Els millors moments de "Bricoheroes"
El programa de tutorials de bricolatge més extrem arriba a la meitat

Els millors moments de "Bricoheroes"

Passat l'equador del programa, els "Bricoheroes" de TV3 han volgut immortalitzar els seus millors moments com a herois del bricolatge. Si amb aquest temps en Peyu i en Jair ens han fet riure tant, imagineu el que pot passar amb 10 capítols més.

Ja hem fet més de la meitat dels capítols de BricoHeroes. No us preocupeu, que encara queden uns quants capítols més. Fins ara, en Jair i en Peyu ens han donat tot de consells útils per millorar la vida d'un bon 'bricoheroe': alguns són d'usuari avançat com com instal·lar un commutador o  com canviar l'oli del cotxe, i d'altres tan bàsics com com penjar un quadre o com canviar la corretja d'una persiana.

Us deixem amb els millors moments que han deixat els 10 primers episodis. No us garantim que després de veure-ho dominareu el bricolatge, però sí que sereu uns "merdes amb actitud", com en Peyu i en Jair.

Cada dia són més els que volen ser Bricoheroes, i el programa no para de créixer tant a Youtube com a IGTV i a 3alacarta. L'acumulat a les tres plataformes és de gairebé 850.000 reproduccions de vídeo. El capítol 10, "Com instal·lar una pèrgola", va encapçalar la setmana amb més audiència del programa, amb més de 83.000 reproduccions de vídeo. El consum a través de YouTube continua creixent i registra la millor dada des del principi i els vídeos vistos a través d'Instagram TV també obtenen el nombre de reproduccions més alt registrat fins ara.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut