• Com posar el cotxe a punt per passar la ITV amb Bricoheroes
  Veure vídeo

  Com posar el cotxe a punt per passar la ITV amb Bricoheroes

  Aquell coi d'etiqueta que només serveix per fotre nosa! Els BricoHeroes ens ensenyen un parell de trucus per tenir el cotxe a punt i poder passar la ITV a la primera! Merdosos, quan et para la policia per tenir la ITV caducada, no us excuseu dient que l'anàveu a passar en aquest precís moment, que justament teniu la cita d'aquí a mitja hora; que la policia no és tonta!

 • Com posar parquet amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com posar parquet amb BricoHeroes

  Els BricoHeroes posen parquet a casa d'en Jair. Ara no es podrà queixar, ja portem dos capítols a la seva casa i posar parquet no és poca cosa. Penseu que un terra de parquet et canvia tota l'habitació! Encara que, tal com té la casa en Jair, potser valdria més una mica de C4 i començar de nou.

 • Com fer un fanalet per rebre els Reis Mags
  Veure vídeo

  Com fer un fanalet per rebre els Reis Mags

  Últim capítol especial de Nadal! La temporada passada, per aquestes dates, en Jair i en Peyu van desitjar la mort del Rei Ros, si això implicava que tornés "Nadal a tres bandes". Sort que els Reis són bondadosos i els han perdonat. En Peyu ens ensenya a fer un fanalet com Déu mana. En Jair en fa un d'alternatiu, amb materials reciclats. Són dos estils d'entendre el DIY.

 • Com construir un llenyer amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com construir un llenyer amb BricoHeroes

  Un altre capítol especial de Nadal! Els BricoHeroes ens ensenyen a fer un llenyer per passar l'hivern ben calentons. No teniu llar de foc a casa? No us preocupeu, tal com diu en Peyu: la bona llenya escalfa 3 vegades: quan la talles, quan la guardes i quan la cremes.

 • Com fer el pessebre de Nadal amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com fer el pessebre de Nadal amb BricoHeroes

  Ja és Nadaaaaal, al teu coooor! Com ens agrada el Nadal! Els BricoHeroes el celebren a casa d'en Peyu, construint el pessebre i fent un bon banquet. L'escena del naixement que construeixen és una precisa representació a escala del portal del Betlem, tot i que Jesús era de Natzaret¿

 • Com construir un jardí zen amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com construir un jardí zen amb BricoHeroes

  Aprenem a construir un jardí zen, per relaxar-nos, per tenir el nostre espai de meditació, el nostre raconet on descansar la ment. Tot el dia amunt i avall, dormint poc i amb les ones de wifi taladrant-nos el cervell¿ necessitem un jardí zen per poder oblidar la merda de vida que tenim ni que sigui per 5 minuts. Namasté.

 • Com cuinar uns bons canelons amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com cuinar uns bons canelons amb BricoHeroes

  Després de l'èxit de l'ànec amb peres, els BricoHeroes tornen a posar-se el davantal i ens ensenyen a cuinar uns bons canelons. ¿Qui diu que les eines de bricolatge no serveixen per cuinar? Un bon BricoHero et podria practicar una lobotomia amb les eines del taller i deixar-te com nou!

 • Com fer una làmpada de peu amb Bricoheroes
  Veure vídeo

  Com fer una làmpada de peu amb Bricoheroes

  Capítol per a intel·lectuals, per a gent de nivell. Un capítol que busca el detall, el moment íntim. Un moment íntim que tant es pot aconseguir fent bricolatge com llegint la vostra novel·la preferida. Els BricoHeroes ens ensenyen a fer una làmpada de peu, per poder tombar-vos al sofà i gaudir del vostre moment de lectura amb les aventures d''El Capitán Trueno'.

 • Com construir una andròmina amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com construir una andròmina amb BricoHeroes

  Els BricoHeroes ens ensenyen a dissenyar un bòlid de carreres, una bala, un carretó que ni en Ross Brawn el podria igualar. Un carretó que us servirà per poder proclamar-vos campions de la baixada d'andròmines de la Festa Major i guanyar-vos l'admiració de tot el poble, especialment dels il·lustres membres d'aquella taula del fons del bar. Aquella taula el respecte de la qual només es guanya sent agent rural, el metge, el fill de l'alcalde o sent el guanyador de la cursa d'andròmines.

 • Com pintar una habitació amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com pintar una habitació amb BricoHeroes

  En Jair n'està fart de ser el vespa' d'en Peyu i decideix plantar-se. Per poder continuar amb el tutorial de com pintar una habitació, en Peyu, haurà d'acceptar les condicions d'en Jair. Els BricoHeroes ja coneixen el noble art de la pintura (de brotxa gorda) però mai havien pintat una paret.

 • Com construir una mosquitera amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com construir una mosquitera amb BricoHeroes

  Els BricoHeroes ens ensenyen a construir una mosquitera, per protegir-nos, dels mosquits tigres, les vespes asiàtiques, les abelles africanes... En aquest capítol en Jair i en Peyu han de tornar a interactuar amb una finestra, sort que aquest cop no han de canviar cap persiana! Construir i instal·lar una mosquitera hauria de ser senzill per a un BricoHero¿ què pot sortir malament?

 • Com construir un torrador de castanyes amb BricoHeroes
  Veure vídeo

  Com construir un torrador de castanyes amb BricoHeroes

  Halloween o La Castanya? Una altra vegada Catalunya està dividida. Gairebé tan dividida com el taller dels BricoHeroes. En Peyu i en Jair no s'han posat d'acord i anirà cadascú pel seu compte. En Peyu: defensor a ultrança dels vells costums, de les tradicions, de la pàtria. I en Jair: defensor del progrés, de la modernització de la societat. Carlins els uns, liberals els altres...

 • Com reparar el lavabo i com construir el teu propi taüt
  Veure vídeo
 • Com muntar un "moble kit" i com reparar la bici
  Veure vídeo
 • Com descobrir els millors "trucos" i com crear una taula de llum
  Veure vídeo
Anar al contingut