"Buga Buga", dirigida per Anna Millán i Alba Simón, mostra les trobades entre personatges que tenen com a nexe comú la bugaderia on van a rentar la roba. Són històries independents que alternen la comèdia, el drama i el gènere romàntic, tractant temes com l'amor, el sexe, l'assetjament o la soledat. Durant l'estona en què els personatges fan la bugada, es veuen obligats a enfrontar-se a situacions que els acaben transformant com a persones.

Rigoberta Bandini: "M'he llegit els guions de la majoria de capítols, m'han explicat la sinopsi i tinc moltes ganes de veure els capítols ja rodats i acabats. Té molt bona pinta."

ARXIVAT A:
Rigoberta Bandini
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut