EN PEYU I EN JAIR COMENTEN LES VOSTRES #BRICOMERDES

#BricoMerdes: del postureig extrem al túning de cotxes rurals

Ser un bon "bricoheroe" no està renyit amb el glamur. Ens encanten tant els tatuatges de l'@heura_hedera com el túning extrem de l'@hortdelnavarro! Dels creadors de "BricoHeroes", arriben les vostres #BricoMerdes.

1. Postureig del bo


L'@heura_hedera ens envia aquesta foto de postureig extrem. La mirada perduda, la cara de concentració... ella ens assegura que no sabia que li estaven fent la foto. No siguis merdosa! Ja es veu que estava tot preparat! L'Heura, però, porta #BricoHeroesTV3 dins del cor, fins i tot s'ha tatuat un pinzell a l'avantbraç i un cargol autoblocant al tríceps. La granota, o "overall", com en diuen els hipsters merdosos, vol imitar l'"outfit" d'en Peyu. No us preocupeu si teniu la granota ben tacada, això fa de bon operari. Heu de pensar que els pintors i enguixadors que tenen la roba feta una merda i foten una pudor de Déu són els que treballen més fi. També hi ha professions que millor que no vagin tacats, al contrari. Desconfieu del metge que entra a la consulta amb aquelles taques a la camisa, que després de dinar el tio recepta els medicaments amb massa alegria!

 

2. High tech


L'@arnaucase ens envia, tal com diu ell, "una prestatgeria per al Google Home Mini. Fusta reciclada i angles dels xinos". Deixant de banda el racisme, l'Arnau ha construït una bricomerda molt ferma. L'Arnau va sobrat d'espai, utilitza una prestatgeria de 3 metres per guardar-hi únicament una merdeta. Entenem que el Google Home Mini és el disc d'hoquei sobre gel que veiem a la foto. L'Arnau s'ha comprat el Google Home sense ni tan sols saber per a què coi serveix. Ja t'ho diem nosaltres: no serveix per a res. Sobretot si segueixes parlant-li en català, ja que el Google Home, el català, se'l passa pel forro.

 

3. GTI tuning

 

Amb la creació d'@hortdelnavarro, veiem que un BricoHero només necessita un pal de fusta per fer meravelles. El maleter del 206 no s'aguanta? Porta'm un pal! El veí torna a posar la música a tot drap? Porta'm un pal. Després d'observar tota la merda que hi ha dins del cotxe, tampoc descartem que aquest tronc sigui un arbre que us hagi brotat. Tots sabem que el millor vehicle per anar a l'hort és un turisme vell, Seat Ibiza o similar. Ben baix, que toqui a tot arreu. Deixa't estar de pickups i 4X4. Pijades! El pal és de roure. Una fusta noble, bella, ferma... i també ben corcada ("vegeu figura 2"). No estigueu gaire estona trastejant amb el maleter obert, que tindrem una desgràcia!

 

No dubteu de publicar a Instagram i Twitter els vostres projectes de bricolatges més merdosos. Quina seria la gràcia de les #BricoMerdes si no poguessis compartir-les?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BricoHeroes (@bricoheroestv3) on

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut