Reivindiquem la bugaderia com un lloc per compartir confessions, a "Buga buga"

Sempre s'ha dit que els draps bruts es renten a casa, però actualment cada vegada són més els catalans que decideixen fer-ho a les bugaderies d'autoservei que fins ara només coneixíem gràcies a les pel·lícules. Partint d'aquesta nova tendència, neix "Buga Buga", la nova sèrie de TV3, amb producció d'Aguacate & Calabaza Films. Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures... Aquests són alguns dels temes que es tracten a "Buga Buga", que mostra les trobades entre diferents personatges que tenen, com a nexe en comú, la bugaderia on porten la roba.

6 episodis de 20 minuts de durada on pot passar de tot: una parella en crisi, a l'espera d'un nadó, que decideix revifar la seva relació revivint el primer cop que es van conèixer; un adolescent que s'enfronta a la seva colla per evitar que facin bullying a un amic; una noia que rep una videotrucada de la seva parella, que viu en un altre país, que acaba de manera inesperada; un home gran que va a la bugaderia a rentar la roba de la seva dona morta; uns amants que discuteixen sobre si han de posar punt final a la seva relació furtiva, i un grup d'amigues que es confessen mentre celebren l'aniversari d'una d'elles a la bugaderia. Aquestes històries i aquests personatges conflueixen als episodis de "Buga Buga", petits curtmetratges independents, situats en diversos locals de Barcelona i rodalies, que alternen la comèdia, el drama i el gènere romàntic.

"Buga Buga" és un dels projectes que es va presentar a la segona crida de projectes per al canal 33, i va sortir escollit en l'apartat de ficció. Una nova manera de mostrar Barcelona, allunyant-se de la "ciutat de postal"; una mirada a les diferents realitats de la gent de la ciutat, els seus problemes personals, els seus conflictes i la seva quotidianitat, a través d'uns personatges que podríem ser nosaltres mateixos o algú que coneixem.

Anar al contingut