Els "bricoheroes" del programa: en Jair i en Peyu
Els "bricoheroes" del programa: en Jair i en Peyu

Aquesta tardor, coneixerem "Bricoheroes", un programa de televisió que s'estrena en exclusiva a través dels mitjans digitals i les xarxes socials de TV3. Amb un humor trencador, en Peyu i Jair Domínguez ensenyen bricolatge amb el seu estil peculiar. És una paròdia dels clàssics programes de bricolatge, en el qual es ridiculitza la pretesa perfecció que sempre han mostrat programes com "Bricomania" o "Decogarden".

Amb un humor sense complexos, en Peyu i en Jair ensenyen de forma divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí.

Els objectius principals del programa són l'entreteniment i la divulgació. D'una banda, el programa pretén divertir l'audiència amb una paròdia sobre el bricolatge i tot el que l'envolta: els tòpics o els nayps clàssics que tothom ha acabat fent en un moment de creativitat o d'emergència. I, de l'altra, l'enfocament és del tot humorístic, però els consells de bricolatge que es donen al llarg del programa són de gran utilitat, de forma que els espectadors, en acabar el programa, hauran après algun truc d'utilitat que desconeixien.

 

Els nostres "bricoheroes": en Peyu i en Jair Domínguez

Després de fullejar el best-seller "Pon un destornillador en tu vida", en Peyu es va veure capacitat per instruir en l'art de bricolatge. Ara, en Peyu, amb l'ajuda del seu amic Jair, ha començat a fer tutorials de bricolatge per tal de convertir-se en un autèntic "bricoheroe".

"Bricoheroes" és un programa de TV3 amb El corral de l'Humor, dirigit per Pep Duran.

Anar al contingut