Bricomerdes
L'EQUIP DE BRICOHEROES COMENTA LES VOSTRES #BRICOMERDES

#Bricomerdes: de la caixa niu radar a la làmpara gaudiniana

En Carles aporta llum al bricolatge casolà amb una creació molt natural, mentre que l'Arnau ens posa amb l'ai al cor amb la seva idea demencial. Dels creadors de "BricoHeroes", arriben les vostres #BricoMerdes.

De #BricoHeroesTV3 n'hi ha a gairebé totes les cases! Alguns d'ells ens han enviant les seves #BricoMerdes i ens han demanat consell. Després de veure tota aquesta creativitat, tornem a tenir esperança en la humanitat.

 

La navalla de C. Tangana

@arnau_amma ens envia aquesta foto. Una foto que no sabem si és una obra d'art del Tate Modern o una idea de bomber retirat i amb demència.

Compte amb fotre la navalla del revés, Arnau, que tindríem un disgust dels grossos quan fotis el primer glop!

De totes maneres, aquesta és la millor demostració que un BricoHero treu tot el rendiment a les seves eines. L'Arnau tant fa servir la seva navalla per atracar velles, com per barrejar el sucre morè de la seva camamilla.

Parlem un moment de la navalla: no és precisament una navalla suïssa, o una pallaresa, per anar al bosc a buscar bolets. Seria més aviat una navalla per anar a buscar tanganes al Port Olímpic de Barcelona. Tot plegat, molt inquietant.

Bricomerdes
 

 

La làmpara d'Antoni Gaudí

La segona foto és d'en @carlesmas07. En Carles, tal com va fer Gaudí, s'ha inspirat en la natura per projectar les seves obres. Bé, en aquest cas, per projectar les seves frustracions. El metall i la fusta, l'avantguarda i la tradició. Aquesta fusta, tallada a mà, quina delícia! En Carles, que és un tiu molt refinat, ha decidit no utilitzar brides per unir els troncs. Qui diu troncs, diu pals. Que no siguin els pals dels esquís neolítics que té penjats a la paret.

Bricomerdes
 

 

Tan aviat acull ocells com t'envia una multa

Ens envien una foto de la primera caixa niu construïda per un dels nostres seguidors! 🙌🙌 @vancamper3r, però, no ha acabat d'entendre la idea general del projecte. Ell tira més per fer un radar mòbil i alterar l'ordre públic! Fixeu-vos que "loku" ho escriu amb k. Això ja et dona pistes. Maleït antisistema! Tampoc sabem quines òlibes vols que vinguin a dormir a aquest coi de capsa de cartró de l'Amazon, que a més a més, es troba al mig del Bronx. 

Bricomerdes
 

 

No dubteu de publicar a Instagram i Twitter els vostres projectes de bricolatges més merdosos. Quina seria la gràcia de les #BricoMerdes si no poguessis compartir-les?

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut