"Buga Buga" es presenta al Serializados Fest
"Buga Buga" es presenta al Serializados Fest

La sèrie "Buga Buga" al Serializados Fest

"Buga Buga", la sèrie que s'emetrà per TV3, es presenta avui a la setena edició del Serializados Fest, que se celebra del 20 al 29 d'octubre en tres ubicacions de Barcelona, el CCCB, el cinema Phenomena i Casa Seat.

"Buga Buga", una nova sèrie que es podrà veure l'any que ve a TV3, es presenta en exclusiva dimecres, 21 d'octubre, a les 19.00, al CCCB, dins del Serializados Fest en què s'hi projeteran dos episodis. Després de la projecció, es farà un Q&A, que moderarà Núria Deulofeu, una de les actrius de la sèrie, i en què participaran Jorge Velasco, productor d'Aguacate & Calabaza Films, i Alba Simón i Ana Millan, directores de la sèrie i Conxa Orea, productora executiva del departament de Ficció i Cinema de TVC.

La trama de la sèrie de 6 episodis passa en una bugaderia
La trama de la sèrie de 6 episodis passa en una bugaderia

 Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat i ruptures, són alguns dels temes d'aquesta ficció que mostra les trobades entre diferents personatges en una ubicació en comú: la bugaderia on porten a rentar la roba. Sempre s'ha dit que els draps bruts es renten a casa, però actualment cada vegada són més els catalans que decideixen fer-ho a les bugaderies d'autoservei que fins ara només es coneixien a través de les pel·lícules. La sèrie consta de 6 episodis de 20' amb la direcció d'Alba Simón i Ana Millán i guió d'Alba Simón, Ana Millán i Eric Moral. Formen part del repartiment noms com Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Roger Batalla, Emma Arquillué, Laura Aubert i Pere Arquillué, entre altres.La productora Aguacate & Calabaza Films va presentar aquest projecte a la segona crida de projectes per al 33 i va sortir escollit en l'apartat de ficció.

Buga Buga
Buga Buga", una sèrie que s'emetrà a TV3 l'any que ve

És una sèrie coral en què una parella en crisi, a l'espera d'un nadó, decideix revifar la seva relació revivint el primer cop que es van conèixer; un adolescent que s'enfronta a la seva colla per evitar que facin bullying a un amic; una noia que rep una videotrucada de la seva parella que viu en un altre país i que acabarà de manera inesperada; un home gran que va a la bugaderia a rentar la roba de la seva dona morta; uns amants que discuteixen sobre si han de posar fi a la seva relació furtiva; i un grup d'amigues que es confessen mentre celebren l'aniversari d'una a la bugaderia. Aquestes històries i personatges conflueixen durant els sis episodis de 20 minuts de "Buga Buga", petits curtmetratges independents que alternen comèdia, drama i gènere romàntic, i tots ells situats en diverses bugaderies de Barcelona i les seves rodalies.

 

 

Anar al contingut