Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Ens acomiadem de "Bricoheroes" amb aquest repte

"BricoChallenge": Si rius, perds

Els "Bricoheroes" us proposen un repte igual de complicat que algunes de les seves creacions: acabar aquest vídeo sense riure. Ni ells mateixos han pogut aguantar-se'l mentre milloraven el món a cop de martell.

#BricoChallenge

En Jair i en Peyu han fet que ens tornin a agradar els diumenges a la nit, després de 20 capítols de "Bricoheroes". N'estem agraïts, així que els devem un repte de grans dimensions com aquest: acabar el vídeo sense fer ni un petit somuriure. Les regles són senzilles: si rius, perds. Ni ells mateixos han pogut superar-lo; així, doncs, que aixequi la mà qui ho aconsegueixi.

 

L'últim capítol: com construir el teu propi taüt

I per acabar, un projecte simbòlic i elegant: us ensenyem a construir el vostre propi taüt per deixar-ho tot ben lligat el dia que -Déu vulgui que sigui d'aquí a molts anys- falteu. Si és que ja ho diuen: "si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit…"

I si necessites fer espai a la cuina, reparar la bicicleta o no saps com penjar un quadre, pots consultar tots els capítols a la carta. Gràcies pel vostre 'savoir faire', "bricoheroes"!

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut