L'estructura de la societat occidental, la pressió constant des de tots els àmbits i les inseguretats personals pròpies del nostre temps fan que cada dia més es busquin eines, trucs i manuals per ser una mica més feliços. Això que fins ara es trobava només als llibres, "Bricolatge emocional" ho porta per primera vegada a la televisió.

"Bricolatge emocional" és un programa de psicologia pràctica, de divulgació científica i de creixement personal, però també és un programa d'entreteniment. Amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC), aquest projecte de Sargantana Voladora per a TV3 vol introduir a la televisió conceptes relacionats amb la psicologia pràctica per tal que els teleespectadors els puguin aplicar a la seva vida.

Amb la presentació de Gaspar Hernàndez, periodista amb llarga experiència radiofònica i escriptor, es plantejaran grans temes universals, com la mort, la parella, els diners, etc. La novetat recau en cadascun dels 13 capítols, en que es donarà resposta a un "com": com podem superar la por a la mort?, com podem gestionar bé la ira?, com podem aconseguir més diners? etc.

Malgrat la rigorositat a l'hora de tractar aquestes temàtiques, "Bricolatge emocional" defuig el to solemne, lent i dens que es podria derivar d'un contingut amb una certa profunditat. En definitiva, el programa vol oferir conceptes senzills de clara utilitat que ajudin a fomentar l'esperit crític de l'espectador.
Anar al contingut