L'EQUIP DE BRICOHEROES COMENTA LES VOSTRES #BRICOMERDES

#BricoMerdes: de la taula per jugar al Fornite a la fortalesa inexpugnable

Quan la calor encara no ha marxat del tot, la Laia ens envia una "bricomerda màxima", molt útil per a tothom que tingui aire condicionat. I què us sembla la instal·lació de seguretat extrema d'en Joan? Dels creadors de "BricoHeroes", arriben les vostres #BricoMerdes.

Us penseu que el #BricoHeroesTV3 és un programa d'humor, però és un programa per ajudar la gent! Alguns BricoHeroes ens han enviant les seves #BricoMerdes i ens han demanat consell.

 

1. Recol·lector d'aigua Hitachi

 

@laianadal ens envia, tal com diu ella, un "sistema d'aire condicionat, bricomerda màxima". Un invent senzill, però efectiu, per recollir l'aigua que surt de l'aire condicionat, i també per tenir la casa infestada de mosquits tigre. Ampolla de plàstic, tallada i col·locada estratègicament perquè l'aigua que surti de l'aparell vagi a parar a dins de la galleda. També hem de parlar d'aquest atrapa-somnis de ganxet, fet amb una d'aquelles estructures circulars que hi ha als "mercadillos", aquelles estructures amb tot de calces penjant de les parades de roba interior. Això sí, entre la galleda dels collons i la teranyina aquesta, no veus res quan mires per la finestra.

 

 

2. Studio Desk


@roger_kaboom ha construït una taula per treballar amb l'ordinador, però tots sabem que és per jugar al Fornite i, ocasionalment, entrar al cinefòrum en línia Nubile Films. En Roger ens diu que la taula "s'aguanta, encara no ha caigut". Sorprèn la poca confiança que té en Roger, la taula es veu ferma i consistent. Esperem que no sigui un d'aquells merdosos que va de modest per la vida. Un BricoHeroe no pot suportar la falsa modèstia. Un BricoHeroe, encara que la cosa no pugui anar pitjor, defensa la seva bricomerda, a mort. Ens agrada el cinturó i les eines que hi ha damunt la taula, encara que no n'hagi fet servir la meitat, fa ambient de treball. A sobre la taula també hi ha aquelles làmines per construir vehicles del mític joc Mecano. Cal dir que els cables de la part inferior esquerra de la foto podrien estar una mica més ben ordenats. Tenir-los així fa de brut, Roger!, tan maca que t'havia quedat la taula! Lliga'ls amb unes brides, coi!

 

3. Fortalesa inexpugnable


Amb paraules del mateix @joanmanel, "instal·lació de càmera de seguretat que agafa el corrent d'una làmpada penjada. El problema és que quan apagues el llum per l'interruptor, la càmera a la merda...". És a dir, si el lladre és un lladre d'aquests de guant blanc i no encén el llum quan entra a robar, la càmera no s'activa. Aquí hi ha més seguretat que a l'Àrea 51. El millor en aquest cas és deixar el llum encès tota la nit. Endesa us cardarà una hòstia que flipareu, però el primer és la tranquil·litat.

 

No dubteu de publicar a Instagram i Twitter els vostres projectes de bricolatges més merdosos. Quina seria la gràcia de les #BricoMerdes si no poguessis compartir-les?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BricoHeroes (@bricoheroestv3) on

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut