• Com canviar el pany de la porta amb Bricoheroes
  Veure vídeo

  Com canviar el pany de la porta amb Bricoheroes

  Capítol final de la segona temporada de BricoHeroes! Després d'insistir molt, en Jair ha aconseguit que en Peyu li vingui a canviar el maleït pany de la porta. Compte amb en Peyu, aquesta segona temporada li ha passat factura i està un pèl cremat. A en Peyu no li agrada anar a treballar a aquell coi de casa atrotinada i l'actitud d'en Jair tampoc ajuda. Esperem que un canvi de pany no acabi convertint-se en un ball de bastons.

 • Com fer una disfressa per Carnaval amb Bricoheroes
  Veure vídeo

  Com fer una disfressa per Carnaval amb Bricoheroes

  Tot i que a en Peyu li agrada celebrar el Carnestoltes, no és massa de disfressar-se, però com que és un bon BricoHero, en Peyu, ajudarà a en Jair a confeccionar una disfressa de Son Goku. Cap dels dos domina el fil i l'agulla, però tal com va dir en Jair: no deixeu mai que la manca de tècnica destrueixi els vostres somnis.

 • Com construir una barbacoa amb Bricoheroes
  Veure vídeo

  Com construir una barbacoa amb Bricoheroes

  Arriba el moment de transformar tot el jardí instal·lant una magnífica BBQ! Deixeu que el vostre jardí passi de ser un solar per yonkis a un paradís de les orgies gastronòmiques. Consell pels de ciutat: no instal·leu barbacoes d'aquelles que s'agafen a les baranes dels balcons, no hi ha cosa més perillosa que això! Que per voler fotre una mica el merdós, fotreu foc a tot l'edifici!

 • Com construir un gym pel gat amb Bricoheroes
  Veure vídeo

  Com construir un gym pel gat amb Bricoheroes

  Els merdosos dels gats ja se'ns han queixat! Diuen que hem fet una caseta per gossos i també un galliner i que encara no hem fet res pels gats. És ben bé que qui no té feina, el gat pentina. Els BricoHeroes ens ensenyen a construir un gym pel gat, perquè els seus propietaris estiguin contents i deixin d'emprenyar-nos. Som conscients que el gat no hi jugarà ni 5 minuts amb el coi de gym.

 • Com canviar una banyera per un plat de dutxa amb Bricoheroes
  Veure vídeo

  Com canviar una banyera per un plat de dutxa amb Bricoheroes

  Merdosos!, deixeu-vos estar de banys d'espuma, d'omplir la banyera fins dalt i tirar-hi sals de bany. Els banys romàntics només funcionen a les pel·lícules americanes, ja que a la vida real són de tot menys romàntics. A més a més, gasten molta aigua. El que heu de fer és canviar la banyera per un plat de dutxa, que cada cop es nota més l'edat i els genolls ja no pugen com abans.

 • Com construir un galliner amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com construir un galliner amb BricoHeroes

  La temporada passada, una de les coses que més ens vau demanar és que us ensenyéssim a construir un galliner (la segona cosa més sol·licitada era com instal·lar un indoor a les golfes). Doncs per fi arriba el capítol del galliner! Bricolatge, aire lliure i unes bones gallines ponedores. En Peyu està on fire!

 • Com fer un kit de supervivència amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com fer un kit de supervivència amb BricoHeroes

  Ja pot anar venint el coronavirus, l'apocalipsi, un hivern nuclear o aquell dinar amb els sogres de cada any. Amb els trucs de supervivència que ens ensenyen els BricoHeroes, superareu les situacions més extremes i us convertireu en Bear Grylls (el ximple d'aquell programa de supervivència que es menjava bestioles vives!).

 • Com posar el cotxe a punt per passar la ITV amb Bricoheroes
  Veure vídeo

  Com posar el cotxe a punt per passar la ITV amb Bricoheroes

  Aquell coi d'etiqueta que només serveix per fotre nosa! Els BricoHeroes ens ensenyen un parell de trucus per tenir el cotxe a punt i poder passar la ITV a la primera! Merdosos, quan et para la policia per tenir la ITV caducada, no us excuseu dient que l'anàveu a passar en aquest precís moment, que justament teniu la cita d'aquí a mitja hora; que la policia no és tonta!

 • Com posar parquet amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com posar parquet amb BricoHeroes

  Els BricoHeroes posen parquet a casa d'en Jair. Ara no es podrà queixar, ja portem dos capítols a la seva casa i posar parquet no és poca cosa. Penseu que un terra de parquet et canvia tota l'habitació! Encara que, tal com té la casa en Jair, potser valdria més una mica de C4 i començar de nou.

 • Com fer un fanalet per rebre els Reis Mags
  Veure vídeo

  Com fer un fanalet per rebre els Reis Mags

  Últim capítol especial de Nadal! La temporada passada, per aquestes dates, en Jair i en Peyu van desitjar la mort del Rei Ros, si això implicava que tornés "Nadal a tres bandes". Sort que els Reis són bondadosos i els han perdonat. En Peyu ens ensenya a fer un fanalet com Déu mana. En Jair en fa un d'alternatiu, amb materials reciclats. Són dos estils d'entendre el DIY.

 • Com construir un llenyer amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com construir un llenyer amb BricoHeroes

  Un altre capítol especial de Nadal! Els BricoHeroes ens ensenyen a fer un llenyer per passar l'hivern ben calentons. No teniu llar de foc a casa? No us preocupeu, tal com diu en Peyu: la bona llenya escalfa 3 vegades: quan la talles, quan la guardes i quan la cremes.

 • Com fer el pessebre de Nadal amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com fer el pessebre de Nadal amb BricoHeroes

  Ja és Nadaaaaal, al teu coooor! Com ens agrada el Nadal! Els BricoHeroes el celebren a casa d'en Peyu, construint el pessebre i fent un bon banquet. L'escena del naixement que construeixen és una precisa representació a escala del portal del Betlem, tot i que Jesús era de Natzaret¿

 • Com construir un jardí zen amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com construir un jardí zen amb BricoHeroes

  Aprenem a construir un jardí zen, per relaxar-nos, per tenir el nostre espai de meditació, el nostre raconet on descansar la ment. Tot el dia amunt i avall, dormint poc i amb les ones de wifi taladrant-nos el cervell¿ necessitem un jardí zen per poder oblidar la merda de vida que tenim ni que sigui per 5 minuts. Namasté.

 • Com cuinar uns bons canelons amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com cuinar uns bons canelons amb BricoHeroes

  Després de l'èxit de l'ànec amb peres, els BricoHeroes tornen a posar-se el davantal i ens ensenyen a cuinar uns bons canelons. ¿Qui diu que les eines de bricolatge no serveixen per cuinar? Un bon BricoHero et podria practicar una lobotomia amb les eines del taller i deixar-te com nou!

 • Com fer una làmpada de peu amb Bricoheroes
  Veure vídeo

  Com fer una làmpada de peu amb Bricoheroes

  Capítol per a intel·lectuals, per a gent de nivell. Un capítol que busca el detall, el moment íntim. Un moment íntim que tant es pot aconseguir fent bricolatge com llegint la vostra novel·la preferida. Els BricoHeroes ens ensenyen a fer una làmpada de peu, per poder tombar-vos al sofà i gaudir del vostre moment de lectura amb les aventures d''El Capitán Trueno'.

Anar al contingut