Trobades centrifugades

La Lu, la Marta i el senyor Tomàs, protagonistes de "Buga Buga"

Dos nous capítols de "Buga Buga", la ficció de TV3 que mostra les trobades entre diferents personatges en un lloc comú: la bugaderia on porten a rentar la roba. Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… són alguns dels temes en què se centra la sèrie

Tercer capítol: "Embarassades"

Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán

En una bugaderia coincideixen personatges ben diferents que hi van a rentar la roba. La Lu arriba i s'hi troba la Marta, una noia embarassada. Mentre esperen, descobreixen que a la bugaderia es poden fer moltes més coses que rentar la roba.

 

Quart capítol: "Avi"

Fermí Reixach, Eli Iranzo

El senyor Tomàs torna una vegada més a la bugaderia on habitualment renta l'abric de la seva dona. La tranquil·litat de l'espera es veu alterada per l'arribada de la Lucía, una rodamón descarada que li trenca tots els esquemes.

 

La sèrie

Sempre s'ha dit que els draps bruts es renten a casa, però cada vegada són més els catalans que decideixen fer-ho a les bugaderies d'autoservei que fins ara només es coneixien a través de les pel·lícules.

"Buga Buga" mostra trobades entre personatges que tenen com a nexe comú la bugaderia on van a rentar la roba. Són històries independents que alternen la comèdia, el drama i el gènere romàntic, i totes se situen en bugaderies de Barcelona i la seva rodalia. Durant l'estona en què els personatges fan la bugada, es veuen obligats a enfrontar-se a situacions que els acaben transformant com a persones. "Buga Buga" és una mirada a les diferents realitats de la gent de la ciutat, als seus problemes personals, als seus conflictes, a la seva quotidianitat i a com aquesta quotidianitat pot, de vegades, superar la ficció. Qualsevol cosa és possible mentre esperes que es renti la roba!

Una parella en crisi, a l'espera d'un nadó, que decideix revifar la seva relació revivint el dia que es van conèixer; un adolescent que s'enfronta a la seva colla per evitar que facin bullying a un amic; una noia que rep una videotrucada de la seva parella que viu en un altre país i que acabarà de manera inesperada; un home gran que va a la bugaderia a rentar la roba de la seva dona morta; uns amants que discuteixen sobre si han de posar fi a la seva relació furtiva; i un grup d'amigues que es confessen mentre celebren l'aniversari d'una d'elles a la bugaderia.

Aquestes històries i personatges conflueixen durant els sis episodis de 20 minuts de "Buga Buga", petits curtmetratges independents que alternen comèdia, drama i gènere romàntic, i tots ells situats en diverses bugaderies de Barcelona i les seves rodalies.

"Buga Buga" és un projecte de la productora Aguacate & Calabaza Films amb la direcció d'Alba Simón i Ana Millán i guió d'Alba Simón, Ana Millán i Eric Moral. Formen part del repartiment noms com Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Roger Batalla, Emma Arquillué, Laura Aubert i Pere Arquillué, entre d'altres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut