• Bricoheroes - Com camperitzar una furgo
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com camperitzar una furgo

  Per trencar amb els esquemes, deixar-ho tot enrere i ser una autèntica ànima rebel, primer has de tenir una furgoneta camperitzada, si no és així, no seràs mai ningú. Els BricoHeroes t'ensenyen a camperitzar la furgo i a viure la vida al màxim. És veritat que ha plogut molt des dels anys 70, potser arribeu un pèl tard, però no defalliu, "Peace and Love".

 • Bricoheroes - Com instal·lar una pèrgola
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com instal·lar una pèrgola

  Atenció! Capítol de gran dificultat! Muntar una pèrgola al jardí no és una cosa fàcil; és la creació de més envergadura que hem fet fins ara. És veritat que ja hem fet 10 capítols i els BricoHeroes haurien de ser capaços de fer-ho, però hem de tenir en compte que aquí entra en joc el nostre amic formigó.

 • Bricoheroes - Com construir un niu d'ocell
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com construir un niu d'ocell

  Deixeu de provar de tapar els cirerers amb aquelles maleïdes xarxes verdes, els ocells entraran igual i s'acabaran fotent les cireres. És millor que els hi construïu un niu amb fusta perquè el jardí tingui una mica més de vida. "We love animals!"

 • Bricoheroes - Com instal·lar un commutador
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com instal·lar un commutador

  Toquem un dels grans misteris de l'univers: els interruptors commutats. Un capítol perillós, d'alt voltatge; entra en joc per primer cop la nostra amiga electricitat, capaç de carregar la bateria del mòbil o de deixar-te fregit si fots els dits allà on no toca. Que tremoli Tesla Motors, que arriben els BricoHeroes.

 • Bricoheroes - Com economitzar l'espai a la cuina
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com economitzar l'espai a la cuina

  Capítol imprescindible per als amants de l'ordre. Els BricoHeroes reordenen la cuina i n'aprofiten tot l'espai. Vosaltres encara no ho sabeu, però en una cuina, per petita que sigui, us hi cap un elefant! La Marie Kondo no ens arriba ni a la sola de la sabata. També parlem sobre estalvi energètic; prepareu-vos per sortir a la portada de la revista Forbes, perquè amb els consells que us donarem us fareu d'or.

 • Bricoheroes - Com fer un "botellero"
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com fer un "botellero"

  Si a les 5 de la tarda d'un dimarts ja vas pel quart gintònic, sempre quedaràs més bé si ho fas amb estil. Els BricoHeroes us ensenyen a construir un ampoller per poder guardar el vi amb glamur i fer veure que sou uns autèntics enòlegs. Ho farem amb palets de fusta, que ens agrada molt reciclar-los i, a més a més, desmuntar-los és un moment.

 • Bricoheroes - Com canviar l'oli del cotxe
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com canviar l'oli del cotxe

  En aquest capítol ataquem el poderós lobby dels tallers mecànics. Per fer el canvi d'oli del cotxe realment necessites un màster en física quàntica? O la clavada que ens foten és totalment injustificada? Vestiu-vos amb roba vella i prepareu-vos per fotre un bon merder, perquè els BricoHeroes us ensenyen a canviar l'oli del cotxe. Si penseu que les taques de l'oli de l'amanida costen de treure, ja ho veureu amb l'oli del motor! Pensant-ho millor, aneu demanant hora al vostre taller i no hi penseu més.

 • Bricoheroes - Com fer un hort urbà
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com fer un hort urbà

  Com que, ara sí, l'apocalipsi és més a prop que mai, els nostres Bricoheroes us ensenyen a fer un hort urbà amb palets de fusta, per poder sobreviure a qualsevol catàstrofe nuclear. Capítol ideal per a totes aquelles persones que es pensen que les verdures es cultiven als supermercats. Embruteu-vos una mica les mans, que no us anirà pas malament, tanta "smart tv" i tanta ximpleria!

 • Bricoheroes - Com canviar la corretja d'una persiana
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com canviar la corretja d'una persiana

  Us heu fixat mai en la tapa de la part de dalt de les finestres, allà on va a parar la persiana quan està enrotllada? Quins misteris guarda aquella tapa? És només un niu de pols i merda? O també hi trobarem el testament perdut de l'avi Florenci? Els nostres BricoHeroes obriran la caixa de pandora de la merda, segurament el punt més brut d'una casa, per canviar la corretja de la persiana.

 • Bricoheroes - Com construir un gimnàs infantil
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com construir un gimnàs infantil

  En Jair i en Peyu volen lluitar contra la diabòlica indústria dels joguets, que és pitjor que la indústria farmacèutica i la indústria militar juntes. En aquest capítol, us ensenyarem a construir un gimnàs infantil, una cosa que val quatre duros però que a la botiga us en clavarien 80 euros. No us espanteu, un gim infantil és un mòbil de tota la vida, és a dir, un pal amb quatre joguets penjats, però ara se n'ha de dir gim infantil, que queda més `hipster'.

 • BricoHeroes - Com penjar un quadre
  Veure vídeo

  BricoHeroes - Com penjar un quadre

  En Jair i en Peyu ens ensenyen com es penja un quadre a la paret. Sí, el primer capítol de "BricoHeroes" no sembla un repte gaire apassionant, però no deveu pas voler que comencem ensenyant-vos a construir un coet nuclear, oi? A poc a poc i bona lletra és el lema dels nostres dos BricoHeroes, que penjar un quadre també té algunes dificultats.